Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark-Fusion2 [DE]

Yappez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbudowany?

qqqqvxv.png

Pierwsze gg HM to wbudowany - 10%.

Z resztą dobra. Nieważne już. :*

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

qqqqvxv.png

Yappez jeśli to twoja broń to ja dziękuje za twoje rady. Wybacz chciałem być miły, ale tak samo jak napisałeś parę postów wyżej, " Po co mi 45 ohn jak będę bił po 1k i dostanę 6k z duchowego i leżę "

Nawet nie wspomniałem, ile bije w innych i na to wychodzi jakbym miał 15k Hp, że padam z duchowego za 6k. To niestety głaszcze postacie z 55+ hp

Opublikowano

Yappez skoro ty masz takie bony jak w tym SW to jestes PROOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak na marginesie abs na Ogien nie da ci ABS przed BM to tylko działa na podpalenie od szamana smoka .

69group ja bym zrezygnował z szycia dał siłe mentalowi bardziej kryt a z tego co ja wiem to na skilach nie ma szycia only Crit szycie dobre dla dagera WP i Bodziaka ale ty zrobisz jak chcesz pozdrawiam i zapraszam do gry

Opublikowano

Yappez skoro ty masz takie bony jak w tym SW to jestes PROOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak na marginesie abs na Ogien nie da ci ABS przed BM to tylko działa na podpalenie od szamana smoka .

69group ja bym zrezygnował z szycia dał siłe mentalowi bardziej kryt a z tego co ja wiem to na skilach nie ma szycia only Crit szycie dobre dla dagera WP i Bodziaka ale ty zrobisz jak chcesz pozdrawiam i zapraszam do gry

Cytat z Forum metina:

szycie jak najbardziej moze wejsc na skillu, lecz jest ono bardzo male, w okolicy ilosci defa przeciwnika, lecz nie jest one w przypadku skilli wyliczane od ilosci samego defa. Dodatkowo szycie nie omija abs w przypadku skilli, mozna powiedziec,ze w przypadku gdy wejdzie szycie na skilli dmg podnosi sie od okolo 10%. No z krytykiem to by bylo okolo 110% wiecej.

czyli kryty lepszy, chociaz na hitach dobre szycie może wejść. :D

Opublikowano

Dzięki właśnie zastanawiałem się czy szycie omija abs. Można zrobić test na serwie bo może faktycznie na tym serwerze szycie omija abs bo nie mogę sobie wyobrazić dlaczego z duchowego od 1 hand dostaje hity koło 30k od gościa skoro mam full miecze / fryz i tarcza na niego.

Czekajcie jak on miał xXG0dLikeXx czy jakoś tak.

Głowy urwać nie dam ale inaczej nie mogę wytłumaczyć jego dmg, bo przecież z kryta nie miał by takiego przez te abs'y

Tak samo dzisiaj tak koło 1 rano testowałem na nim tą broń nową z szyciem, przedtem z normalnych hitów(duchowego) dostawał bagatela 2k, ale to w sumie wiadomo bo KD nie mam jeszcze. kryty 5-7k.

A dzisiaj dostał 15k z duchowego.

Opublikowano

Dzięki właśnie zastanawiałem się czy szycie omija abs. Można zrobić test na serwie bo może faktycznie na tym serwerze szycie omija abs bo nie mogę sobie wyobrazić dlaczego z duchowego od 1 hand dostaje hity koło 30k od gościa skoro mam full miecze / fryz i tarcza na niego.

Czekajcie jak on miał xXG0dLikeXx czy jakoś tak.

Głowy urwać nie dam ale inaczej nie mogę wytłumaczyć jego dmg, bo przecież z kryta nie miał by takiego przez te abs'y

Tak samo dzisiaj tak koło 1 rano testowałem na nim tą broń nową z szyciem, przedtem z normalnych hitów(duchowego) dostawał bagatela 2k, ale to w sumie wiadomo bo KD nie mam jeszcze. kryty 5-7k.

A dzisiaj dostał 15k z duchowego.

Ja gram w metka od poczatku jak wyszedl US wiem ze szycie nie wchodzi na skilach ale to na globalach a privy to privy moge sie mylic ale i tak wybral bym zamiast szycia sile

masz roski wody itp ktorymi mozesz to wycjagnac a co do fryca ona jest zle tlumaczona zamiast defa daje atak na klase Pozdrawiam

Opublikowano

Dzięki za spostrzeżenia. Jutro lub pojutrze zrobię 2 komplety zwykłego eq z szyciem i krytem i sprawdzę na postaci młodszego jak to na tym serwie wygląda. W sumie mogłem tak na początku zrobić, nie pomyślałem trochę. I zobaczymy jak to tutaj z tym abs.

