Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltairMT2 [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie...Bambos a Bambus/3k to dwie różne osoby.Bambos -serwer nawie,chyba 1szy jego serwer.Bambus3k-obecnie Balmora,kiedys AnimeMT2,Triadica v1,Longju 99.

Co do serwera,polecam jak najbardziej,bardzo miło się gra.

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie przekupili mnie posadą GM, bo mi ona do szczęścia potrzebna nie jest. Ich serwerem nie był Tristram.

Z adminem w/w serwera mam ogromną spinę, więc nawet bym nie wszedł.

AltairMT2 mi się spodobał, dlatego też go reklamuję... jest wiele osób, które zamierzają go zniszczyć.

Dzisiaj poszedł "ddos" z maszyny 48 gb ram. Niestety osoba nie wiedziała, że mamy zabezpieczenie, które automatycznie zawiesiło im maszynę na zawsze.

Serwer się rozwija, nie padnie!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

I po servie koles sie wlamal wczoraj teraz siedzi na ts przy gm robi eq ulepszacze i rozdaje ludziom cofka bedzie jutro wiec serveer totalne dno sie zrobi ja raczej tu nie zagram zalezy to jak duza to bedzie cofka

pazdzioch.png
Opublikowano

Co racja to racja licznik podkręcony. Serwer natomiast wydaje się ciekawy i nie jest cały pobugowany tak jak twierdzą inni gracze. Dziś wydarzył się pewny incydent i podobno jutro ma być jakaś cofka ( napisał to sam GM ). Nikt nie wie do której godziny i co jest jej powodem ale już lepiej było serwer wyłączyć niż ktoś kto nie dopatrzył się tej informacji będzie expił lub ulepszał itemy na darmo ;/. Team powinien lepiej przemyśleć taką sytuacje na następny raz. Podsumowując serwer bardzo ciekawy ale wymaga lekkiego dopracowania oraz większego skupienia się teamu.

@ EDIT

I po servie koles sie wlamal wczoraj teraz siedzi na ts przy gm robi eq ulepszacze i rozdaje ludziom cofka bedzie jutro wiec serveer totalne dno sie zrobi ja raczej tu nie zagram zalezy to jak duza to bedzie cofka

Z mojej strony pojawia się taka sama dygresja. Wszystko zależy do której godziny zostanie serwer cofnięty, ponieważ nie expiłem 4 godziny na darmo. Uważam, że skoro administracja cofnie poniżej godziny 14.00 to już lepiej dopracować serwer i odpalić na nowo, ponieważ odejdzie z serwera b.duża ilość graczy.

Pozdrawiam `R1.™

Opublikowano

Cała ta sytuacja zaczyna powoli irytować... Żeby w 2012r nie umiano odpowiednio zabezpieczyć się przed hackowaniem bazy MySQL. To co oni wyprawiają, przechodzi ludzkie pojęcie. Pozdrawiam wszystkich graczy, Sceptyks - wraz z gildią Asylum!

S a t i l i o n - E d i t i o n

Opublikowano

Porażka i tyle mam do powiedzenia ...

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Bula5678 masz racje nic nie pozostało nam tylko czekać aż szanowna administracja wróci ze szkoły. Natomiast druga sprawa to skoro wiedzieli, że cofka będzie i GM napisał na ogólnym ,, jutro będzie cofka, prosimy o nie wbijanie poziomów '' to powinni chociaż zamieścić informacje na forum. Teraz na grze pojawia się problem bo nikt nie jest poinformowany oraz połowa graczy zadaje pytanie czy już była cofka.

@edit

hahahahah nie wierze co tu się dzieje. Znowu to samo co wczoraj przy włamaniu do MySql. Żadnej informacji serwer off na ten moment. ;/

Opublikowano

Żałosne i tyle , co chwile jakies włamy do MySql . Jak serwer wytryma tydzien to naprawde szacun ;]

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Niestety mamy mały problem z jedną osobą, która atakuje. Mamy jej IP sprawa idzie na policję, a przy okazji zostajemy zabezpieczeni przez serwery Pandory.

Wszystko idzie na dobrej drodze, musicie się przemęczyć!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Niestety mamy mały problem z jedną osobą, która atakuje. Mamy jej IP sprawa idzie na policję, a przy okazji zostajemy zabezpieczeni przez serwery Pandory.

