Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Andelios

SooP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rejestracja otwarta.

Beta Testy też.

Tutaj macie reje początkowe dojdzie hosting z ovh to będzie nowe.

http://www.andelios.cba.pl/

nlzzux.png

345yb7q.png

Intel i7

4x 2(HT)x 2.66+ GHz

24 GB

100Mbps

nlzzux.png

11vnwig.png

Na serwerze z nowości będzie można zdobyć.

Miecz Trytona,Święty Miecz, Brzegowe Ostrze, Diabelski Wachlarz, Bezduszne Noże,

Szmaragdowa Stal,Nowe ulepszacze, które będą dropić w grocie v2,v1.

Nowe wierzchowce,mapy,szkatułki,mikstury,naszyjniki,bransoletki,kolczyki,buty,

hełmy,tarcze.

Z góry informuję że to wszystko nie będzie dodane od razu, aktualizację będą dodawane wraz z rozwojem serwera.

nlzzux.png

5r8ef.jpg

Serwer jest tworzony w klimacie, hard.

Maksymalny poziom na początek bedzie 127lvl,

Brak 6-7Bonu,

Reszta bonów będzie dostępna u handlarki z małą ilością i ogromną ceną,

jak i będzie dropić z każdego metka w zależności od poziomu będzie wypadać ich ilość.

Na instrukcję będzie misja, za 1 misję będzie wybierać się rodzaj ku, i dostanie się 4 sztuki.

nlzzux.png

vywihk.jpg

Raty serwera zostały dopasowane idealnie pod typ serwera,jak już wspomniałem,

serwer będzie z rodziny Hard, exp będzie przyjemny, nie będzie męczący ale też łatwy.

nlzzux.png

2aak512.png

1-ręka:

Bojowy Miecz ==> Tryton

Sztylety:

Smocze Noże ==> Bezduszne Noże

Wachlarze:

Wachlarz Zbawienie ==> Diabelski Wachlarz

Zbroje:

Stalka ==> Zbroja z Nieb. Stali

nlzzux.png

2zexxk7.jpg

[HA]SooP

[HA]Kamil

[GM]Miszczu

[GM]Cyclone

[GM]Diadax

[GM]Kurlz

nlzzux.png

2lly14o.jpg

Start planujemy na Sobote-Niedzile 14-15.1.2012

nlzzux.png

Froum/Strona

Wykupiliśmy już hosta lecz dostawce nie dostarczył go w wyznaczonym terminie,

Czekamy jeszcze do jutra jeśli nie będzie,

kupimy nowy.

nlzzux.png

SS:

dqhikk.jpg

xeri94.jpg

Więcej ss jutro.

Jutro dodam pełny system ulepszeń.

nlzzux.png

2entbvb.png

Zwoje Egzorcyzmu,Rady Pustelnika,Kamienie Duchowne,Kd,Rosy,itp. będą dropić z metków, na każdy lvl.

Kamienie Metin:

Kamień Duchowy 40+

Ku x3

KD

Nowe Szkaty

Boosy:

Kamienie Duchowe

Bronie na 75

Stalki od +2 do +6

Ulepszacze na nowe bronie i zbroje.

Przykładowy drop z metka na 90/85/80:

a4vl1c.jpg

Przykładowy Drop z Lodowej Wiedźmy:

65a8sm.jpg

nlzzux.png

nvv4oi.jpg

Zapraszam na TS!

Jeśli będą jakieś błędy na TS proszę o info.

91.121.156.186

nlzzux.png

dgqlg7.jpg

SS potem dodam.

Eq na 1 lvl +6

Broń na 1 lvl +9

10lvl konia

nlzzux.png

20l4ig.png

-Dodano Ostrze Boga Smoków

-Dodano nowe wierzchowce

-Dodano nowe ulepszacze

nlzzux.png

Postanowiłem nie rozpisywać się w temacie wszystko ukaże filmik,

który postaram się nagrać,

w najbliższym czasie

nlzzux.png

Ważna Wiadomość.

Niestety nasz serwer został zaatakowany.

Wystarczyła chwila wyłączenia zapory, i pliki zostały usunięte.

Robię wszystko aby serwer wystartował na czas, ale dzięki takim ludziom jak (Słoniu) wszystko się opóźnia.

