Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official]LastDream

WidzeCiebie67

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

spróbuje i zagram.

tylko mam jedno pytanie ile trzeba dac pkt str dla hybrydy spear? i jaka hybryda jest najlepsza na cap 60

pytam bo nigdy taka postacja nie gralem i nie mam pojecia

Opublikowano

Rozumiem, szanuję ludzi, którzy są szczerzy, chociaż aż tak bluzgać nie musiałeś. Ja nikomu żle nie życze. Jeżeli Pax'owi sprawia przyjemność robienie tego co lubi, niech to robi. Tylko to jak odnosił się do graczy, nie było miłe, dlatego nas tam już nie ma.

@UP Grasz od dwóch lat? Dziwne, server jest młodszy...

Kiedyś bardzo przyjemnie mi się tam grało. Teraz, według mnie, nie ma 'sęsu' zaczynać tam gry.

Pax normalnie zwracał się do graczy którzy zwracali się normalnie do niego. Prosta zasada prosty przekaz, jeśli masz kogoś w dupie inni tez będą cie mieć. nigdy nie miałem problemów z Adminami . Mogę wskazać jeszcze ze 5 takich osób jak ja, jakoś normalnie możemy się dogadać jako gracze z Paxem. wystarczy szanować druga osobę by ta szanowała nas. Nie dziwię się mu że czasem traktował ludzi jak gnój, bo im się to należało. Źle dobrał gm-ów to fakt i na tym mocno stracił.

Emulator jest od bardzo dawna, dalej niż 2 lata to że doszedłeś do temu Juras przy wydanym już emulatorze to inna sprawa.

Server będzie tak długo stać aż ostatnia osoba nie przestanie tam zaglądać, a mogę zapewnić że w ostateczności i ja będę tą osobą.

Siepacz trudno stwierdzić jaka hybryda była by tu dobra, tu są trochę inne zasady niż na normalnym Sro. popróbuj na razie ;], zaposnaj się z grą to najważniejsze. sam zobaczysz co będzie najlepsze :D.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

UP^ Co ty możesz o nas wiedzieć? nic. Może Pax wyciągnął jakieś wnioski po "przygodzie" z nami, tego się pewnie nie dowiem i JuraS nie doszedł do wydanego już emulatora ;), tak samo Ace, który chcąc jak najlepiej, został "wyjebany w dupe". Jeżeli lubisz grać sam, to graj, powodzenia.

/gif

Opublikowano

Ooo widzę jakiś nowy server postawili. Opłaca się tam grać? Przyjazna administracja w stosunku do graczy? Z tego co słyszałem to ten cały Pax jest świetnym programistą, a jego prawa ręka Bercik świetnym dyplomatą, co mogliśmy już tutaj zauważyć. Aż mi się zachciało tam grać, więc z miłą chęcią sprawdzę ten server. Do zobaczenia. :)

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

Faither, dobrze znam całą sytuację, cały czas się z boku przyglądałem. mam swoje zdanie widziałem kto co zrobił co gdzie i o co poszło. Niestety niektórzy nie potrafią docenić czyjejś pracy, a tym bardziej czegoś co maja za darmo. Niestety mamy takie a nie inne społeczeństwo. szkoda że tracą ci którzy chcą to naprawiać.

W każdym bądź razie server stoi i długo postoi ,zawsze kilku wdzięcznych się znajdzie , którzy cudu nie wymagają.

Każdy nowy jest mile widziany i zawsze może liczyć na pomoc od graczy i od administracji.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a ja tam mam pozytywne wrażenia co do tego emu

i mysle ze jesli pax dokonczy to bedzie calkiem inna wersja silka niz ta ktora teraz znamy. zapowiada sie nowa fabula jest fajne craftowanie ogolnie na plus nie wiem czemu ludziom tak przeszkadza ten serwer.

Opublikowano

bo nie mogą docenić pracy jaką wkłada w to srv jest fajny nie powiem :D jest o groma jeszcze do zrobienia :D ale wszystko w swoim czasie...

Opublikowano

To niby Pax to jeszcze robi? Po kiego? Są już od dawna pliki vsro ze wszystkim...

Kiedyś grałem, była nadzieja na privy, ale są pliczki ogólnodostępne, więc jbc ten serwer tzn. emulator ;)

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem, to jest INNE SRO, wiesz co znaczy słowo INNE?

Swoja drogą, server taki sobie, na pewno bym doszedł gdyby było więcej osób.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Nie no nie mogę pax znalazł sobie nowego przydupasa "roszeiry". Zobaczysz jak ci się Pax odwdzięczy jak skończysz mu wchodzić prosto w dupę ...

A co do WidzeCibie67 to tak jak wkleiłeś :

komercja

1. «działalność nastawiona jedynie na osiągnięcie zysku; też: produkty takiej działalności»

Źródło: http://sjp.pwn.pl/sl...564011/komercja

Pax robi ten swój emulator tylko po to żeby go za rok sprzedawać turkom , a więc powiedz mi że nie ma tu komercji

A te jego gadanie to jest serwer dla was dla graczy wy jesteście najważniejsi to słyszałem od niego kilka razy a wyszło co innego :)

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Przypomnę tylko, że to nie Pax wchodzi w skład administracji wcześniej po to by wiedzieć co robi i jak postępy idą.

