Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masowy ban dla hakerów i plvl?

kilo jaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a ja slyszalem ze ludzie ktorzy grali w wr na hacku sirosix od wercji 12.9 maja bana na zawsze a ci co na nim nie grali tylko np na 12.7 to maja blokowane konto za bugi...PRAWDA???

To na pewno nie prawda. I to hack, i to hack. Tylko wersja inna ;)

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PFF nie dośc że dali bany to jak założyłem nowe konto dostałem spectre 5%sp 30% exp up na 30 dni

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

kurwa zbanowali mnie a jestem czysty . Nienawidze hackerow nigdy nie mialem zadnego czita a zbanowali co to wgl jest . 10 dni premium pelno broni za g1 ....

To samo wczoraj silver'a kupilem i L85A1 dzisiaj z rana wchodze Ban tak samo moj kumpel...

xxx

Opublikowano

Przykro mi tego słuchać ale ja na chakach gram od 1 lvl i nic nier uszyło mnie

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

A wyobraź sobie jak ten gościu musi cierpieć

606. rockernova rank84.png(84) Free2Play.png 280026 117887 2.375 12.01.2012

Za pomoc poprosze o like

O to się nie martw czym prędzej czym później odbanuja mu, nie będą chcieli stracić takiego gracza, po za tym muszą coś z tym zrobić bo WarRock opadnie i nikt w to przeważnie nie będzie będzie grał. Wiec czym prędzej czym później sprawa się zakończy z pozytywem...

xxx

Opublikowano

No, tylko pogratulować GamersFirst, na pewno nie jednemu hackerowi odechciało się używać ,,szkodliwego oprogramowania". Tylko czy nie stracą tych graczy, których konta zostały zbanowane nieuczciwie?? :(

PS. Także bana mam :D

Opublikowano

Masz racje MezePl ale jak on o tym niewie to nawet i z dachu skoczy heheeh i w wiadomościach będzie Warrock zniszczył psychicznie człowieka

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

Co prawda to prawda tyle lat grania i za jakiś Hackerów Banned HAHAAHa

Please try again later. There seems to be a problem with GamersFirst!

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

PFF nie dośc że dali bany to jak założyłem nowe konto dostałem spectre 5%sp 30% exp up na 30 dni

za free to wszystko ?
Opublikowano

No a mi chyba nie niezbanowali tylko odrazu usuneli i masz tu los:(

Tak za Free

I jak oni teraz moją pracować na GammersFirst jak nawet nie chce się otworzyć ta stronka:(

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No i ida w dobra stronę! gz dla nich, oby tak dalej.

Hmm...ja ciągle gram w wr i jeszcze ani razu nie dostalem bana przy masowym banowaniu. No moze raz ale na tym koncie bocilem i to sporo.

snikersproject1.png
Opublikowano

No cóż w tym przypadku

"głupi ma zawsze szczęścię"

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

http://warrock-stats.com/index.php?site=lastunbans

Lista odblokowanych kont.O dziwo po wejściu w których z nich status konta jest "Actived" Tak samo jest z moim kontem

http://warrock-stats.com/index.php?site=stats&nickname=mystikmessor

Ale niestety nadal mam komunikat o zablokowaniu konta ;/

Opublikowano

haha smiałem się z kolegi a sam bana dostałem^^ bo na wr-stats mialem avtive loguję sie do gry a tu ban ale ich zwyzywam uhhh

szgna2pac.gif

Opublikowano

no kurwa ich mac za przeproszeniem wszystkie konta mi zbanowali nawet te ktorych nie uzywalem ;/ chuj by ich strzelil samo G1 daje im 3 dni i pisze ticketa ;d

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

Co za idioci :/

Hakerzy i tak będą a ja niesprawiedliwie bana dostałem nic tylko kur.... wytoczyć im sprawę w sądzie !

Wydałem 200usd na tych leszc*y i mi bana za darmo dali co za.....

Sorry że się uniosłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...