Serwer nie wystartuję w najbliższą niedziele z wiadomych przyczyn,

postaram się jak najszybciej przywrócić pliki oraz uzupełnić brakujące rzeczy.

nlzzux.png

2wgsjlu.jpg

Dawno temu, gdy jeszcze przed wschodem słońca, lud wstawał nie boją się o swoje zycie.

Mieszkał jeden z najdzielniejszych wojowników - Amelios - władca krainy Andelios.

Jego siła, waleczność oraz męstwo chroniły krainę Andelios przed zagładą złych potwórów oraz kamieni Metin, które pojawiały się z ciemnej krainy śmierci...

Na początku toczył się chaos i zagłada, metiny coraz częściej pojawiały się w wiosce i zabijały lud, który był bez radny.

Nikt nie był w stanie pokonać złych wrogów. Jeden z mędrców - Soon, postanowił stworzyć Tajne Bractwo Cieni, w którym znajdowali się uczeni, mędrcy i waleczni wojownicy.

Aby dostać się do bractwa, trzeba było przejść wyzwanie, chętnych niestety brakowało, wszyscy ludzie nie wychodzili z domów rankiem i wieczorem.

Pewnego dnia, do Tajnego Bractwa Cieni udał się nieznany nikomu wojownik, nazywał się Amelios, codziennie na rynku

wygłaszał swoje mowy, zachęcał do obrony miast, stał się nadzieją dla mieszkańców starej wioski.

Lud codziennie kłaniał się i dziękował za jego mowy, stał się jednym z najmilej widzianych we wiosce.

Nie można ukryć, że Amelios nie dość że był dzielnym wojownikiem, był także pięknym poetą oraz romantykiem.

Kobiety podkochiwały się, czasami doszło do zabójstw o swojego wybranka Ameliosa.

Pewnej ciemnej nocy, w wiosce przybył władca innej nieznanej krainy, był ogromny i straszny podobno był to Reaper, jeden z demonów.

Niespodziewanie, Amelios zaproponował walkę z Reaperem. Owy potwór nie odmówił, odpowiedział tylko słowem

" Jest że człek walecznym, arr ta duma... Już niedługo Ameliosie, i Ty zginiesz!" - po czym, Reaper znikł.

Następnego dnia, młody waleczny udał się do Bractwa z prośbą o wyposarzenie na walkę z Reaperem.

Cała wioska przygotowywała się do nadchodzącej zemsty Reapera.

Uriel, podarował Ameliosowi miecz Trytona, miecz który został wbity w owoego Reapera.

Opowiada on (uriel), że Tryton jeden z najlepszych kowali oraz wojowników stworzył miecz, który jest w stanie przebić najgrubszy pancerz.

Niestety, aby miecz mógł zabić potrzeba kawałek fragmentu owego miecza. Kawałek został w ciele jednego z Reaperów.

Amelios, niezwłocznie udał się na łowy szukać kawałka miecza by móc zabić bossa Reapera.

W między czasie, dochodzi do wątków romantycznych. Amelios spotyka się z kilkoma kobietami, był on dla kobiet bóstwem, wiele kobiet czciło jego męstwo i waleczność.

Jedną z wybranek Ameliosa - była Ariyoung - fryzjerka, która strzygła walecznego bohatera krainy Andelios.

Walkę o Ameliosa toczyła takżę słodka Mirine, która codziennie chodziła do niego i opowiadała mu historie o jej bracie, który też chciał zabić Reapera, ale niestety zginął.

Wypłakując mu się na ramieniu, zdradziła... Że daży go ogromnym uczuciem jakim jest miłość.

Amelios, postanowił pomścić śmierć brata Mirine, udał się z prośbą do Kowala, by połączył kawałek miecza i stworzył w pełni miecz Trytona!

Tego samego dnia, w nocy na terenie wioski pojawił się Reaper ze swoją armią który chciał walki z Ameliosem.

Podczas walki zginęło wiele ludu, w tym poległ także najwaleczniejszy Amelios.

Lud stracił wiarę, wioską panował zły Reaper, zabijał i mordował.

Ale.... To Tylko legenda mój drogi graczu....

- A tak w ogóle kto cię przysłał?

- Przybywam z daleka, z nieznanych dolin.

- Ah no tak, coraz więcej stamtąd przybywa nowy graczu.

