Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltairMT2 [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli jeszcze raz zobaczę tu jakąś głupią kłotnie, temat ląduje w koszu a uczestnicy kłotni wylatują z banem.

To lepiej zamknij ten temat , bo szkoda na ten syf patrzeć ...

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

siemaeniu, proszę cię skończ hejtować, bo ktoś zrobił coś czego ty nie osiągnąłeś... jak masz tak mu pisać to wyjaśnij z nim to na PW!

kardamon122, WinRar lub 7Zip to podstawowy program, który masz na każdą wersję. Bez tego programu mało co zrobisz.

Serwer nadal się rozwija, bardzo możliwe iż reklama pojawi się na Metin2Mod.tk

W realizacji jest patcher, a administracja ciągle banuje po logach.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Oczywiście na forum serwera brak odp. to napiszę tutaj:

"Niedawno zrobiłem biologa na 25lvl na buffce, przełożyłem 5kk na ninje. Wywaliło mi z gry obie postacie. Po zalogowaniu się kasy nie było ani tu ani tu.

Co z tym robić?

Teraz po zalogowaniu się w ogóle kasy nie mam..."

+ znikło 100 fiolet. potek i smoking.

Opublikowano

siemaeniu, proszę cię skończ hejtować, bo ktoś zrobił coś czego ty nie osiągnąłeś... jak masz tak mu pisać to wyjaśnij z nim to na PW!

kardamon122, WinRar lub 7Zip to podstawowy program, który masz na każdą wersję. Bez tego programu mało co zrobisz.

Serwer nadal się rozwija, bardzo możliwe iż reklama pojawi się na Metin2Mod.tk

W realizacji jest patcher, a administracja ciągle banuje po logach.

Zmienisz zdanie jak serwer za tydzien padne , to tylko kwestia czasu . Niby co oni osiągneli? To jest totalne dno , i dotego nie starają się nic zmienić.

vvnOp.jpg

Opublikowano

@2Up

Lepszy od nawie.eu ?

Proszę was bo mi się śmiać chcę.

Niestety my nie dawaliśmy w nocy exp 100% bez poinformowania i serwer cały pod ISA np stalki bronie i ulepszacze w IS.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

@UP to jeden ,a dwa

nie wiem dlaczego ,ale jak uruchamiam clienta to mi blue screen wyskakuje na kompie ;O nie wiem dlaczego tak się dzieje może ktoś pomóc ?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie polecam... bony nie wchodzą maxymalnie więc trzeba będzie mieć pół eq zawalonego i co chwile zmienianie abs aby byc dobrym...

Fountain_booty_cooldown.gif
Opublikowano

Bambos, nie przystaje takie zachowanie na Mentora. Reklamujesz swój słabszy serwer zrobiony pod zarobek - nie oszukujmy się, PD za 30zł, Kamyk Skilli, etc, etc.\

Gutowski, dlatego musisz się trochę pomęczyć... to jest serwer na długie zimowe wieczory.

AltairMT2 co chwile przechodzi zmiany! Planowane jest dodanie dropu pewnego ulepszacza ze Smoka, który będzie potrzebny na tworzenie epików!

Dodatkowo Zwój Błogosławieństwa jest dostępny u Handlarza, a Kamień Kowala dropi ze szkat bossów i metinów, a z kolei połączenie Kamienia Kowala z Bodziem daje nam Magiczny Metal.

PS. Bambos ceny zmianek są wysokie, więc nikt na Botcie nie wejdzie.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Altair nawet sie nie umywa do Nawie, wasz server to kopiuj wklej Tiveria taka prawda tylko ze w gorszym znaczeniu tego kopia, bo ona nie padnie a wasz shit w kazdej chwili moze pasc przez taki "zajebiaszczy" team.

Nawi juz w obrocie?

Wczoraj jak mieliscie wlam i graczy wywalal stalki dla woja to zeby wszystko usunac to jestescie tacy pro ze usunelsicie wszystkie zbroje dla woja na servie kozaki.

Opublikowano

Co chwile przechodzicie zmiany? Jak serwer dopiero wystartował, a wy juz wielkie zmiany. Do tego bd reklama na metin2mod.tk, to pozwalacie na kamera. Doronian co Ty zrobisz żeby dostać tam GM'a ;]

Opublikowano

Bambos, nie przystaje takie zachowanie na Mentora. Reklamujesz swój słabszy serwer zrobiony pod zarobek - nie oszukujmy się, PD za 30zł, Kamyk Skilli, etc, etc.\

Gutowski, dlatego musisz się trochę pomęczyć... to jest serwer na długie zimowe wieczory.

AltairMT2 co chwile przechodzi zmiany! Planowane jest dodanie dropu pewnego ulepszacza ze Smoka, który będzie potrzebny na tworzenie epików!

Dodatkowo Zwój Błogosławieństwa jest dostępny u Handlarza, a Kamień Kowala dropi ze szkat bossów i metinów, a z kolei połączenie Kamienia Kowala z Bodziem daje nam Magiczny Metal.

PS. Bambos ceny zmianek są wysokie, więc nikt na Botcie nie wejdzie.

Jedno mnie zastanawia , dlaczego ty pierdolisz takie rzeczy. Nie wiem moze masz jakis układ , ale to jest dziwne ;] Bronisz go jak swojej matki ;]

vvnOp.jpg

Opublikowano

Widzę bambos napisał na czacie na serwie zeby krytykowali ten. Zresztą ! Polecam !

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

No to tak. Serwer na pierwszy rzut oka się podoba lecz jeśli zagrasz dłużej to się dowiadujesz ze na serwerze nie ma fabuły !

Serwer bez fabuły totalne dno ! Jak może na hardzie nie być prawie wcale misji... Only Biolog....

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Pisali że to się zmieni, jutro będziesz miał misję...

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

Otwieram ale będę ten temat miał na oku jak ktoś zacznie spamować/ kłócić sie to blok na posty

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Nie polecam serwera...

Bug na bugu typu nagroda za zęby orka - pisało tam bodajże, że otrzymujemy nagrodę w postaci yang 5kk albo 10kk już nie pamiętam a dostawało się 3kk...

Przy jakimś wylogowaniu cofnęło mi postać do chwili sprzed 5 min, tak samo bratu po jakimś czasie to samo się zdarzyło.

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

myszek022, interesujące fakty. Kolejny hejter? Bardzo mało możliwe, że masz tyle skilli na P, ponieważ nie jest tak jak na 4funie.

Dodatkowo przy samym Błogo P nie powinieneś padać, popraw ekwipunek i wtedy wybierz się na V2.

Serwer się rozwija, coraz to nowsze questy, pisane misje i dodawany specjalny drop.

Tworzona jest także ulepszona strona, graczy przybywa, a tylko jeden temat. Dzisiaj planujemy zrobić ogólną reklamę w internecie.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...