Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOWOSC! NOSTALE W PRZEGLARCE BETA!

(:Xevik:)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 407
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer to byl beta , albo przestal istniec albo robia normalny serwer

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Hmm, to jest dziwne.

Grałem w to 2 dni i boom-muszę robić formata...Ta stronka mi pomieszała języki w kompie i windows padł...Może to tylko w moim przypadku, ale nie polecam tego "nostale przez przeglądarkę".

QtiV6xY.gif

Opublikowano

To nie padnie małe szanse bo mogą na tym dużo zarobić a to jest co.uk ;) a nie jakiś noobek co nic nie wie o nostale. a teraz dalej jest beta dokładnie nie wiem ile jeszcze będzie. a gier przez przeglądarke kilka już jest

http://www.kalydo.com/

np. GodsWar ;) dzisiaj sprawdzałem i też działa:P

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Pomocnik
Opublikowano

Tak , beta trwa , a jak się skończy to będzie wielki puacz , że na darmo robiłem te konto ... o niee skasowali mi jee . .Porażka . ;]

Opublikowano

fajne ; )

1327491758-U518458.jpg

by me ; )

Życie zamknięte w NosTale ...

Mój świat NosTale...

Opublikowano

ale wy marudzicie beta jest do zabawy wiec sie bawcie a nie marudzicie wiec ogarnijcie spama i albo gracie albo wyjdzcie na dwor to wam sie dotlenia mozgi -.-

Opublikowano

wyskakuje mi ciaagle error reporter powylaczalem procesy wyczyscilem kompa ccleanerem i nic pomocy

a moj nick TroLLu_PL

tez tak mam

trollu? to ja kuba xD

sygnamini_nxsnasq.PNG

Opublikowano

nie rozumiem tego, bo teraz expicie tam, wcześniej na 99nos i kont nie będziecie mieli. Nie lepiej grać na PL i mieć pewność że nic się nie stanie z kontami? ja gram na PL od 2 lat, wbiłem 77lvl woja i 72 maga i gra mi sie wogóle nie zndudziła. teraz gram łukiem, mam 15lvl, wk +11, rang +9, sin +11 i des +14. Polecam wam Avalon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...