- Słyszałem wiele legend, o Tej wiosce, czy to prawda że pojawiał się w wiosce Reaper?

- Tak, to prawda, pojawiał się co noc, zabierał złoto, rabował, armia Reapera gwałciła, a potem najzwyklej znikali...

- I tak codziennie, mój mędrcu?

- Tak, gdy pojawił się Amelios, Reaper ukazał się nam tylko 2 razy, w dzień w którym Amelios zaproponował mu walkę, oraz w noc w której Amelios poległ...

- Opowiedz mi o Ameliosie!

- Długo by rzec, by słowem opisać jego czyny...

- Czy każdy może stać się takim jak on?

- Tego nie wie nikt, jam jest tylko Uriel, dawny członek Tajnego Bractwa Cienia... Nikim więcej, więc... O to mnie nie pytaj.

- Zamierzam uratować waszą krainę przed zagładą!

- Huh. Młody przybyszu, było już wielu którzy byli tacy mądrzy w słowach ale w czynach już nie...

- Udowodnię Ci, że potrafię uratować wioskę od zagłady!

- Zagłada trwa już sporo lat, odkąd Amelios umarł... Metiny oraz potwory coraz częściej się pojawiają i zabijają ludzi...

Tymczasem, wybacz na dziś koniec historii... Muszę udać się na spoczynek... Mój czas już jest krótki... A tylko ja jestem jedyną wiarą ludu...

Potrzebujemy bohatera, który uwolni nas od zła.

Wiele słów trzeba by było wypowiedzieć, by znów się zjawił, gotowy do walki, i poświęceń!

Stań do walki, i graj razem z nami...

Niesamowita fabuła, wczuje cię w losy Ameliosa... Spróbuj i zagraj, dowiedz się więcej.

Pokonaj zło, metiny, potwory, bossy... Podróżuj pieszo i konno, walcz magicznie, fizycznie lub z dystansu.

Idź do celu, a chwała będzie Ci okazana.

Andelios - Prywatny serwer Metin2.

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nawet dobry .

PS. Zauwazyliscie ze teraz powstaja praktycznie serwery tegu typu . Czyli dawne czasy pl ;] To jakas moda jest ;p

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Na serwer wejdę, mam nadzieję, że drop przynajmniej będzie trochę większy niż zazwyczaj na hard serwerach, bo nie mam zamiaru przez 2 godz. dropić zębów orka ^^

Jest już strona oraz forum ?

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Zobaczymy jak z SentinenZ, bo jeżeli nie wypali to na 100% przejdę tutaj:) O ile exp będzie 150-250% maxymalnie, ale to już MAX 300%

Dodaj GP z expem oraz handlarzami i cenami u nich. "Miecz Trytona,Święty Miecz, Brzegowe Ostrze, Diabelski Wachlarz, Bezduszne Noże," a co z 2 ręczną? mam nadzieje że ona będzie.. I że nie będzie to zabójca boga smoków bo na prawie każdym serwerze jest on zbugowany, lepiej dajcie pogromce lub OBS

graphic.png

Opublikowano

Podoba mi się, mam nadzieję, że wypali, może się skuszę. Team nie obiecuje nie wiadomo czego, a to już plus. Uzupełnij prezke, chcę dowiedzieć się czegoś jeszcze.

2mzof5.jpg
Opublikowano

nom up...trochę słaby serwerek, nikt nie prosi o milion broni itp, ale jakaś 1 nowa mapka chociaż ciekawsza oczywiście niż zombii...nuda nuda nuda...nie ma nawet takiego eq jak juz jest na Plu...radzę przemyśleć to co bd zawierał serwerek bo masy graczy na to na ściągniecie...

@co do wypowiedzi kogos tam z góry o modzie na takie serwerki, to faktycznie tak jest, ale zauważ że wyszedł 1 hardzik, na którym gra dość osób, ale jest niesamowicie urozmaicony od 1ego już lvla...więc hard to 1dno, ale dobry hard to 2gie...

szczerze radzę nie wypuszczaś serwera w takim stanie, bo długo nie postoi

Opublikowano

☺A Rekrutacja Otwarta>>?

☺Jest Jakiś Nowy Boss ?

