Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ezreal i Gangplank - jakie buildy?

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu Wy robicie GP tak pod tanka? Ja poelcam:

-Rekawica 8% crit

- Av blade

- Ionian boots

- Trinty

-Infinity

-Phantom

-Bloodthrister

A runy full kryt a masterki z mobafire. Ten build na Gp miażdzy, i ciężko nie byc zajebistym z tym buidlem :)

WIDAĆ ŻE Z MOBAFIRE.Z tym buildem lecisz w late na hita ultem tylko cos zrobisz w teamfight.
Opublikowano

Może buildu krytykować nie będę, lecz nie nazywaj się wyskillowanym, jeśli podałeś ss z normala. Zagraj na rankedzie, z lepszym elo i porozmawiamy. Na normalach to ja takie staty ad soraka wycisne.... Z madredami...

Nie nazywam się "wyskillowanym" ( jest takie określenie?), jedyne czym się różni ranked od normala to, że ludzie biorą to tak cholernie do siebie, że jeden dead i tragedia. Kk, trafiłbym 3 razy na newbie ( ranked), dałbym screen'a ze statami 40/0 i co? Meh. Spoko, wyciśnij takie staty soraką, co mnie to obchodzi? "Madreds so 80s" ~~. Widzę, że masz elo 1800+, że tak się wywyższasz ( Bóg się wywyższa, anuncja), dlatego dalej gimbusa komentować nie będę. ;)

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Nie muszę sprawdzać - wiem, że jest żałosny. Postaraj się najpierw wbić 30lvl i przetestować taki build w jakiejś normalnej grze, a nie z botami :/

Słyszałeś kiedyś o "survi"?

kolejny ja pierdo.....

Mam 30lvl na West i gram GP wiec prosze przestan pierdolic :< po co mi survi skoro ogarniam jeden skill W?! widac ze ty nie ogarniasz bo W da sie uciec ze wszystkiego a majac 494 move speeda + wyjscie ze slowow itp to sory wielkie... skladam survi jesli naprawde dostaje ostre lanie , jesli nie to jade po tym buildzie

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

@up Jestem kozakiem i flamerem, zapraszam do gry 5n5 premade custom dziękuje dobranoc, skoro jesteś taki pro, zobaczymy jak sobie poradzisz ze słabszą drużyną z mojego lobby która nie ma przecież pojęcia o tej grze.

Opublikowano

PRo gangplank build?

33/5 ;)

(w kolejnosci)

Buty Berserkera

Widmowy tancerz

Krwiopijca

Ostrze Nieskończoności

Krwiopijca

Krwiopijca

Tak tak i zaraz ze "zalosny"

najpierw sprawdz potem pierdol glupoty

z tym buildem z samego pistoletu polecisz za 700 dmg critem

456 move speeda , 494 z uzytym E "Podnies Morale" wiec ty zlapiesz kazdego a Ciebie nikt nie dogoni , zawsze gram tym buildem jak walcze GP

AD carry zdejmie Cie na 3 strzały, jeśli przeciwny team będzie miał choć trochę rozumu to nie zdążysz strzelić Q w team fighcie.

Opublikowano

Gdyby jeden kotek ginął po jednym takim, za przeproszeniem, debilnym poście o AD Carry GP, to na świecie by nie było kotków...

Gp build? Atmog, to jest najważniejsze, nie jakieś IE, nie jakieś phantomy, tylko ATMOG.

Build, którym zazwyczaj ownię top'a:

1. Hp Regen + Mana Pot

2. Philishopers (Czy kij go wie jak to się pisze...) + buciki (Jeśli nas już stać to merkurki)

3. Warmog

4. Atma

5. Trinity (Oł jeah, i ownimy!)

6. Coś pod tank'a, jeśli przeciwnicy bazują na AP, to dobrą opcją jest FoN, jeśli AD, to oczywiste, że Thornmail

EXPmIpC.gif

Arcymistrz
Opublikowano

jeśli się już kłócicie i jedynej konkretnej odpowiedzi udzielił mi Menestero to zapytałbym o lux

Czy ten build jest dobry |? :

-Doran

-Sztylet (ten za 725 ) AP

-Ioniany

-Księga Morello

-Rabadon

-Lich Bane

-Klepsydra

?

Jeśli słaby to proszę o napisanie swojego

Opublikowano

Lubie zjebow ktorzy skladaja ezreala pod ap fajnie splywaja ale coz nie w tym rzecz

Pan pajac od gp full ad jest kompletnym idiota chuj ze pada na 2 'szczaly' a ze zrobi duzy dmg to jeden chuj

atmog do gp to podstawa a nie full ad omkly pajacu hp+dmg = rozpierdol, a to ze pan idiota robi gp pod ad to tylko jeden plus jak jest w jakiej kolwiek grze.

Jebac system build gp ;

Merki

Warmog

Atma

Trinity

Thromail / infinity

Fon

i kurwa rozpierdol jebac demedz rob za tanka

ZA MATECZKĘ ROSJE!

Opublikowano

Mój osobity build na GangPlanka ;]

1.Ionianki

2.Yomumu

3.Infinity Edge

4.Phantom Dancer

5.Warmoug

6.Atma

masz dużo hp dmg i kryta ^^ jest ciężko cie zniszczyć wtedy polecam :)

sygnatass.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...