Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Andelios

SooP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bony będą leciał z metków, i może nie których potworów. Z tego co wiem.

Powiem ci żeby one leciały z wszystkich mobów.. bo kurde szamanką healer nie będę bił metków.. bez przesady.. dajcie 1-2% szansy na drop z mobów. Tylko żeby nie było czegoś takiego że w godzinę expa będziesz miał 50 zmianek i 150 dodań -,- Albo aby dropiły tylko zmianki, a dodania były u NPC. Wtedy by było lepiej.

Albo można też dodać drop nowych szkatułek czy też sakw z wszystkich mobów na serwerze i z nich przedmioty takie jak: dodanie bonusu 1/5/10/15 sztuk, zmiana bonusu 1/5/10/15 sztuk. Dłoń krytyka 1szt (możliwość łączenia), kamień duchowy 1szt(możliwość łączenia), fasolka zen 5/10 sztuk, małż 1 szt. Pomyślcie nad dodaniem czegoś takiego, gra nie polegała by na monotonnym biciu metinów, ale również i na dropieniu z mobów. Bo zakładając że na serwerze ma grać ponad 300 os+ to na żadnej mapce już nie będzie metków, bo było by to jedyne źródło aby zdobyć zmianki/dodania bonu.

Mam nadzieje że niebawem pojawi się forum:)

graphic.png

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Marmurka można by usunąć z dropu Metinów i Bossów a zrobić na niego misję która możemy wykonać co 6-24h.

Myślałem o czymś takim ale że dostaję się:

Dodanie Bonn

Zmianke

5bon

I tak raz na dzień.

Opublikowano

moze byc:) pod warunkiem, ze dodania i zmianki dropic tez beda;d

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

Nasz WebMaster odmówił posłuszeństwa zaprotestował, i nie dał nam oskryptowanej strony.

Jeśli zna ktoś lub jest webmastere'm zapraszamy na ts. lub piszcie mi na PW.

Możliwe że wystartujemy jutro bez strony, tylko z rejestracja.

Opublikowano

Forum ja będę robił tylko ovh nie dostarcza nam dostępu do hosta.

Macie tu gg webmastera:

39990379

Można go tępić.

Opublikowano

Webmasterowi zostały udostępnione pliki, jeżeli ktoś zauważy że skopiował stronę Andelios, proszę o niezwłoczny kontakt ze mną, po czym sprawa trafi na policję.

Serwer niestety wystartuje bez strony na razie, będzie możliwa rejestracja i download clienta...

Poszukujemy webmastera! Bo tamten zlamił się na maxa! Tępić gada....

Opublikowano

Jest jedno proste pytanie - czy po tygodniu gry nie usłyszymy że server został zaatakowany przez chakerów i postacie zostały skasowane bez możliwości przywrócenia ich z powrotem?

Już o nie jednym serwerze było wielkie halo, kosmiczne opisy a kończyło się jak wyżej.

osew46.jpg

Opublikowano

Świetnie zapowiada się.

Teraz to tylko czekać na start i grać. =)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

A KIEDY START??

było pisane z dobre 20 razy!! JPD CO ZA IDIOCI CHODZĄ PO TYM ŚWIECIE

Nie ma takiej opcji, serwer został zabezpieczony w 100%.

Poszukujemy WebMastera.

Pilnie.

a ten poprzedni co doszedł dzisiaj, co się z nim stało?

graphic.png

Opublikowano

Myślę, że zagram tyko mam nadzieję,że OBS będzie robiony z party, a nie ze złodzieja, bo jeżeli tak to proponuję i resztę z innych broni niż na 65 :/. Konia bojowego i militara będzie się robić tak jak na pl-u?

Opublikowano

proponuje zmodyfikowac drop z wiedzmy bronie 65 i stali to chujnia a gdzie kd 4 bizuteria+7??? moza wyjebac nowe helmy kolce tarcze dla mnie to syf ktory proponuje usunac...

Bringing you the music that comes from within !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...