Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz przyjaciół do gry? Szukasz osób do gildii? - Napisz tutaj!

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

479531443301412815990.png

Witam tworze jeden temat aby nie było spamu w innych działach.

Wzór:

Nazwa gry:
Kontakt:
Coś od siebie:
1388363882-U262029.png
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukam Pomocy w sensie że pozyczy dile czy podexpi wra zz wzajemością ^^

Nazwa gry: Dekaron Core Games

Kontakt: W grze ... CzarnYUroK GG: 12879481

COś od siebie: Ja pomagam i pożyczam dille i expie Mam nadzieje że inni też ... ;)

Opublikowano

Szukam Ludzi Do Gry W Borderlands

^^

Nazwa gry:

Borderlands

Kontakt:GG: 239951 lub skype rzepcia7

:)

COś od siebie: Hmmm dziś zaczołem grać w Borderlands i szukam ludzi by się dobrze bawic ...

;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam was.Szukam osoby do zagrania Na jakimś servie Byle jaki jaki podacie taki sciągne.Gra będzie polegać na wspópracy moge grać na 1 koncie.Ale wole na osobnych.

Co oferuje:

-śmiech

-humor

-skype z mikro

-Granie na każdym servie priv

-wiele wiele więcej.

Co wymagam:

-mikro

-Fajny server

-Humor

-minimum 10lat sam mam 13lat

I to tyle Kontakt przez skype:marcin.radecki65

Kocham

mpcforum.pl!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nazwa gry: Colin McRae Rally 2

Kontakt: gg:18289283

Coś od siebie: Jestem miłym, sympatycznym człowieczkiem, który szuka jakichś fajnych osób do pogrania przez hamachi w tą grę. Posiadam skype, mam b. niski głos po mutacji (15 lat) i jestem ogarnięty. Nie ogarów i "dzieci" nie przyjmuję. See Ya

:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nazwa gry: core dekaron

Kontakt: pisac tu na pw

Coś od siebie: doswiadczennie mam gralem w dk global ze 2-3 lata na prv tez gralem paru i szukam znajomych do gry na core bo samemu to zmuła :)

Opublikowano

Witam szukam kolegi do gry:Apb Reoladed

Wymagam:Skype z mikro i to tyle

Ja oferuję : Skype z mikro i miłą grę w apb mój skype:warszawa.warszawa

gg: Mam często Off ale na skype proszę zapraszać! :)

Opublikowano

Nazwa gry: Aika Online

Kontakt : gg: 6735584 ts: 193.17.184.51

Coś od siebie : No to więc nie przedłużając, szukam ludzi do gry bo jak wiecie to gra samemu jest nudna..;)

yyy co oferuję? humor?;p dosyć często przebywam na ts .. szybko się uczę ?

mam 16 lat trololo xD

Gram na :

Feonir :)

Opublikowano

Nazwa gry: Borderlands

Kontakt: Skype: jakub-rudnik

Coś od siebie: Szukam ludzi do gry bo samemu nudno. Interesuje mnie gra od początku. Mam 13 lat.

56218348569271007644.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

ALLODS ONLINE

Witam!

Poszukuję osób chętnych do rozpoczęcia przygody z grą Allods Online, niedługo wychodzi również wersja po polsku. Planuję założenie Gildii, dlatego też zapraszam wszystkich do zapoznania się z poniższą treścią, tam wszystko zostanie zawarte. Polecam także odświeżać ten temat, bowiem będzie on edytowany.

Wymogi to wiek 17+ (możliwe są wyjątki), sprawny mikrofon, aktywne korzystanie z kanału Teamspeak podczas gry, aktywność te 2 godzinki minimum dziennie.

Na chwilę obecną nie posiadamy jeszcze nazwy, zostanie ona wybrana poprzez głosowanie. Forum oraz strona będą dopiero opracowywane.

Niedługo postaram się utworzyć bloga na którym zawarte będą wszystkie informacje, newsy. Tak, by każdy mógł bacznie obserwować to, co się dzieje w naszych szeregach.

Kontakt:

Forum najlepiej, bądź gg: 42276232

Można także sprawdzić, czy nie siedzę na Teamspeaku.

ip: ts.opents.pl

kanał: 63. Unforgiven

hasło: lol

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Witam was.Szukam osoby do zagrania Na jakimś servie Byle jaki jaki podacie taki sciągne.Gra będzie polegać na wspópracy moge grać na 1 koncie.Ale wole na osobnych.Najlepszy server by był:

http://mystiqe.eu/index.php?git=destek

Co oferuje:

-śmiech

-humor

-skype z mikro

-Granie na każdym servie priv

-wiele wiele więcej.

