Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official]LastDream

WidzeCiebie67

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fufu18 nie rozumiem teojego pytania.

alchemia jest na zasadzie wydropienia jakiś tam rzeczy z moba ( w normalnym silku słuzyły one do tworzenia tych śmiesznych kolorowych kamieni ) po wyzbieraniu jakiejś tam ilości można je przetworzyć na dany przedmiot.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

robi się powoli spam.

Ustalmy serwer paxa niech ma swój temat,lyssa ma swój i róbcie co swoje,czyli jeśli wolicie LastDream to grajcie na nim,jak nie chcecie to nie grajcie.

random.jpg

Opublikowano

Ehh, nie ma nic o mnie ? :(

Ogólnie powiem tak :

Serwer miał swoje dni świetności, ale niestety wg. mnie minęły dawno temu.

Pamiętam, że jak odchodziłem to na serwerze grały 3 osoby - Pax (admin), Angel (GM) i Adii (GM #2) ^^

Nie ma się co oszukiwać, prawie każdy moderator ma przeszłość z SSE, i to złą przeszłość.

Wszyscy są przeciwko sobie. My mówimy, że serwer jest beznadziejny, a wszyscy z serwera rejestrują się na MPC i piszą że jest cud miód i malinki ^^

Admin myśli, że "pisząc" od "nowa" silnik silka i będąc zacofanym o 2 lata wstecz zdobędzie graczy (chyba na miękkie serduszko).

Nie chcę tu nikogo obrażać i nie będę. Myślę, że prawda Was zbytnio nie zabolała.

Nie polecam, i nie będę polecał.

Peace.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...