Nie strasz tą policja , bo jakby ktoś chciał , to mozna zgłosic na support Gameforga. I napewno oni beda mieli lepsze podstawe , takze nie rob tego.

vvnOp.jpg

Opublikowano

znam goscia co wczoraj z 50 wbił już 80 lvl na waithacku wiec nie ma co grac ;] nic nie pilnuja, po co tworza serwa jak nie sprawdzaja graczy

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Daronian a wkoncu cofka serwa do 22 czy od nowa , i jak tak to kiedy odpalicie ?

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

tylko gościa zgłaszacie na policje a tak na prawde tworzenie prywatnych serwerow metin2 jest takze nielegalne :] wiec nie wiem co macie w tej sprawie zrobic

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

KURWA, nie jestem w stanie na trzeźwo czytać tych waszych pierdół wyssanych z palca, zobaczcie, ILE OSÓB CHCE ZNISZCZYĆ SERWER ALBO WYSTAWIA MU OPINIE NAWET NA NIM NIE GRAJĄC, TO PODKREŚLA TYLKO JEDNĄ RZECZ,ŻE SERWER JEST JEDNYM Z NAJLEPSZYCH!

Ten serwer wciągnął dupą Balmore i Nawie!

Fakt jest teraz jeden problem, ale był to po prostu atak, który jest karalny dość wysoką grzywną czy nawet pozbawieniem wolności, sprawa * ponoć * została zgłoszona na policje.

Może i jest ciężko na nim grać, ale opłaca się, będą zmieniać parę rzeczy, serwer będzie stawał się lepszy. Nikt nie jest w stanie postawić serwa, który jest idealny dla wszystkich, Team potrzebuje waszej pomocy!

Nie ma prawie żadnych bugów, a licznik na stronie nie jest podrabiany, jak na razie gracze grają na wszystkich CH.

Ale większość z was tutaj woli przeczytać prezentacje następnie przeczytać komentarze i wystawić opinię, na podstawie zdania innych, przez to nowi gracze się zniechęcają, więc jeżeli masz zamiar tak robić to najlepiej wyjdź i idź pobiegaj.

Serwer jest na prawdę dobry, gadałem z GM'em i powiedział mi,że to od graczy zależy jak będą wyglądały poszczególne sprawy.

06864794035668154593.png

Serwer AvalonV2 powraca na nowo w starym i niezapomnianym stylu!

Przeżyj to co dwa lata temu już 14 lipca! Czekamy tylko na Ciebie.

Opublikowano

Przestraszyć to się możesz jak przed lustrem staniesz, głupi spamerze.

06864794035668154593.png

Serwer AvalonV2 powraca na nowo w starym i niezapomnianym stylu!

Przeżyj to co dwa lata temu już 14 lipca! Czekamy tylko na Ciebie.

Opublikowano

Ludzie a wy pier*olicie za przeproszeniem. Serwerownia u której wynajmujecie dedyka po zgłoszeniu takiej a takiej sprawy powinna zająć się tym. Jeżeli ktokolwiek ma tutaj wysyłać coś na policje to tylko i wyłącznie OVH jeżeli u nich wykupiliście dedyka. Proste i logiczne. Jeżeli Daronian masz problem z atakami Ddos albo nie wiesz jak masz sobie poradzić możesz napisać do mnie na PW i jakoś temu zaradzimy.

Pozdrawiam serdecznie `R1.™ / Fogat

Opublikowano

Nie chciałem nikogo przestraszyć. Aktualnie prowadzę rozmowy z dwoma "grubymi rybami" od serwerów, które zarobiły setki tysięcy na odszkodowaniach za DDOS'y.

Musicie oczekiwać, wszystko się unormuje!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie chciałem nikogo przestraszyć. Aktualnie prowadzę rozmowy z dwoma "grubymi rybami" od serwerów, które zarobiły setki tysięcy na odszkodowaniach za DDOS'y.

Musicie oczekiwać, wszystko się unormuje!

Nie pogrązaj sie naprawde ... Sory ale tworzenie serwerow metin2 bez uzyskanie licencji nie jest mozliwe . To tak samo jak nie ma zgody na przetwarzanie danych to nie mozna ich przetwarzac- sprawa prosta . Moze te ''grube ryby '' jak Ty mówisz nie wiedza co Wy akurat macie na tym serwerze , jezeli zgłosicie to na polcije to koles moze napisac do Gameforga i raczej Wy przegracie sprawe ;]

vvnOp.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...