Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official]LastDream

WidzeCiebie67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informacje:

Exp rate: 5x

Sp rate: 5x

Gold rate: 5X

Race: Chinese

Max lvl: 60

Max skill lvl: 60

Max dg: 7dg

Mastery: 180

Autopot: działa

Link do strony: http://82.139.17.74/

Client download: http://www.multiupload.com/4J0S8Y885I

sro_client z 180 mastery: http://www.multiupload.com/ZEE9KGDLIP

scan: http://www.virustota...da35-1326056422

Kompletnie nowe podejście do tematu silkroad online.

Nie znajdziecie tutaj znowu tego samego swiata.

Nie znajdziecie tutaj tolerancji dla botów.

Nie ma tu także wysokich ratów.

To nie jest silkroad jaki znaliście do tej pory...

To silkroad jakim od zawsze chcieliście żeby był !

112131.jpg

-nowy design graficzny!

-nowe scieżki dźwiekowe!

-na nowo zaprojektowane levele!

-nowa fabuła!

i wiele więcej...

Server oferuje drogę jaką powinno pójść silkroad online.

sro2011112501275350.jpg

Twórz itemy i kreuj swoje przeznaczenie w nowej grze !

sro2011120902132971.jpg

Osiągnij wyższe levele duszy za pomocą questu odrodzenia i zostań najsilniejszym wojownikiem.

sro2011121003143653.jpg

sro2011122823551563.jpg

109404.jpg

Spróbuj Silkroad-Online: Last Dream!

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam, wszelaka pomoc w grze jak i poza . chętnie pomogę nowicjuszom ^^ . oraz wszelakie pytania mile widziane ! Polecam, miła atmosfera, spokojna rozgrywka, brak botów! warto zajrzeć i sprawdzić!

Pytać w grze oraz forum, mój nick RoosZeiry !

również na gg :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

E tam nie ma co grać jedne wielkie komercyjne gówno pana PAXA nic z tego nie wyjdzie a przekonacie się o tym ;)

Pozdrawiam

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

nie wiem czy ta strona jest jakas spieprzona czy co ale tam według licznika graczy online gra max 6-8 osób ... ja osobiscie gralem tam z godzine i widziale jedną osobe w jg

Opublikowano

Kolejne gówno SSE.

nic ciekawego,skoro teraz mamy serwery na oficjalnych plikach a nie emulatorach.

//AceBoy: Kurna ogar...

random.jpg

Opublikowano

Nic z tego nie wyszło jak zresztą zawsze. Po co komu teraz taki serwer jak mamy pliki z vSro. Na serwerze też nie ma jakiś super nowości.

/gif

Opublikowano

przynajmniej jedna osoba nie idzie na latwizne...

przy okazji ten server lyssa to tez niezle gowno nie polecam jakis zwalony team maja zero pomocy nic...

Na serwerze też nie ma jakiś super nowości.

skad wiesz jak nie grales?

Opublikowano

E tam nie ma co grać jedne wielkie komercyjne gówno pana PAXA nic z tego nie wyjdzie a przekonacie się o tym ;)

Pozdrawiam

komercja

1. «działalność nastawiona jedynie na osiągnięcie zysku; też: produkty takiej działalności»

Źródło: http://sjp.pwn.pl/slownik/2564011/komercja

Rozdawanie silków za free, możliwość zrobienia sobie sunów za free, raty alchemii dość wysokie to u ciebie znaczy komercja? nie bądź śmieszny. Nawet opcji donate nie ma na serverze. Radze zapoznać się dokładnie ze słownikiem. A no zapomniałem Pan pr4dzik ma swój własny oryginalny słownik...

Opublikowano

Człowieku to to chyba paxa nie znasz za max 2 miesiące pax swój wielki emulator będzie sprzedawał byle frajerom. Pogracie trochę to się przekonacie ;)

Pozdrawiam

//AceBoy: Ogar pls...

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Po co ludzie mają grać na emulatorach,skoro mamy udostępnione za darmo pliki VSRO?.

stwierdzam fakt że serwer i tak upadnie w najbliższych 1-2 miesiącach.

random.jpg

Opublikowano

Człowieku to to chyba paxa nie znasz za max 2 miesiące pax swój wielki emulator będzie sprzedawał byle frajerom. Pogracie trochę to się przekonacie ;)

Pozdrawiam

a co mnie to obchodzi co on se robi z tym emulatorem? może nawet do chipsów dodawać, jego praca niech robi z tym co chce. Fakt jest taki ze z graczy nie ściąga kasy nawet na utrzymanie servera.

