Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExampleMT2.eu [Dedyk]

CzarnyUrok

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CzarnyUrok

Poprawdzie poli

zrobcie laczenie medali smoka szkla owocow i zeby dawalo sie przekladac te itemy bo to sa bugi !!!!!!

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Dokładnie, przydałoby się poprawić Księgi Poli, dodać możliwość handlu oraz łączenia Owoców itp. oraz zmniejszyć troszkę drop Masek Uczuć oraz Butów Wiatru.

Opublikowano

Ku dropi na każdym poziomie ? Bo mam 16 i ani 1 nie dropło (Chyba że z metina bitwy dropi jakieś pudełka w nim są 2 ku)

Do administracji mam prośbę żeby zdjeła te kilka procent ;]

Opublikowano

Ojojoj:) To sie porobilo;p Proponuje zwiekszyc exp do x7-10 dlatego iz wiekszosc ludzi wbije na Nawie a nie tutaj gdyz tam jest wiecej osob i jest wieksza szansa ze serw nie padnie:) Zrobcie to co mowie a naprawde bedzie o wiele lepiej:) Z kolegami i kolezankami mozliwe ze wbije ale nie na takim expie:) x7-10:)

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

Opublikowano

yy naprawcie drop medali w lochu bo biłem z 30min i nic nie poleciało...

50442140989713903247.png

Opublikowano

Nie no gzz żeby konia normalnego mieć trzeba zabić 15 metków zazdrości w 30min...

50442140989713903247.png

Opublikowano

Serwer spoko, trzeba się troszkę namęczyć....ale coś stronka od wczoraj nie działa

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...