Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProLiguan[Pl][Dedyk]

Znajak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja to samo mam, albo cos padlo albo cos robia... heh ale jak by cos robili to by raczej cos napisali^^ no truciak i tylko rip? tego nie wiedzialem i zgadzam sie z UP to za duza przesada:(

JurexGCW

Opublikowano

i jeszcze cofke walneli... zalosne... skille robilem na P to kur... zaczynam all od poczatku!... pozdro dla teamu!

JurexGCW

Opublikowano

Czemu się dziwicie że ludzie szybko wbijają w lv w ranku imią grać to i wbijają

Lubie wbijać posty :)

Opublikowano

Kamieni Duchowych nie na w sklepie , więc czy KU ani instrukcji nie ma również ?

<3<3<3

34941.png

35216.jpg

35443.png

Opublikowano

Powiem Tyle Jako Hoster Serwera! Mozecie mnie wysłuchać? Zrozumcie ze serwer dopiero stoi JEDEN Dzien, Zadane serwer nigdy po starcie nie jest IDEALNY. Konkurencyjny serwer PandoraMT2 tez gdy gralem mial bugi, ciagle wywalalo a teraz? Najlepszy Priv Serwer w Polsce! Prosze was o cierpliwość a nie ciagle pisanie postow tupu "O lol jakie lagi" "Zal.pl gralem gralem i wywalilo" lub "Koncze gre z serwerem za duzo bugow". Powtarzam serwer wystartowal wczoraj i od tamtej pory naprawiamy bugi, dlatego tyle tych resetow. Conajmniej tyd. bedziemy potrzebowali aby naprawic wszystkie nie doskonalosci. Prosze was o zachowanie cierpliwosci. Dziekuje wszystkim tym ktorzy polubili ten serwer, chwala chociaz tym ktorzy zgadzaja sie z tym postem, niech nikt sie nie boj ze serwer pewnie sie sypie? Nie nie sypie sie, Naprawiamy wszelkie bugi a juz w tym tyg. Zobaczycie Kamyk=P. Inforumuje , TEN SERWER PRZETRWA JAK NAJDLUZEJ SIE DA ORAZ WSZYSTKIE BUGI,BLEDY ITP. NAPRAWIMY!

Pozdrawiam [sA]AmoK - Ja tu tylko Hostuje!!!!''

Ps. Przepraszam za moje bledy ort. Siedze na zagranicznym komputerze.

handel w sygnie

Opublikowano

@wiesiek daj ten temat do archiwum jeżeli zrobią wszystko naprawią to da się jeszcze raz . Bo to nie ma sensu się kłócić . Za dużo nerwów przez ten serwer . Serwer 2 x na 20 minut cofka / restart . A tak to będzie spokojnie jak nikogo nie będzie na serwerze i zrobią wszystko pomału .A nie się śpieszą

Zróbcie skile na P u kapitana .

Większy resp

atla v2 z expem

Pierscien zbugowany

Do hwangów nie darady kd wsadzać z isu się skarżą ( Człowiek płaci człowiek wymaga )

i wgl kuźwa tyle bugów że chuj strzeli ..

Naprawcie ten serwer i niech wystartuje na nowo bo to nie jest ssprawiedliwe wedlug innych graczy

Pozdrawiam

haha xD

Opublikowano

Czemu się dziwicie że ludzie szybko wbijają w lv w ranku imią grać to i wbijają

Żeby wbić szybko lvl nie trzeba mieć wygórowanych umiejętności tylko trafić na czas kiedy exp jest powiększany i to o sporą wartość. Niestety na tym serwie nie ma co do tego reguły albo masz szczęście albo musisz męczyć lvl bez "bonusu". Rozumiem że to są początki ale robicie wiele błędów które odstraszają początkujących graczy.

Opublikowano

Serwer zrobiony przez dzieci dla dzieci i właśnie tylko dzieci się nim zachwycają.

Wiele rzeczy robionych bez przemyślenia,ale co tu wymagać myślenia od takich młodych ludzi.

Na dodatek co chwila pod presją graczy coś zmieniają (np.bony,kamienie duchowe,av).

Wbiłem lv 100+,żeby sprawdzić czy jest coś ciekawego na nowej mapie,ale zgodnie z przewidywaniami nie ma tam nic oprócz kilku mobów na krzyż,które zresztą dostały ststus "boss",żeby leciało z nich na ziemię dużo yang i robiło większe lagi.

Jak zwykle obietnice,że będzie to,będzie tamto.Wogóle cuda takie będą,że wszystkim kapcie pospadają z wrażenia.No i jak zwykle skończy się na obietnicach.

Z trudem wydropiony naszyjnik próbowałem przerobić na epika.Niestety dziesięciokrotne próby nie dały rezultatu,a na każde ulepszenie potrzeba 9 pereł,które są praktycznie nie do zdobycia jak gra wiecej osób,bo lecą tylko z kilku metków do których ustawia się kolejka chętnych.

Zostawiłem postać gdzieś w krzakach i usunąłem z dysku ten serwer.Już tu nie wrócę.

Opublikowano

Serwer totalna porażka cały pod is

hwnag= Is

Stalka= is

broń 75=is

inne bronie=is (tekstury broni nawet nie są zrobione poprawnie tylko niektóre są całe białe)

Wczoraj kilka cofek(mnie np cofnęło o 15lvl) ciagłe zmiany poziomu expa.

Drop w red lesie od 86 do 90 tylko 1 sztylety na 65 z mobów a z metków to całkiem lipa a miałem rekawicę.

Broszki w atlantydzie też na rękawicy to od 80 do 90 4sztuki:P

Serwer ani 4fun ani hard beznadzieja. Abs po 25% a kd 35%

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...