☺Magiczny Metal będzie lub bodzio>?

zbyt duza sygna

Opublikowano

Jeżeli wypali , to gram :>

greenhilli.png

Sygnaturkę Wykonała KissuShite

Zbieram + , jeżeli jesteś na tyle dziecinny żeby dawać mi - to twoja sprawa ...

Opublikowano

zagram, postarajcie się go nie spierdolić i najważniejszy jest początek !

Taylor.

KAT.

Opublikowano

UP@ Chciałeś powiedzieć 3-ciej ręki?

Dla mnie serwer bez 3 ręki oraz butów wiatru to non sens.

Komu chce się podnosić co 5 sec yangi z ziemi???

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Może wypowie się ktoś z team na teamat broni 2-ręcznej dla wojownika, nie mam zamiaru grać na serwie który nie posiada owej broni.. ja na 100+ nie będę na wojny wchodził w złodzieju-,-

graphic.png

Opublikowano

Jako Technik może się wypowiem.

Broń 2 ręczna będzie dodana.

Proszę o cierpliwość z aktualizacja tematu.

Opublikowano

To ja mam kilka pytań i propozycji:

1.Czy zostanie wprowadzony drop małży z wszystkich mobów? Bo tak to będzie tyle fishbotów stało w m1 że nieogarniecie..

Czemu akurat z wszystkich mobów? Ponieważ niezależnie jaki będziesz posiadał lvl postaci, możesz go dropnąć na odpowiednich mapkach(np niektórzy nie wbijają lvl'a większego niż 55-70 na początek, a chcą zrobić eq) drop byłby umiarkowany, małż dropiła by raz na 1000 mobów. Byłby to pewnego rodzaju dodatek do gry.

2.Broń 2-ręczna, oby nie był to zabójca żółtego smoka, ponieważ jest to broń która jest dość zbugowana.. Radził bym dać pogromce/obrońce boga smoków i zmniejszyć jej bonus na ludzi do 12-15% tak jak mają inne bronie na 80+9.

3.Wprowadzić możliwość wydropienia Dzika Wojennego z Szkatułek Mocy - możliwość wydropienia z wszystkich mobów na serwerze. Szansa na drop wynosiła by 0,001% lub wprowadzenie go do IS za NP 20-30zł (serw musi się utrzymać)

Dzik - 20% na potwory

4.Brak ulepszaczy do poziomu 60 przedmiotów oraz do +6 (nie mówię tu o broniach/zbrojach na 80)

5.Ograniczenie/Usunięcie dropu "śmieci" typu broń na 32-60 ograniczy lagi na spotach

6.Dodanie pieczęci - dzika/tygrysa/lwa/wilka i możliwości jazdy na nich od 1 poziomu postaci (kupno u NPC 10 szt za dużą cenę)

7.Wprowadzenie "Białych Flag" do NPC - 200 sztuk za dużą cenę.

8.Możliwość łączenia kamieni duchowych

9.Co z koniem? Będzie dostępny na start czy będzie trzeba robić..?

10.Dodajcie dłonie krytyka 20szt do NPC za dużą cenę.

11.Jeśli nie chcecie by ludzie się szybko znudzili grą na serwerze, dajcie exp 150-250%

12.Dodajcie drop broni na 65 do V2 lochu, lecz z nikłą szansą na drop

graphic.png

Opublikowano

Bez przesady.. Bez zielonych ros mental w pvp z Healerem czy też BM nie ma najmniejszych szans.. Nawet ta broń by tego nie wyrównała..

Mogę się zgodzić na tego złodzieja.. lecz tylko gdy na +9 dawał by 22-25% na ludzi.. wtedy były by równe szanse, a nie!

graphic.png

Opublikowano

to tylko propozycja, jakby na PLu dropily dodania/zmianki chetnie bym tam poszedl, a Balmora jest na dzien dzisiejszy jednym z najpopularniejszych privow, ale to kwestia reklamy.

prezka bardzo fajna, co to jest dropnac 10 medali i kliknac w nie jak drop bylby zwiekszony?:>

70lvl dluzej niz tydzien by sie nie wbijalo, a na 70lvlu ktorego wbijales tydzien jakie eq masz miec? raczej "jako takie" no chyba ze caly server bedzie latal juz w stalkac i bojowych+9 ale w tedy server straci sens bycia hardem.

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...