Opublikowano

gram od 2 lat, jest za darmo. normalna atmosfera, jesli znajdzie się dobry zgrany team można wyśmienicie grać. osób jest mało bo tzw. " Hejty" zjebały rozgrywkę i większość odeszła. ci hejci nawet są tutaj jak widać wyżej. pomoc zawsze można otrzymać, nie ma problemu z kontaktem z gm-ami. emu jest w pełni prywatne, więc może Pax robić z nim dokładnie co mu się żywnie podoba.:

snapback.pngUżytkownik pr4dzik dnia 09 styczeń 2012 - 19:07 napisał

Pozdrawiam

a co mnie to obchodzi co on se robi z tym emulatorem? może nawet do chipsów dodawać, jego praca niech robi z tym co chce. Fakt jest taki ze z graczy nie ściąga kasy nawet na utrzymanie servera.

no i racja. Rozgrywka jest logicznie zrobiona, nie ma nad wyraz cudów na servie, które tylko niszczą rozgrywkę.

Na LastDream zawsze można zgadać parę osób i wyjść wspólnie, może i nie zawsze jest mnóstwo ludu, ale są to chociaż "myślące" osoby nie to co na innych serverach osadzonych na pod pierniczonych plikach vSRO.

A na koniec tylko jedno "Haters Gonna Hate!" nie oceniaj bez podstaw do tego ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP Grasz od dwóch lat? Dziwne, server jest młodszy...

Kiedyś bardzo przyjemnie mi się tam grało. Teraz, według mnie, nie ma 'sęsu' zaczynać tam gry.

Andreas_Iniesta_Signature_by_Recoobic.png
Opublikowano

Chuj wam w dupę jebane faszystowskie świnię kurwa nie umiecie uszanować polaków gorzej niż jakieś pierdolone tuki nic nie zrobicie sami postawicie 9999999999 serverow na plikach vSro ktore chuja wnosza i radocha ja sie dziwie Admina ze wogole jeszcze trzymają takich śmierdzieli za Modow bo ja to bym was wyjebał z ta do Angli an kurniki nakurwiac a nie komentować czyjąś prace dzieciaki jebane odory pierdolone chuj z wami to forum jest tak Hejterskie ze aż strach tu zaglądać i nie dziwie się ludzia... tym forum to sobie można jedynie dupę podetrzeć...Dziękuję dobranoc

Smalt A Gówno to ty pewnie masz od rodziców na 2 imię

Opublikowano

Bercik, tak hejcisz, że aż się przejąłem... To co napisałeś i tak nic nie wniesie, to co zrobiliśmy u Pax'a to też nasza sprawa. Może mu się należało, może nie. Ale to jak się odnosi do wszystkich nie jest normalne, dlatego został tak zhejtowany i pierwsza edycja serwera została dosłowie zniszczona, przez tzw. "hajty".. Szczerze? Jestem z siebie dumny.

Magic.

/gif

Opublikowano

Bercik, tak hejcisz, że aż się przejąłem... To co napisałeś i tak nic nie wniesie, to co zrobiliśmy u Pax'a to też nasza sprawa. Może mu się należało, może nie. Ale to jak się odnosi do wszystkich nie jest normalne, dlatego został tak zhejtowany i pierwsza edycja serwera została dosłowie zniszczona, przez tzw. "hajty".. Szczerze? Jestem z siebie dumny.

Magic.

Ja teraz jestem z Siebie jeszcze bardziej dubny bo napisałem cała Prawde 70% przegladajaca dział przywatne servery to poprostu skupusko hejterow dzieci i innych debili ktorzy kozacza tylko przez neta i niewiedza wogole jak sie sprawy maja... I nie Obrazam wszystkich...

Opublikowano

Rozumiem, szanuję ludzi, którzy są szczerzy, chociaż aż tak bluzgać nie musiałeś. Ja nikomu żle nie życze. Jeżeli Pax'owi sprawia przyjemność robienie tego co lubi, niech to robi. Tylko to jak odnosił się do graczy, nie było miłe, dlatego nas tam już nie ma.

/gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...