Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltairMT2[PL][Dedyk]

janek1700

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyłanczacie serwier nie mowiac na ile z jakiego powodu ;/ teraz zostaje nam tylko czekac az włączą serwa

Idz do kościoła jak wrócisz bedzie ON

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

• Odpowiedzi 661
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ee serwer taki sobie 0% na szanse drop ulepszaczy a trzeba ulepszacze Pzdr nie zagram Ocena

Prezka 9/10

Serw 3/10

Ogolem 5/10 jest jeszcze do popracowania nad serwerem

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

monogi1994 czytaj pw ....

z tego co widze tociagle jakies bledy ... mozna wiec liczyc sie z tym ze serwer nie ruszy a jak ruszy to bedzie chodzil kilka dni?

Opublikowano

moj avast twierdzi ze w cliencie sa 3 wirusy Malware-gen nie wiem co to jest;d

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

zasysam ;] dam edita co i jak ;]

jak na pierwszy rzut oka to spoko serwer ;p podobaja mi sie serwy bez masy roznych epikow ;]

Opublikowano

Zostałabym na dłużej, gdyby nie ulepszacze, które praktycznie wcale nie dropią + to, że drop yang nie jest dostosowany do cen itemów u NPC...

2w557cj.png

Opublikowano

Kochani , serwer wystartował w fazie beta, pojawiły się błędy i są one systematycznie naprawiane, w końcu po to najpierw wystartowała beta.

Proszę o cierpliwość, serwer jest naprawdę ciekawy i warto zagrać, tutaj nie panuje faworyzowanie osób jak na praktycznie wszystkich serwerach innych.

Gra, tutaj panuje uczciwa, każdy Sam musi się postarać żeby osiągnąć postawiony sobie cel.

Żadne znajomości tutaj nie pomogą, więc proszę nie oceniać serwera grubą linią i jego zespołu.

Wejdź, przekonaj się Sam, zobaczysz że warto !!!

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Myślę, że wiek nic do tego nie ma, znam kolesia który ma 28 lat, i również popełnia tego typu błędy ... No ale niestety, takie błędy psują reputację Administratora i zapewne zniechęci to wielu graczy.

Opublikowano

Kur.. Co za tępak wystawia serwery beta na publikacje? Won do zapowiedzi buraki.. Po tej waszej kochanej becie dopiero wystawiajcie na publikacje..

@EDIT

Kochani.. Wbiłem na serwer i.. jeśli ma być taki exp, to tydzień i serwer się znudzi.. Jedyne co będzie na nim do roboty to WW bo jeśli będzie ktoś z topowej gildi , to nikt nie będzie chciał wojny, ponieważ będzie mało graczy.

Moja propozycja jest taka.. ZMNIEJSZCIE EXP

a tak po za tym.. to wbijając 25lv znalazłem 3 bugi (^^) więc serwer nie jest zbytnio dopracowany ;x

graphic.png

Opublikowano

" Przepraszamy za problemy dzisiaj lub jutro wszystko wruci do normy."

Zanim coś napiszesz to sprawdź czy nie popełniasz błędów, bo to odstrasza wielu ludzi ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...