Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOWOSC! NOSTALE W PRZEGLARCE BETA!

(:Xevik:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, ma ktoś tu jakiś dobry sposób na zarobek, bo nie mogę się dorobić, przez co brak skilli, przez co mały i wolny xp.

Skupuj pudła z wróżkami 40% (Kosztują 5k sztuka) może ci wylecieć np. 90 wód cylloan wartych 350g sztuka co daje razem ok. 35k, albo jedna wróżka nawet jest warta od 8 do 20k. Pozostaje też bb.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

• Odpowiedzi 407
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli wyskakuje wam raport, po prostu zamknijcie inną wersję NT którą macie odpaloną.

Mój nick w grze - Wladzio.

Chętnie poegzystuję z kimś w grze.

forumvy.png

Jeśli ktoś nie docenia tego co ma, kiedyś zostanie z niczym.

Opublikowano

Potrafi ktos moze zrobic zeby ta gra byla idealnie dopasowana do firefoxa zebym nie rolkowal myszka bo to mnie irytuje

Full ekran mozesz dac xD

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Heh fajne to jest , jesli macie problem z wlaczeniem i wyskakuje error to wylaczcie nostale (ktore macie wlaczone na kompie ) i dziala :)

Mój nick TrusiekPl jesli macie jakiegoś fajnego botka ktory ciśnie spacja to piszcie ;>

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

nostale bot online. uzywa skille i siada jak bedziesz miał mniej niż 45 % hp. w e r ustawiasz skille ( na 1 polecam dać zbieranie lotu ), t siadanie, q mikstura hp , nie używa potów

many ale i tak to najlepszy bot ;)). Muj nick Vamph, mam juz ranga kupionego xD

ps. barycz ,nie botuj na zlośnikach xD, fajne des xD.

Opublikowano

wbije jak mi sie zaladuje dopiero pol a 45 minut minelo :X

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

elo ja mam problem :

http://screenshooter.net/8917568/ktxebkh

Taz mam taki problem pomuze ktos plizkaaaa

Nostale DE

DonPedro

LeveL=40

Job=25 na sp 14

chcesz zemną pograc pisz na pw

Opublikowano

Lol wybieram postac i przez 5 minut czarny ekran i dalej nic (mam wlaczonego tylko i wylacznie firfoxa z tym NT)

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

To zamknijcie te okienka , takie trudne to nie jest;p

Ja tak mialem ;> Wogole gm tam koxi byl o 17 i dal all sp ( nie wazne czy luk mag woj dal Ci dla kazdej prowesji) 2kk :D.

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

tak zamknolem inadal one wyskakują prosze pomocy co zrobic HELLPPP

POMOZCIE Pliz

Nostale DE

DonPedro

LeveL=40

Job=25 na sp 14

chcesz zemną pograc pisz na pw

Opublikowano

Nie gm pisze np o 17 ludzie 20 lvl + dostana all sp i kase i o tej 17 dostajesz kase i paczke z sp np dziaj też boxy dawał :P polecam grać :P

Opublikowano

Ja też miałem teraz ten błąd po prostu wylaczylem nostale ktore mialem wlaczone i juz jest ok

@EDIT

Trzeba mieć farta żeby sie załapać bez errora bo próbuje 2 raz sie zalogować i ciągle crash

4566511400.png

Opublikowano

Nie gm pisze np o 17 ludzie 20 lvl + dostana all sp i kase i o tej 17 dostajesz kase i paczke z sp np dziaj też boxy dawał :P polecam grać :P

A ja wtedy nie miałem 20 lvla fack! ale jutro też będzie dawał więc git ;).

Polecam serwer gm rozdaje czasem jakies itemki. ja dzisiaj dostalem blue gem co u ncp po 100k mozna selnac

moj nick to Kuba30

mam aktualnie level 32, profesja 20 i 2 wrozki po 40%: Woondine i Sellaim

no i tam mam bardzo duzoo itemow z nm i nie z nm

PS. Jak ktos mnie spotka to niech zaprosi mnie do znajomych :)

Elo.Mój nick na tym nostale z tym pluginem to KamilPL.Mam pytanie:Gdzie zdobyć tu wr 40% albo jak ją kupić w NB jak tam są same wr po 0% !!.Pomóżcie.

Wpisz w nos bazarze np. Big Sellaim i masz wrozke i tak ciagle np. Big i nazwa wrozki! Na razie sa tylko boxy ale selliama sellaja juz 40% bez boxa po 5k :)

Sprobuj od nowa zainstalowac plugin bo ja musialem 7 razy instalowac i potem juz zadzialalo :)

Aha na PW napisales ze masz taki sam blad co radek to naprawilem go tak:

Zmienilem ustawienia graficzne

sygnamini_nxsnasq.PNG

Opublikowano

@Hocyk Kupuj Boxy z np wrozka co losuje i sprzedawaj zawartosc najlepiej jak ci dropnie z 1 - 90 woda z cylloan i sellasz po okolo 220g/szt

Ktos tam sie pytal o bota jak wam nie dzialaja na vista , 7 itd to pisac na pw ale ja mam tylko co atakuje spacja ale dziala na kazdym systemie :P.

Moim zdaniem Ac tools jest najlepszy ;).

Ciekawe czy tym co off byli dal sp itd ;) zaraz lukne ostatnio jak krzaki dawal mnie nie bylo to mialem lipe xD.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

mi nie dziala bo mam wlaczone tyko to okienko z nostale all wylaczone ale ciagle czarny ekran :{ :unsure:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...