Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark-Fusion2 [DE]

Yappez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masakra tam ludzi, a nic takiego nie ma przecież ^^ Chyba swój zrobię na wzór takiej prostoty

Niby prostota, ale wszystko dobrze przemyślane.

2 Dungeony, mnóstwo nowych ulepszaczy, żeby zrobić bdb eq do pvp trzeba trochę się nasiedzieć. Potem zawsze można chodzić na katakumby albo walczyć w PVP.

Poza tym niby jest tego eq nowego sporo, ale dobrze zrobione wszystko.

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tym się zgodzę, serwer jest ciekawy.

Tylko jak już ktoś zrobi EQ. Typowy "defender" roski, poty na klasy, full abs. To taką osobę można klepać w kilku i nie padnie.

Chyba, że w pewnym momencie np: wpadnie szaman na którego nie jest ubrany.

Tak jak Niewyspany wspomniał wcześniej, Niemcy praktycznie robią eq z full abs. W pierwszej kolejności praktycznie idzie ninja,sura,wojownik. Potem myśli się nad szamanem, bo mało kto w w pierwszej kolejności robi na nich abs.

Ale przyjemnie się gra, bo mało osób potrafi tam zrobić eq lub po prostu są w trakcie robienia go, a to długo zajmuje.

Opublikowano

hmm dlaczego jak sciagnełem klienta i wlaczam gre, loguje sie mam postac sura, wchodze na serwer, przejde pare krokow i mnie loga ?

Opublikowano

Mógłby mi ktoś wrzucić kamermoda, gdzie jest ten serwer na inny hosting? Z tych hostingów na stronie głównej metin2mod.tk nie chce mi pobrać... Najfajniej byłoby gdyby ktoś wrzucił już go ze spolszczeniem. Dam limit lajków!

Opublikowano

Jest jakieś spolszczenie albo jak grać na kamerze? Bo po niemiecku niby da się grać, ale niewygodnie się bony zmienia, małe problemy są.

////// Jak coś to można ze mną pogadać w grze. Jinno, Aras. (Araś oryginalnie powinno być:c)

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Działa tu jakiś switch bot padmaka?

Działa v3

Jest jakieś spolszczenie albo jak grać na kamerze? Bo po niemiecku niby da się grać, ale niewygodnie się bony zmienia, małe problemy są.

////// Jak coś to można ze mną pogadać w grze. Jinno, Aras. (Araś oryginalnie powinno być:c)

Masz na stronie głównej spolszczenie do kamera ( OD AUTORA ) lub gdzieś na stronie 5-6

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

Gdzie gra najwięcej Polaków??

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

z tym logowaniem to jest proste robicie sb z 5 kont i z każdego głosujecie i macie ten 1k sm. :D

★B★A★S★K★E★T★B★A★L★L★

Opublikowano

Co zrobic jeżeli nie mam folderu locale? Ponieważ chcę wgrać spolszczenie

Jeśli nie poradziłeś sobie, odezwij się do Mnie na gg.

@topic

Ktoś w ogóle gra na serwie?

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi... Wczoraj normalnie grałem na mapce z tymi Testad de Vencośtam... Te jakby drugie DT na 140, dzisiaj się tam teleportuję i postać mi się zabugowała. Nie mogę się zalogować na nią na żadnym CH, od razu wyrzuca z gry jak ją wybiorę, wszystkie inne działają. Co robić? : /

U

ff... Odczekanie 15 minut + opcja entbugen na stronie działają. :D

Nosz kuźde, wszystko zbugowane... DT, farmmapa, drugie Dt... Już 3 raz mi się zabugowała postać, marnuje tylko czas...

Opublikowano

Spokojnie mi też się bugła na TDV i to nie tylko nam, zauważyłem, że na forum również pisali o tym problemie dlatego poczekajmy aż naprawią

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

to normalne zen ie mogę sie zarejestrować? ciagle pisze to Registrierung fehlgeschlagen: Der Account existiert bereits.Alle Felder sind Pflichtfelder und müssen ausgefüllt werden. nazwa zajęta wpisywałem dosłownie wszystko

Opublikowano

Nie nie jest normalne...

Patrz na ilość znaków wpisywanych w pola ( może wpisujesz za krótkie )

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

nie można się zalogować na kliencie pobranym z ich strony bądz mam złe passy do konta nawet uzytkownik Yappez zrobił mi konto lecz i ono nie dziaął serwer chodzi w ogóle?

