Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExampleMT2.eu [Dedyk]

CzarnyUrok

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serw juz wystartował.

0 infa o starcie gz. !

Siema !

Jeżeli ktoś ma naprawdę Ciekawy serwer taki " Medium " i chce zacząć od nowa. Jest gotowy do ostrej gry

Niech się odezwie. Bardzo chętnie pogram, tylko nie moge znaleźć odpowiedniego serwa.

Gracz musi mieć Ts 3 oczywiście :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak zwiększysz raty choćby do 7x ludzi będzie więcej

P.S co to za pomysł w rejestracji? GG trzeba podać hah

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Raczej dużo osób nie będzie grać skoro nawet Clienta nie ma ...

Opublikowano

nic kurva nie patchuje bo sciaga 300mb i pisze ze spatchowal klikam rozpocznij gre i h dupa pizda,prosze o danie klienta reset kont i ponowny start

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

koles sciaga mi sie 300mb biore rozpocznij gre nie uruchamia sie gra bo jak na 300mb ma dzialac taki server pomysl człowieku i nie dziw mi sie ze sie wkurzam,powinien byc klient tak jak na innych servach,ten patcher to porazka zle patchuje.albo chociaz dajcie jakas instrukcje jak mam wbic na server bo noobki juz maja 20+ a chce zagrac.

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

ja powiem tak... po co publikowac serwer skoro on nie jest gotowy do grania... jak dla mnie porazka ;(

JurexGCW

Opublikowano

Co za gówno jednym słowem. Wchodze przez Lunchera i naciskam plik odpalajacy server i wyskakuja bledy/trojany i hu..j wie co ! Prosze o danie Clienta

1328385460-U344333.jpg

Opublikowano

koles sciaga mi sie 300mb biore rozpocznij gre nie uruchamia sie gra bo jak na 300mb ma dzialac taki server pomysl człowieku i nie dziw mi sie ze sie wkurzam,powinien byc klient tak jak na innych servach,ten patcher to porazka zle patchuje.albo chociaz dajcie jakas instrukcje jak mam wbic na server bo noobki juz maja 20+ a chce zagrac.

Rozbroil mnie twoje ostatnie zdanie "bo noobki juz maja 20+ a chce zagrac" pozdro dla cb skoro oni moga grac to sa dla cb noobami? zero inteligencji z twojej strony

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

UWAGA

INFORMACJA OD GA

Ga nie może wbić na forum, ponieważ ma bana...

Prosi wszystkich o zrozumienie i zachęca do gry na serwerze.

Ściągacie launchera ze strony , wypakowujecie go do metka.

Czekacie az się z aktualizuje. I wbijacie na serwer.

Osobiście mi zadziałało...

Polecam serwer.

Siema !

Jeżeli ktoś ma naprawdę Ciekawy serwer taki " Medium " i chce zacząć od nowa. Jest gotowy do ostrej gry

Niech się odezwie. Bardzo chętnie pogram, tylko nie moge znaleźć odpowiedniego serwa.

Gracz musi mieć Ts 3 oczywiście :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer jest naprawde dobry , ale gra na nim malo osob co przewidzialem . Moze zostane na dluzej jak przybedzie wiecej graczy.

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...