Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProLiguan[Pl][Dedyk]

Znajak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ściągnąłem klienta odpalam i wyskakuje jakiś błąd. Niestety nie zagram chodź po opiniach chyba nie ma czego żałować ? Znacie jakieś inne fajne serwy ? Ogarnięty team/nowy serwer/ 4fun ?

Opublikowano

Serwer odpada szukajcie czegoś innego lecz aby sie nie ponudzić można wbić ale na dłuższą mete to nieee ;/

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Ten serwer to jakaś pomyłka! Masa błedów których nie potrafią ogarnąć od początku serwera. Radze sprawdzić GM Delev ponieważ rozdaje itemki, wczoraj wyrzucał perły.

Opublikowano

Japierdole od nowa wszystko trzeba zdobywać kurwa jego mac i po huj im ten reset

Nie wiem czy będą teraz mieli Choć +10-20Graczy online

kgu4uT.png

Opublikowano

@2x UP no wiem czytalem, ale nie wiesz moze kiedy odpala?

W sumie to duzo nie strace gralem na serwerze wczoraj nie dluzej niz pol godziny wiec moge zagrac od nowa.

Opublikowano

ja miałem 102 lvl i jak holera sie meczyłem z expieniem i bonowaniem i zdobyciem ex i huja hyba juz nie zagram bo mnie wkórwili

kgu4uT.png

Opublikowano

Jednym słwoem server DNO ludzie bez is maja boga+9 i fartem parte a z IS koles biega w epickiej Nieb Hwangu i Arktycznym mieczem bo potrzeba w pizdu broszek a one dropia że miałem 2 w 1H a a na ten miecz co koles mial potrzeba okolo 40 i ciekawe skad on to mial?

1328385460-U344333.jpg

Opublikowano

Doda ABS po 10% no trzymajcie mnie bo padne zaraz jakie 10% czy ty czlowieku w ogole kumasz troche ta gre ?

Chyba ci sie chlopie cos powalilo cyba abs po 15% a bon na ludzi 10% .

PS. W zapowiedzi pisaliscie NOWE MAPY teraz piszecie ze dodacie 1 nowe expowisko czegos tu nie kumam , robicie ludzi w konia czy sami siebie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...