Nie ważne kim jestem, po prostu wiem ile pracy wkładał Pax. A żadna praca nie hańbi, dlatego pr4dzik jeżeli kiedykolwiek dojdziesz do takowe poziomu życia by zrobić serwer i przestać krytykować innych to z przyjemnością poczekamy.

Żeby nie było, nie gram obecnie na LastDream.

Opublikowano

Nie no nie mogę pax znalazł sobie nowego przydupasa "roszeiry". Zobaczysz jak ci się Pax odwdzięczy jak skończysz mu wchodzić prosto w dupę ...

komercja

1. «działalność nastawiona jedynie na osiągnięcie zysku; też: produkty takiej działalności»

Pax robi ten swój emulator tylko po to żeby go za rok sprzedawać turkom , a więc powiedz mi że nie ma tu komercji

A te jego gadanie to jest serwer dla was dla graczy wy jesteście najważniejsi to słyszałem od niego kilka razy a wyszło co innego :)

Widzisz tylko że ty na siłę próbujesz coś udowodnić, potrafisz tylko krytykować, a sam co osiągnąłeś w życiu?

Tak jak napisałem wyżej: co sobie pax robi ze swoim emu to jego sprawa, czy pliki sprzedaje czy wiesza w ramce na ścianie - jego prywatny interes i nie powinno to nas obchodzić.

Nas powinien tylko i wyłącznie obchodzić server, jak się gra itp. A server nie jest nastawiony na zysk czyli nie jest komercyjny.

Lepiej popatrz na siebie i serverek w twojej sygnie.

Opublikowano

komercja

Wiesz co, czytam kolejny twój post i mam wrażenie że nie warto z tobą w ogóle dyskutować. Nie masz nic do powiedzenia co do relacji moich z Paxem, bo ich nie ma! Jestem mu wdzięczny za to co robi. A przydupasem to sam możesz zostać ( nawet nie wiesz co to słowo oznacza... poszukaj w słownikach.) Emu było, jest i będzie nastawione na sprzedaż, z czegoś trzeba się rozwijać, może pomyślałeś? Nie można było liczyć na dotacje od graczy , a wstawienie abonamentu to głupota. Pax od początku mówił że emu jest na sprzedaż, nie nie było to żadnym zaskoczeniem dla logicznie myślących graczy. Server jest postawiony dla graczy totalnie za free, nawet IM nie jest dotowane, można kupić sobie silki. Także server nie jest komercyjny jak to podkreślił WidzeCiebie67

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Widzę że nie ma co gadać trzymajcie się paxa życzę powodzenia i wytrwałości w tym co robicie ;)

A tak na marginesie ja nie krytykowałem tego serwera bo szczerze to on mnie gówno obchodzi tylko paxa i jego podejście do tego co robi ;)

Z Bogiem !

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

A ja tak troche z innej beczki.. czy wam tez wyskakuje na strone online 4-8 players ? ... ja rozumiem ze serw zaczyna czy tam reaktywuje czy cos tam nie wazne ale gralem ze 2-3 godziny i zywej duszy nie widzialem na serwie a tak sie grac chyba zabardzo nie da.. Prosba ktos kto gra niech da jakies info czy ja wpadam o zlych godzinach czy faktycznie ten serw to jedno wielkie odludzie i trzeba sie nastawic na gre "samemu"

Pozdro

Opublikowano

A ja tak troche z innej beczki.. czy wam tez wyskakuje na strone online 4-8 players ? ... ja rozumiem ze serw zaczyna czy tam reaktywuje czy cos tam nie wazne ale gralem ze 2-3 godziny i zywej duszy nie widzialem na serwie a tak sie grac chyba zabardzo nie da.. Prosba ktos kto gra niech da jakies info czy ja wpadam o zlych godzinach czy faktycznie ten serw to jedno wielkie odludzie i trzeba sie nastawic na gre "samemu"

Pozdro

Tak jest codziennie...

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

no to troche lipa bo od dawna szukalem serwera z low ratami ale tylko z chinami

.. zapowiadal sie wmiare dobrze tylko zeby zaczeli ludzie grac bo inaczej zamiast nazwy Last Dream to odpowiednia będzie Widmo ;]

Opublikowano

Dlatego powstałe ten temat. Potrzeba ludzi którzy zaczną grać po prostu. wiadomo że od razu nie będzie setek. ale wystarczy się z kimś dogadać na jakiś wspólny exp czy coś. osobiście gram czasami jak znajdę czas. masz pytania to strzelaj. racja na raz nie ma wiecej niż 5-10 graczy no ale każdy nowy zwiększa szansę na przybycie kolejnych więc, warto zajrzeć chociażby.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Teraz jest tylko ten server z cap 60? Czy jest jeszcze ten server co był kiedyś z cap 110, jeżeli tak to czy konta tam są jeszcze czy był reset charów bo kiedyś tam miałem konto i nie wiem czy mam je do tej pory. Tamten server nazywał się chyba Victoria.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...