Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltairMT2[PL][Dedyk]

janek1700

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 661
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mało ludzi gra , pewnie kolejny serwer przez to padnie ;/

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Mało ludzi gra , pewnie kolejny serwer przez to padnie ;/

kolejny z serii " jestem inteligentny ale nie jestem'' dziwisz się że mało ludzi gra?? ty a może reje juz odblokowali

ze 100 osób próbowało założyć konto, jak nie więcej a do tego każdy czeka do oficjala .....

25pl1sh.jpg

Opublikowano

kolejny z serii " jestem inteligentny ale nie jestem'' dziwisz się że mało ludzi gra?? ty a może reje juz odblokowali

ze 100 osób próbowało założyć konto, jak nie więcej a do tego każdy czeka do oficjala .....

Jakby serwer interesowal wiekszosc osob , to chociaz by jakas czesc zajrzala , a nie same pustki

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Cierpliwość jest złotem, zastosujcie się wkońcu do tego a nie cąły zcas narzekacie, od tego jest zrobiony gameplay zebyscie zobaczyli co jest na serwerze a rejestracja jest odblokowana juz dawno

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Ale ja janek zrozumiem, serwer macie na gotowcach wyciągnientych z innego clienta, po za tym adminsitarcja stala sie bardzo nie mila i nie wdzięczna za prace, zalosne ze grafik serwera rzadzi sie jak popadnie ha ha ha ha

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Cały czas pytanie o konie oraz bojowce a więc proponujemy takie rozwiązanie :

Od 25 lvl Dostajecie zwykłego konia

Od 55 lvl Dostajecie konia bojowego

Od 85 lvl Dostajecie Militara

Opublikowano

Ale będzie jakaś misja żeby je dostać czy odrazy po wbiciu lvl tylko do stajennego idziemy i dostajemy ?

75775358773159538492.png

Opublikowano

Zapowiada sie bardzo fajnie , czekalem wlasnie na cos takiego ;p a skile ku u handlarki ?

Czekać, czekałeś ale szybko zrezygnujesz, z tego co mi wiadome żeby wbić 100 lvl musisz pomęczyć się rok, więc serwer dno

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Serwer jest bardzo zbliżony do PL, na beta testach trzeba było się męczyć 4 godziny żeby wbić 30 lvl , eq nawet nie jest n a+9 tylko potrzebne ulepszacze tak jak na Pl tylko fakt że to ulepszanie jest skrócone, bo nie ma magicznego metalu tylko są bodzia które za dobrze też nie dropią

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Wbijesz przykładowo 50 Lvl udajesz się do stajennego klikasz na npc i dostajesz 11 poziom konia oraz księgę opancerzonego konia

Jak widać na GamePlay oraz ss ku znajdują się u instruktorów mocy (wbijamy od m1 do g1) a u handlarki kupujemy kamienie duchowe i robimy skila na P (od G1 do P) oraz fasolki zen do zbijania negatywnej rangi

Nie przesadzajmy na pewno rok nie będzie potrzebny, jeśli każdy by w miesiąc miał 100 lvl serwer szybko by się nudził, a tak dużo questów,nowe mapy,planowane liczne eventy nie będziecie się u nas nudzić !!

Opublikowano

A serwer kiedy startuje? :>

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...