Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by Qentinios

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mógłby ktoś dać folder ,,quest'' z tych plikow? z góry thx, limit like będzie + 5 w profilu

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

@u py

thx like ;]

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Yhm, ja polecam pliki Badara naprawde 0 problemow z tymi plikami :)

Ja mam problem własnie na tych pliczkach wszystko ok ale jak sie loguje to wywala mnie do wyboru ch i serwera do okna logowania nawet postaci nie zobacze , czy to moze miec zwiazek z tym ze mam clienta pl ? powinienem moze miec tego panga ? PRosze o pomoc
Opublikowano

Ja mam problem własnie na tych pliczkach wszystko ok ale jak sie loguje to wywala mnie do wyboru ch i serwera do okna logowania nawet postaci nie zobacze , czy to moze miec zwiazek z tym ze mam clienta pl ? powinienem moze miec tego panga ? PRosze o pomoc

tak powinieneś mieć clienta panga, ponieważ jego pliki z tego co pamiętam przenoszą na mapę handlową tak więc polecam Ci ściągnąć clienta
Opublikowano

witam, dałby ktoś folder var z tych plikow? chyba wiecie o co chodzi...

dam limit like..

Opublikowano

Siema mam problem, ja mogę wchodzić na wszystkie mapy, a kolega może na niektóre o co tu chodzi?? O to spis tych map co mu postać buguja:

zombiev3
artlantydav3
komnata
wymiar_lodowy
miasto_duchow
fh1
fh2
fh3
sungzisnow
fs1
fs2
fs3
sungzidesert
fd1
fd2
fd3
lodowy_zamek
lesny_zamek
pustynny_zamek

Najlepsze jes to ze mamy tego samego klienta, a dokładnie on ma ode mnie o co chodzi??

@edit

i jeszcze dt buguje i to już wszystko

@edit2

pewnie nawet twórca nie wie co jest grane. Zrobię mu "SPAM" na PW :)

6fc086389b796c47.jpg
Siedzę na mpc gdy jest czas, dzięki temu dużo się od was uczę dzięki!!

Opublikowano

Siema mam problem, ja mogę wchodzić na wszystkie mapy, a kolega może na niektóre o co tu chodzi?? O to spis tych map co mu postać buguja:

zombiev3
artlantydav3
komnata
wymiar_lodowy
miasto_duchow
fh1
fh2
fh3
sungzisnow
fs1
fs2
fs3
sungzidesert
fd1
fd2
fd3
lodowy_zamek
lesny_zamek
pustynny_zamek

Najlepsze jes to ze mamy tego samego klienta, a dokładnie on ma ode mnie o co chodzi??

@edit

i jeszcze dt buguje i to już wszystko

@edit2

pewnie nawet twórca nie wie co jest grane. Zrobię mu "SPAM" na PW :)

hmm tak mi się wydaje że może mieć to związek z portami na hamachi ale nie jestem pewien

Opublikowano

Gruby, słuchaj ty myślisz jak ja, bo jak nikt nie odpisywał, to też o tym myślałem, o dodaniu portów do portmapa, ale tylko jakich?? Albo jak to naprawić??

6fc086389b796c47.jpg

Opublikowano

Gruby, słuchaj ty myślisz jak ja, bo jak nikt nie odpisywał, to też o tym myślałem, o dodaniu portów do portmapa, ale tylko jakich?? Albo jak to naprawić??

To by miało w sumie sens. Całkiem o tym zapomniałem, od roku nie miałem styczności z hamachi. Sprawdź port 13099, na nim powinny być te mapy co podałeś.

sygnatura2.png

Opublikowano

Nigdy nie sprawdzałem portów wiec nie wiem jak to zrobić?? Być może chodzi wam o PortMapa w którym nie było portu 13099 i jeszcze miał wąty z jego dodaniem, ale jak poszło. Jak tylko wejdzie na serwer i na mapkę i jak zadziała dam edit jak nie zadziała to też dam edit.

@edit1

Słuchaj, bo ogółem to i tak takiniesmialy stoi na twoich plikach, ale mam wgraną twoja paczkę i słuchaj za nim wgrałem paczkę w pierścieniu teleportacji było inne i była mapka np lodowy zamek (jakiś lvl) i inne mapy w tym i w innych, a teraz mam tylko te podstawowe. Miałbyś dostęp do kodu tego pierścienia, albo nawet ktoś inny?

@edit2

Pięknie Wszystko działa. Dzięki.

6fc086389b796c47.jpg

Opublikowano

Czy podmieniając plik game należy go wrzucać wszedzie czy tylko w jeden folder i porobić skróty czy wystarczą te co są a cała podmiana opiera się na zastąpieniu jednego pliku ?

Opublikowano

Witam mam problem poniewaz nie otwiera mi sie spojler czy moglbys mi dac linka do pliczkow razem z klient Wielkie Dzieki

...znany również jako Whinter 

951751472061189469172.png

By. Whinter

Opublikowano

Pliki które tutaj publikuję zrobiłem w 100% sam! Część tekstur i environmentów też jest mojego autorstwa.

Klient na którym zobaczycie wszystkie nowości:

Reupload klienta ode mnie

Reupload klienta od taki_niesmialy

Reupload klienta od Gruby.

^^

W kliencie jest Launcher MC którego niektóre antywirusy uznają za zagrożenie.

I wreszcie! Link do samych plików razem z instrukcją instalacji:

Reupload plików ode mnie

Reupload plików od Glinki

Reupload plików od Gruby.

^^

sygnatura2.png

Opublikowano

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!!! to zajefajne!!!!!!

Opublikowano

Wiem to głupie..xD

mogę prosić o podanie mi wszystkich komend na:

-Wszystkie itemy / moby / metiny?

Czekam na odp ;D

Pliki fajne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...