Co wymagam:

-mikro

-Fajny server

-Humor

-minimum 10lat sam mam 13lat

I to tyle Kontakt przez skype:marcin.radecki92

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nazwa gry: Runescape

Kontakt: gg - 3591453 skype - reddi96

Coś od siebie:

Najlepiej jakby osoba ogarniała już grę, poszukuje do 20 osób

zakaz handlu

Opublikowano

Nazwa gry:Dekaron (nexon)

Kontakt:skype:siatafullhd

Coś od siebie:Szukam doswiadczonego gracza do pomocy

12234.png Nie gram w MMO typu MOBA ponieważ community jest negatywnie nastawione na słabszych graczy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nazwa gry: Garry's Mod

Kontakt:

Servery hamachi :

Nazwa sieci hamachi: MB Garry MOD SERV

Hasło: marionetka56

Nazwa sieci hamachi: MB Garry MOD SERV 1

Hasło: marionetka96

Coś od siebie: Proszę łaczyć się przez hamachi. Są dwie sieci więc na serverze będzie 9 osób :) Serdecznie zapraszam do gry :)

Nie h00kować tam gdzie grają POLAKI !

Pr0B4rt122.png

3084.png

Opublikowano

212xt6o.png

Dynasty Gaming Team stworzony został przez doświadczonych graczy odnoszących sukcesy na międzynarodowych arenach gier. Jesteśmy nową, prężnie rozwijającą się społecznością, która coraz bardziej przypomina to, co sobie wymarzyliśmy. Oczywiście pracy jeszcze wiele, jednak jesteśmy pozytywnie nastawieni, dzięki kolegom, których z dnia na dzień przybywa. Teraz, gdy pierwsza dywizja zaczyna żyć własnym tempem, postanowiliśmy poszerzyć swoje granice. Dlatego otwieramy rekrutacje dla nowej dywizji. Nie sprecyzowaliśmy, jaka ma to być gra. Jedynym szczegółem który stawiamy na pierwszym miejscu, to popularność i grywalność kolejnego tytułu.

Czego oczekujemy od przyszłej dywizji?

Przede wszystkim pełnoletności, dojrzałości oraz dostępności lidera. Jest to podstawa do stworzenia czegokolwiek. Kolejnym aspektem jest doświadczenie, nie szukamy osoby prowadzącej, która gra w coś dopiero od miesiąca. Musi ona mieć wysokie aspiracje jak i chęć samodoskonalenia.

Nie musi być to utworzony już klan, poszukujemy także ludzi chcących poprowadzić coś od początku, przez rekrutację do zajmowania topowych miejsc w swoim tytule.

Co oferujemy?

Na chwilę obecną nie jest tego wiele. Spowodowane jest to tym, iż nasza społeczność jest młoda, dlatego nie posiadamy bardzo zaawansowanego zaplecza. Jednak, zapewniamy przede wszystkim profesjonalne forum, bloga, serwer Teamspeak oraz społeczność przyjaźnie nastawionych ludzi, którzy chcą coś osiągnąć a przy tym dobrze się bawić.

W przyszłości będzie tego znacznie więcej, sponsoring wyjazdów na lany/turnieje, zjazdy co najmniej dwa razy do roku (być może też sponsorowane), własne koszulki/pamiątki, serwery gier, wiele więcej!

Jesteś zainteresowany współpracą?

Zapraszam do prowadzenia rozmów z Administracją naszej społeczności pod adresem email: [email protected].

Zapraszam również na nasze forum, które aktualnie pracuje jeszcze pod roboczą domeną od hostingu. W przeciągu kilku dni zmieni się to. Link

Pozdrawiam, Bumetro.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie chciałbym przedstawić gierke która nie jest znana. Gra jest tworzona przez kilkunastu administratorów którzy tworzą nowe mapy itd.

Niestety potrzebny jest nam grafik 2D który robił by grafiki tego typu : http://kristoverek.hostzi.com/?page_id=8

Może coś krótko o Grze :

Co to jest Polanie - Online ?

Polanie - Online to gra mmorpg, której akcja rozgrywa się w średniowieczno-baśniowym świecie pełnym przygód i niebezpieczeństw. Dzięki starannie dopracowanym elementom graficznym, gra jest przyjemna dla oka i przede wszystkim niezwykle wciągająca. Zaletą gry Polanie - Online jest również to, że ciągle się rozwija gwarantując tym samym doskonałą rozrywkę na naprawdę długi, długi czas. Warto również zaznaczyć, że jest w całości po polsku oraz całkowicie darmowa!

Dlaczego warto zostać z nami ?

Jeżeli pragniesz zakosztować wielu ciekawych przygód, walczyć z przeróżnego rodzaju potworami, odwiedzać różne zakątki świata i poznawać innych ludzi, koniecznie zagraj w Polanie - Online, bo ta gra jest dla każdego bez względu na wiek i zainteresowania.

Zapraszamy na naszą stronę Gry (jeszcze robiona) ---> www.polanie-online.com.pl

Więcej informacji pod numerem gadu-gadu : 39393699

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

GRA: AION Free 2 Play

Server: Nexus

Elyoos

Kontakt: GG 12800178

Od 0 (gram warrior>>>gladiator). Jeżeli ktoś gra jak najszybszy kontakt, bo zaczynam od niedzieli grać

fs.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nazwa gry: Destiny Warriors Online

Kontakt: skype tomsonoczko

Coś od siebie: Szukam nie tylko kumpla do gry, ale również osoby która wytłumaczy mi co i jak mam zrobić. pisac na Pw kto zna się na tej grze

:) Pozdrawiam ! :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...