Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Andelios

SooP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
proponuje zmodyfikowac drop z wiedzmy bronie 65 i stali to chujnia a gdzie kd 4 bizuteria+7??? moza wyjebac nowe helmy kolce tarcze dla mnie to syf ktory proponuje usunac...

Jestem w pełni za, niech ci co dadzą rade zabić np. wiedźmę mają coś z tego. Co do specjalnej biżuterii, nie dodawajcie tego bo to zabija sympatyczną grę.

osew46.jpg

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dokładnie.. nie dodawajcie nowych rzeczy takich jak branza/kolce/buty/tarcza, bo to psuje gre. Jedynie co to możecie dać hełmy z PL'a na 60/80 i miejsce dropu jak na pl;x

A co do wiedzmy to polecam zostawić drop jaki jest... Co chcecie? Żeby wam z nich bronie na 75 dropiły? I potem nikt ich nawet nie będzie zbierał.. Broń na 75 to ma być "rarytas" a nie kuźwa że co 2 osoba w truciaku biega.. -,-

Mam nadzieje że nie zmienicie tego.

Wypowie się ktoś z teamu jak będzie dokładnie z tymi bonami? Polecam to żeby one dropiły.. A nie było ich u npc, tzn dodanie bonu można dać do npc a zmianke jako drop(dodanie za dużą cene) 5 bon też by dropił(najlepiej z szkatułek blasku, a drop byłby na przykład aktywny cały czas, z szkat dropiły by też małze, kamyki duchowe - bo nie każdy ma zamiar bić metiny - prawdopodobnie gram healerką, oraz inne śmieci)

graphic.png

Opublikowano

Ja jebie.. Ku*** kolejny serwer który nie wystartuje.. 4 z rzędu.. Pierd.. takie coś..

Ja sie produkuje, czekam jak debil, i wgl a ku*** cały czas: Przepraszamy serwer nie wystartuje z wiadomych powodów, jest nam przykro..

I sie ku*** to pojawia za każdym razem w dzień startu.. Po tygodniu czekania na to gówno.

graphic.png

Opublikowano

Będzie serwer HARD ale Beta Testy są ponieważ chcemy wyłapać wszystkie błędy, i posprawdzać co to jest.

Opublikowano

Serwer po beta testach normalnie będzie stał. Zerowe szanse na to że padnie.

Beta testy będą trwać ok. Tygodnia chyba że wyłapiemy wszystko szybciej.

Klient będzie dostępny za 34min.

A start Beta Testów ok.18-19

Opublikowano

czekam już na ten serwer 4 dni + teraz tydzień feri + poślizg 2 dni to zostaną mi 4 dni feri na gre, przy czym pewnie będą z 2 cofki czyli wyjdzie 1-2 dni gry.. BOSKO..

graphic.png

Opublikowano

czekam już na ten serwer 4 dni + teraz tydzień feri + poślizg 2 dni to zostaną mi 4 dni feri na gre, przy czym pewnie będą z 2 cofki czyli wyjdzie 1-2 dni gry.. BOSKO..

no i good a nam sie zaczna ferie ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...