Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltairMT2[PL][Dedyk]

janek1700

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaki airo ?

nie no zajebisty medium zrobiles z bojowymi +9 nie na tym to ma polega co to za satysfakcja z bojowego kupionego w is,lepiej pograc i samemu zrobic gwarantuje ze serw sie szybko znudzi jezeli te bronie zostaja ja nie zagram, kumple tez:) i bede zniechcecac graczy do tego serwa,ktory jebie po zapelnieniu potrfela GA i zapomnialem dodac ze sa tez stalki i szmaragdy juz bym wolal grac na pandorze...

Bringing you the music that comes from within !

• Odpowiedzi 661
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bez epików i 6/7 bonu podoba mi się, czekałem na taki. W prezentacji nie ma żadnych konkretów, zauważyłem w magazynie medal konny a w eq brak zdjęcia, więc pytam się jak wyglądają misje na konia? czy znów trzeba jeździć od punktu do punktu? co uważam za kompletny bezsens, czy misja na konia bojowego wymaga ekipy i ubijania skorpionów łuczników? Jest to jeden z głównych powodów przez który zakąszałem przygodę na PL i myślę że przynajmniej bojowy koń powinien być na początek. Druga sprawa, jak wygląda ulepszanie itemów? Na IS wystawiacie perły, natomiast rozumiem że w grze na niższych lvl trzeba siedzieć z wędką i łowić małże? Nigdy z IS nie korzystałem ponieważ uważam że gra traci sens, i tym razem nie zamierzam robić wyjątku, tym bardziej że jest to serwer prywatny. Nie chciałbym spędzać masy czasu na rybach i poszukiwaniu ulepszaczy. Niech perły będą holendernie drogie lecz dostępne w sklepie.

Serwer ze względu 6/7 bonu i braku itemów smoka na + , ocenię jak zagram.

Prezentacja 7, lubię wiedzieć konkrety, a zwłaszcza dotyczące wierzchowca.

Opublikowano

Kochane Userki z racji tego że jestem Administratorem Forum zapraszam serdecznie i gorąco na serwer nasz. Na serwerze jak widzicie w prezentacji nie ma tych beznadziejnych epików a także 6 i 7 bonu, kierowaliśmy się w tym waszymi opiniami w innych serwerach dlatego stworzyliśmy serwer oczekujący na wasze wymagania obecne. Na serwerze pojawia się nowa mapa i wiele innych. Jak sami wiemy panuję obecnie zima i także ten wątek na serwerze jest zachowany.

Naprawdę warto grać, nie ma przepełnienia nie ma lagów, więc gra jest naprawdę łatwa i szybka

Administracja jest bardzo wyrozumiała, nie dyskryminujemy nikogo każdy u nas znajdzie swój własny kąt i radość z gry. Wychodzimy z oczekiwaniem że serwer i zarówno my administracja mamy być waszymi przyjaciółmi a nie wrogami. Prowadzimy także rekrutacja na moderatorów forum i super moderatorów, dokłądnie 5 stanowisk do obsadzenia.

Nie żartuje serwer naprawdę jest super !!! Wejdz i się przekonaj sie sam a zobaczysz zostaniesz z nami na dłużej

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Wszystko je uzaloznione od liczby graczy , jak bedzie gralo 100 osob to serwer napewno padnie ;]

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Jak pisałam wyżej serwer nie jest powtarzającym się duplikatem praktycznie wszystkich obecnie działających serwerów Metina, są minimalne nowości żeby też nie był kopią PL, serwer jest unikatowy. Wszystkie wprowadzane nowości będą zależały wyłącznie od Was, to Wy decydujecie co będzie w dalszej przyszłości serwera. Jak już mówiłam jest nowa mapka, fryzurki te już znane można zakupić u trenera mocy. Serwer ma być Waszym przyjacielem a czas który na Nim spędzacie ma być radosny i mile spędzony. To Wy macie się cieszyć ze świetnie spędzonego wolnego czasu, w każdych problemach waszych pomysłach chcemy wam wyjść na przeciw i będzie systematycznie doskonalili serwer dodawali nowe itemy na wasze żadanie. Przyjaciel zawsze pozostanie przyjacielem. I o to właśnie tu chodzi, tutaj każdy z szacunkiem i przyjażnią zostanie przyjęty a nie odrzucony, każdy jest traktowany równo jak należy się człowiekoi, przed wszystkim nie blokujmy kont bez powodu jak robi to wiekszosc osob na swoich serwerach

Zachęcam do gry, wejdzcie i sami sie przekonajcie a obiecuje Wam że zalowac napewno nie bedziecie

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Jak to mói życie " Nie słuchaj innych tylko sam sprawdz"

tylko my się już przekonaliśmy na wcześniejszych serwerach, więc nie wiem, czy jest sens tracić czas.

Taylor.

KAT.

Opublikowano

jak zrobicie normalny plik do uruchamiania clienta to zagram a nie, że musze wylaczać za każdym razem antywirusa a nawet jak wylacze antywirusa to okienko gry wlacza sie na 0.5s i wylacza wiec podziekuje.

Opublikowano

Są elminowane błędy systematycznie, chcemy żeby serwer naprawdę dopracowany i niechcemy omijać błędów dlatego na biezaco je naprawiamy

tylko my się już przekonaliśmy na wcześniejszych serwerach, więc nie wiem, czy jest sens tracić czas.

Niby na jakich serwerach ? Ja tam nbie neguje tego ale uważam że każdemu trzeba dać szansę, nie nastawiacie się na is bo takie bronie są, IS w grze jest tak naprawdę najmniej ważny

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Nie znacie człowieka a go osądzacie, śmieszne podejście

Znamy człowieka, bo każdy szanujący się gracz zna Xiao. Typowy kretyn by nie powiedzieć chory psychicznie człowiek, którego hobby jest wkur**** ludzi poprzez zachęcanie na serwa a potem off ;]

Opublikowano

Nie macie pewności że to on, więc nie osądzajcie, ktoś puścił wam plotę a wy gadacie dalej głupoty, najpierw sprawdźcie na 1000 % czy na pewno on a dopiero osądzajcie

1325845644-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...