Opublikowano

nie można się zalogować na kliencie pobranym z ich strony bądz mam złe passy do konta nawet uzytkownik Yappez zrobił mi konto lecz i ono nie dziaął serwer chodzi w ogóle?

mi normalnie wchodzą passy do konta które zrobiłem i zalogować się mogę :]

Upload clienta z dnia 17.03.2012

https://rapidshare.com/#!download|467|61362908|Dark-Fusion2.rar|871389
lub
http://dark-fusion2.eu/download/Dark-Fusion2.rar

PATCHER bez pobieranie clienta.

https://rapidshare.com/#!download|380dt|2929683416|patchconfig.cfg|3|R~A6643027C059AF622D6DACD8E856AF1B|0|0

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

Serwer szybko się nudzi... Kiedyś brakowało mi złotych zwoi, teraz mam ich 90 prawie... Nikt nie chce handlować, nie ma od kogo nic kupić, a dropnąć też nie, bo samen/piach loota tylko w TDV lub ten dropmapce na 140, na której ninją nie ubiję 1/4 spota. (z EQ PvM)

Ogółem jedyny sens to robienie nowych postaci, ulepszaczy albo zbytek albo 0. Za nic nie kupię nawet 3x samen różowego...

TdV to taki trochę żart, to samo z Devils Catacomb. TdV to kupa ludzi, nic nie zdążę lootnąć(+dedanie non stop), a w DC nawet nie ma z kim grupy zrobić aby dostać się na p2. W dropmapce 140 za dużo mobów, nie mogę nic lootnąć...

@Up

Launcher na hostingu waży 0 MB, jakiś błąd.

A jak już narzekam, to logowanie i strona znowu padły.

Opublikowano

Serwer szybko się nudzi... Kiedyś brakowało mi złotych zwoi, teraz mam ich 90 prawie... Nikt nie chce handlować, nie ma od kogo nic kupić, a dropnąć też nie, bo samen/piach loota tylko w TDV lub ten dropmapce na 140, na której ninją nie ubiję 1/4 spota. (z EQ PvM)

Ogółem jedyny sens to robienie nowych postaci, ulepszaczy albo zbytek albo 0. Za nic nie kupię nawet 3x samen różowego...

TdV to taki trochę żart, to samo z Devils Catacomb. TdV to kupa ludzi, nic nie zdążę lootnąć(+dedanie non stop), a w DC nawet nie ma z kim grupy zrobić aby dostać się na p2. W dropmapce 140 za dużo mobów, nie mogę nic lootnąć...

@Up

Launcher na hostingu waży 0 MB, jakiś błąd.

A jak już narzekam, to logowanie i strona znowu padły.

Będzie pisać 0, ściągasz .cfg i wrzucasz do folderu "dark-fusion" ---> klikasz na ".Dark-Fusion2 Patcher" ---> jak się zaktualizuje dajesz GRAJ

Parę tygodni na TDV było tak że były 3 metiny dla każdego z królestw, z nich oczywiście dropiły "Testat der ...... " no i jak klikałeś na tego gościa to Cie samego przenosiło a teraz admin zjebał bo znowu dał 1 metina i wszystkich loga i nie idzie nic dropnąć.

A co do Katakumb to można przecież zrobić sobie drugą postać, dajesz zaproszenie na pierwszą postać a tą drugą logasz się i normalnie Cie przenosi jak dropniesz klucz :)

Chyba że już tak nie można, bo dawno nie byłem, ale mówię jak było

Co do strony i logowania to działają poprawnie

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

Re-up handlarzy bo wygasły, oraz chciałem dodać że została dodana mapka, na której dropią ulepszacze typu "Lila samen, Lila sand, Blaue rolle, Grune sand etc.(pierwsze dwa zdjęcia w "Informacjach dot. serwera" )

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

@Yappez:

Co do TdV to się z Wami mogę podzielić nieco ciekawszym bugiem i bardziej odkrywczym niż druga postać do Katakumb.

1. Idziesz na mapkę z metinami.

2. Znajdujesz "Geduld"

3. Loota Ci z niego Testad.

4. Wkładasz je do depo.

5. Idziesz na mapkę TdV

6. Bardzo ważne! Zwój powrotu 200 sztuk używasz w miejscu w którym się pojawiłeś po teleporcie od Uriela. (ile Ci odpowiada sztuk możesz mieć)

7. Wychodzisz na inną mapkę.

8. Wyjmujesz TdV z depo.

9. Teleportujesz się do TdV i możesz od razu iść na następne piętro. :)

Ważne jest, aby nie ustawiać zwojów powrotu w innych miejscach, bo wtedy będzie wyrzucało koło wieży demonów, zamiast pozostawać na mapce. Bug opracowany metodą prób i błędów, dość szczegółowo, wpadłem na to, gdy nie usunęło mi klucza z EQ, kiedy przeniosłem się zwojem powrotu do Katakumb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...