Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masowy ban dla hakerów i plvl?

kilo jaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co tu do pisac chyba duzo banow polecialo.. Oto co napisało G1

A great war has been fought through the ages of War Rock. Cheaters and exploiters alike infested the playing fields of Alberon and Ohara. These defectors of reason betrayed the core values that were bestowed upon the War Rock gaming community. Alas the time has come. Today is Judgement Day. Thousands upon thousands of cheaters have been banned. These sleeping parasites have been smashed out of existence. The war rages on but know this, the victor is standing tall over the fallen and you WILL see a continuous decrease in cheaters in the days to come. Today is for you, the loyal, honest and PRO War Rock gamer. Enjoy!

Tumaczenie Google:

Wielka wojna toczyła się przez wieki z War Rock. Oszustów i wyzyskiwaczy zarówno zaatakowane boiska z Alberon i Ohara. Są uciekinierami z powodu zdradził wartości, które zostały nadane War Rock społeczności graczy. Niestety nadszedł czas. Dzisiaj jest Dzień Sądu. Tysiące oszustów zostały zakazane. Te pasożyty spania zostały rozbite istnieć. Trwa wojna, ale wiedzą o tym, zwycięzca stoi wysoki na poległych i widać stały spadek oszustów w najbliższych dniach. Dzisiaj jest dla ciebie, wierny, rzetelny i Pro Gamer War Rock. Enjoy!

pozdrawiam:)

szgna2pac.gif

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Również dostałem bana :/ Przez Plvl, a czy mógłbym się dowiedzieć ile osób tak dostało dlvl, bany? I na ile czy można to odzyskać konto :/ Kupiłem wczoraj premium i credyty i 30 poszlo sie walic :(

xxx

Opublikowano

hahaha dobre sam dostałem bana a konto mam czyste jak łza...

Ticket tu nie wiele pomoże ponieważ masa ludzi będzie wysyłała skargi i zażalenia że nie używała wspomagaczy

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano
hahaha dobre sam dostałem bana a konto mam czyste jak łza...

Ale udowodnisz im to jakoś?? No właśnie :)

I na ile czy można to odzyskać konto :/

Jeśli jechałeś na plvl to nie :P

Opublikowano

Ja też mam bana za nic... Niestety pewnie nic się nie da zrobić, bo hackerzy też by pisali, że nic nie używali. Jest to nie uczciwe, ponieważ często gdy mam włączonego warrocka i zwijam okno i oglądam np. film na yt wyskakuje mi third program detected. Czasem się zdarza, że zapomne wyłaczyć warrocka i niestety ale pewnie k1 będzie nas mieć w ... głebokim poważaniu. Trzeba napisać ticketa, może coś poradzi...

ps. Strona gamefirst jest strasznie obiążona pewnie przez to, że wszyscy pisza tickety :D:D

@down

Na pewno ktoś się znajdzie.. Chyba szybko to wycofają :D Teraz mi się strona gamersfirstu w ogóle nie wczytuje :D

Opublikowano

Ja też mam bana za nic... Niestety pewnie nic się nie da zrobić, bo hackerzy też by pisali, że nic nie używali. Jest to nie uczciwe, ponieważ często gdy mam włączonego warrocka i zwijam okno i oglądam np. film na yt wyskakuje mi third program detected. Czasem się zdarza, że zapomne wyłaczyć warrocka i niestety ale pewnie k1 będzie nas mieć w ... głebokim poważaniu. Trzeba napisać ticketa, może coś poradzi...

ps. Strona gamefirst jest strasznie obiążona pewnie przez to, że wszyscy pisza tickety :D:D

Chłopie wież co się dzieje na gamerfirst są na forum jerycho nie daje rady normalnie masakra wszyscy piszą jeszcze troche i ktoś ich poda do sądu za kradzież konta na serio tak można chłopie

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Kurde totalna rozpierdówa GamerFirst zapełniony napisałem Ticketa ale pół godziny czekałem aż wczyta się strona:(

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

@2Up

plvl = PowerLvlBot - swego rodzaju hack, któremu ludzie zawdzięczją bardzo szybkie nabicie lvl w WR. Innymi słowy sam nabija Ci lvl.

Jezeli nie używałeś hacków to możesz napisać ticketa do nich z zapytaniem na ile, za co itp.

@Up

Obciążony server ;D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

@2Up

plvl = PowerLvlBot - swego rodzaju hack, któremu ludzie zawdzięczją bardzo szybkie nabicie lvl w WR. Innymi słowy sam nabija Ci lvl.

Jezęli nie używałeś hacków to możesz napisać ticketa do nich z zapytaniem na ile, za co itp.

@Up

Obciążony server ;D

A Jak hackowałem i nikt tego nie widział i nie wiedział wogólę nikt ?? :D

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Mam pomysł. Jeżeli nie odbanują nam kont to wszyscy robimy sobie nowe, ściągamy hacki i nap****** tak na opk, żeby było jeszcze gorzej niż jest. Niech będą mieli nauczkę, jak banują w większości tych, którzy nigdy nie używali hacków... Zmówmy się na jakiś dzień i wchodźmy na roomy i tyle, jak i tak nie będziemy mieć już nic do stracenia. Niestety pomysł k1 miało do ... i nie powinni wprowadzać czegoś takiego :P

Opublikowano

a ja slyszalem ze ludzie ktorzy grali w wr na hacku sirosix od wercji 12.9 maja bana na zawsze a ci co na nim nie grali tylko np na 12.7 to maja blokowane konto za bugi...PRAWDA???

Opublikowano
Nie dośc że ponanowali niesłusznie niektórych to jeszcze im strona przestała działać poprawnie...

Dziwisz się jest takie oblężenie na GamerFirst (wszyscy Tickety piszą) może jutro się uspokoi

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

Grałem na roomie opk i za to powinni dlvlowac a nie od razu banować, przynajmniej robili tak wcześniej. Widać, że k1 chce zrobić coś pożytecznego, ale nie rozumiem dlaczego ma za to Cierpic taka masa ludzi... Już się można pogodzić z tym banem(Ci co wiedza, że grali na OPK lub grali na roomie OPK) Ale powinni chociaż zrobić coś z lagami na serverach, i mogliby siedzieć na tym International i by było pozamiatane.

xxx

Opublikowano
a szybko ten plvl nabija lvl :D...jak mi odbanuj chociaz w to watpie to juz nawet o hacku nie pomysle

tak ale inni gracze ci przypomną tz.(Hakerzy) :)

http://warrock-stats.com/index.php?site=lastbans

Wszyscy tutaj prosze o like jeżeli sie podoba

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

kurwa kupilem 2 dzni temu premke pogralem 2 godz.

wczoraj wogle nie gralem a teraaz mam bana moj kuzyn tez co jest kurwa. mam jeszcze jedno konto a nie uzywalem go jakies 4 miechy i taz mam na nim bana. gdzie sie wchodzi zeby tego tiketa napisac?

Opublikowano

Ogólnie Banned przykro mi ale mnie niema donguralesko971 dziwne???

wania pisz na PW do mnie

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A wyobraź sobie jak ten gościu musi cierpieć

606. rockernova rank84.png(84) Free2Play.png 280026 117887 2.375 12.01.2012

Za pomoc poprosze o like

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...