Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProLiguan[Pl][Dedyk]

Znajak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ten status na stronie działa? Bo na spol serwer jest off =,= Chciałbym zagrać a tu lipa ;x

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

ej a bd jakas nakladka albo cos to nas poinformujcie okej ? : ]

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

co za blad poloczenie z serwerem ?

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Nie zagram bo nie ma 1 Kamyka i P. A szkoda mi czasu na robienie skili ;] skoro to easy / medium i takiego czegos nie ma to ja dziekuje.

Poprosze --- <3 :***

Opublikowano

Serwer zapowiada się bombowo lecz nie wiem czy zagram bo jak zobaczyłem ranking a serwer od wczoraj 18 wystartował to małe lv ;x. poczekam jeszcze na opinie

Opublikowano

Serwer zapowiada się bombowo lecz nie wiem czy zagram bo jak zobaczyłem ranking a serwer od wczoraj 18 wystartował to małe lv ;x. poczekam jeszcze na opinie

Jakie małe lvl? 98 lvl to dla Ciebie mały? Nikt nie expi 24h żeby byc top1 i mieć pro elo elo lvl.. Jak serwer wyszedł wczoraj o 18:00 to i tak duży :]

Opublikowano

Skile sie wbija narmalnie ? człowieku przy takich ratach to świetnie to dobrałeś. No chyba że raty żeczywiście są x3 a nie x5 jak jest podane.

Nie zagram bo serwer ma kilka bógów + te skile i jak patrze na nowe mapy to aż niedobrze się robi jak widze takie spoty że każdy mob pojedynczo i daleko rozstawione...i co ja tak zluruje 5 mobów ?

Nie dzięki

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Prosze niech mi ktos wrzuci na hosting : megaupload, caly juz wypakowany metin2, bo nie moge utworzyc, albo neich dadza Patchera ! DAJE W CHUJ LAJKWO I 5 FAST

Opublikowano

O lol co to ma byc? wlaczam tego metka i wyskakuje : Unhandled exception has occurred in your application. If you click Continue the application will ignore this error and attempt to continue. If you click Quit, the application will close immediately. A na glowek to Microsoft NET framework, o co chodzi?

Opublikowano

No prosze niech ktos mi pomoze, jak wlaczam metka wyskakuje to : Unhandled exception has occurred in your application. If you click Continue the application will ignore this error and attempt to continue. If you click Quit, the application will close immediately

daje lajki i 5

Opublikowano

Wszystko fajnie, server ok, ale.. wkurza mnie to, że byle noob może mieć zbr. hwang za marne 6 zł z IS...

tumblrlcyruok12p1qcc5cx.jpg
Opublikowano

Głupi serwer... Do pt nie da rady dodać buffa ani nic. Za bryłki się kasa traci, eq w IS za 6 zł oO. Zatruty w grze tylko rip, a w is masz za 6 zł. No super po prostu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...