Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masowy ban dla hakerów i plvl?

kilo jaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli kogoś przyłapali nawet tych co nie chca siedziec ale przylapia kogos na OPK, to dostajesz za PowerLvl dostajesz dlvl a potem bana. Przynajmniej bylo tak u mnie 2razy.

P.s Przy okazji macie jakiś motyw na to bym mógł się zarejestrować ? Bo jest lipa i nie mogę się zarejestrować od kilku godzin...

xxx

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie gdzie mam kilknąc żeby wysłać ticketa?

mam takie coś

@3x down podłanczam się do pytania

post-470972-0-41059800-1326396073.png

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

@kondzio7

Level:19

EXP for 1%:225

Kills:10606

Deaths:6147

K/D:1.725

Premium:

SILVER.png

Account Status:Blocked

Region:Europe

Last Update:12.01.12 - 20:54

Pisze, Account Status: Blocked ...

Zjebanie. Ale to tylko bardziej mnie dobiło przy czym trzeba wypuścić cheata z OPK, TeleKill itp.!

No to jazda!

hackerX vs WarRock <33

1365881062-U68160.png

Opublikowano

A wie ktoś może czy oni tą masówkę przeprowadzają tylko dziś czy może będą banować przez jakiś czas?

Mi na szczęście nie zbanowali 32lvl.

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Mają co jakiś czas przeprowadzac takie bany sprawdzaja ci konto jakies wpisy czy cos takiego i moga ci podac date kiedy to robiłes...

szgna2pac.gif

Opublikowano

Najgorsze jest to, że przed tym robili straszna promocję, praktycznie na wszystkie rodzaje broni. Ludzie nakupowali sprzętu, oni zarobili, a teraz proszę wszyscy pobanowani. Nie ważne czy ktoś hackował czy nie, dla mnie jest to perfidna kradzież i nie wieże w to, że nie zbanowali tych którzy naprawdę byli wobec nich uczciwi . . .

MONEY FIRST

32354141673387527780.png

Opublikowano

Jezu no trudno ja mialem na acc Mp7a1 84 dni gold..mp7a1 cheetah famas poland l85a1 scorpiony ammo boxy adrenalina stamina flesze aw50f ntw_20 rpg camo m134 all expy i poszlo sie jebac^^ poczekajcie poł roku moze rok i na pewno odbanuja chyba^^

Ja powiem wam coś z własnego doświadczenia kiedyś kiedy był jeszcze WarRock chapter1 to było cos takiego jak wklejki czyli program dzięki któremu mozemy "wkleić" sobie do konta famasa czy inne bronie no i ja miałem z tego programu scorpy i ban był za jakies 20 dni na 2 lata bo teraz jak wpisywałem w sylwestra passy to odbanowane było a teraz po masoym banie dostałem znowu bana na to konto, a ja na nim wogole nie gralem...
Opublikowano

A ja dostałem bana na koncie na którym w ogóle nie hackowałem, a sprawdzałem hacki i wgl na innym kompie. Pozdro, chyba ich pojeb***.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

[hahaha dobre sam dostałem bana a konto mam czyste jak łza...

Ticket tu nie wiele pomoże ponieważ masa ludzi będzie wysyłała skargi i ]

jezeli masz konto czyste jak łza to czemu masz konto na tym hackerskim forum :/ OMG

Opublikowano

[hahaha dobre sam dostałem bana a konto mam czyste jak łza...

Ticket tu nie wiele pomoże ponieważ masa ludzi będzie wysyłała skargi i ]

jezeli masz konto czyste jak łza to czemu masz konto na tym hackerskim forum :/ OMG

Wysłać zawsze można, a nawet trzeba.

MPC forum mimo swojej nazwy nie zajmuje się tylko hakerstwem.Jest jednym z większych, czy nawet największym forum i różnych grach.

Opublikowano

Tu nic już się nie poradzi :) Trzeba pogodzić się z tymi banami (Niesłusznymi i może słusznymi). Coś co się stało się nie odstanie ! Niestety. Trzeba iść dalej z podniesioną głową a nie przejmować się już tą grą. Moje zdanie.

xxx

Opublikowano

Tu nic już się nie poradzi :) Trzeba pogodzić się z tymi banami (Niesłusznymi i może słusznymi). Coś co się stało się nie odstanie ! Niestety. Trzeba iść dalej z podniesioną głową a nie przejmować się już tą grą. Moje zdanie.

Tak z podniesioną głową wydaliśmy 1000 1500zł i iśc z dalej weź pomyśl najpierw pózniej pisz

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

powiem wam tak jest to kur*a Nadwyraz dziwne ze noob konta ktorymi dla zwały sobie hakowałem bana nie dostalem a swoim mainem Blocked ... na koncie nic nie uzywalem mimo to Block jest to poprostu SMIESZNE !

Opk ? Nie ma problemu poczekajmy tydzien moze sie cos naprawi a jak nie ... trudno zniszczymy ich ;)

Opublikowano

Raczej na dłużej, po famasie pewnie dadzą następny retail ;] MoneyFirst musi odrobić straty finansowe po mass banie :]

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Przykro mi tego słuchać ale ja na chakach gram od 1 lvl i nic nier uszyło mnie

Noi widzicie ten kto gra uczciwie to ma bana ten co na haku nie ma bana i gdzie tu sprawiedliwosc

!!!!!!!!

O lol za bugi tez mozna miec bana :O przeciesz to ich wina za nie dopracowanie gry to co mnie to obchodzi

Błędy to moja specjalność
wiec prosze bądz mily nie zwracaj na to uwagi
:D

GG 10083301

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...