Zdam potem relacje z testu.

Opublikowano

Chłopcze... ja tutaj podałem przykład... nawet tej broni w ogóle nie używam.. mam bo mam

xXG0dLikeXx to słabeusz, kładę go jak chce

Jeżeli nie umiecie zrobić eq to pozdrawiam

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

Chłopcze... ja tutaj podałem przykład... nawet tej broni w ogóle nie używam.. mam bo mam

xXG0dLikeXx to słabeusz, kładę go jak chce

Jeżeli nie umiecie zrobić eq to pozdrawiam

Nie rób na forum szumu. Chce zobaczyć jak kładziesz godlike. Podaj swój nick w grze. Ustawię pvp

EDIT: A tutaj masz odpowiedz na to, ze nie potrafimy EQ zrobić: ( 6/7 bon nadal mieszam, więc nie patrz na to )

1330531986-U148913.jpg

Opublikowano

Tak zapewne z takim słabo lvl'owym eq ( za dużo defa) .. i z tym mieczem, w ogóle nie masz DTP a TP też się liczy.

W ogóle to co ty robisz za eq? Z tego co widzę to uniwersalne, a płaczesz że sura Cię kładzie...., robi się eq pod każdą klasę

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

Tak zapewne z takim słabo lvl'owym eq ( za dużo defa) .. i z tym mieczem, w ogóle nie masz DTP a TP też się liczy.

W ogóle to co ty robisz za eq? Z tego co widzę to uniwersalne, a płaczesz że sura Cię kładzie...., robi się eq pod każdą klasę

Boże jaki Troll z ciebie. Co chwilę sobie coś dodajesz i zmyślasz. Miałeś podać swój nick w grze żebyśmy zobaczyli jak kładziesz cieniasa xXG0dLikeXx.

Po 2 Trollu eq się robi od zera prawda ? Ja bynajmniej nie kupuje już gotowego. Swoje eq już zaprezentowałeś, jest naprawdę imponujące ( parę postów wyżej ) zaprezentuj nam twoje "pro" eq. Na pewno twoje EQ na każdą klasę zda rolę jak klepie się parę osób naraz :)

Według ciebie mając full abs na miecze, 2 ręczne, sztylety, strzały to EQ uniwersalne prawda ?

Bo ja byłem pewien, ze wystarczy to + eq na zmianę na szamana. Czyli 2 zestawy, ale oczywiście ty masz EQ na każdą klasę :)

Wracając do twojego postu wyżej, cytuje

" a płaczesz że sura Cię kładzie " podaj mi Trollu gdzie o tym wspomniałem.

Wybaczcie ale ja Trolla nie będę karmił, już i tak za dużo jest napisane.

Opublikowano

Wez ktos zrob spolszczenie albo niech kopsnie spolszczenie bonow pliska gg 6109271 lub tu podajcie link

Opublikowano

Boże jaki Troll z ciebie. Co chwilę sobie coś dodajesz i zmyślasz. Miałeś podać swój nick w grze żebyśmy zobaczyli jak kładziesz cieniasa xXG0dLikeXx.

Po 2 Trollu eq się robi od zera prawda ? Ja bynajmniej nie kupuje już gotowego. Swoje eq już zaprezentowałeś, jest naprawdę imponujące ( parę postów wyżej ) zaprezentuj nam twoje "pro" eq. Na pewno twoje EQ na każdą klasę zda rolę jak klepie się parę osób naraz :)

Według ciebie mając full abs na miecze, 2 ręczne, sztylety, strzały to EQ uniwersalne prawda ?

Bo ja byłem pewien, ze wystarczy to + eq na zmianę na szamana. Czyli 2 zestawy, ale oczywiście ty masz EQ na każdą klasę :)

Wracając do twojego postu wyżej, cytuje

" a płaczesz że sura Cię kładzie " podaj mi Trollu gdzie o tym wspomniałem.

Wybaczcie ale ja Trolla nie będę karmił, już i tak za dużo jest napisane.

Gdybyś przeczytał wyżej to napisałem że ten miecz jest mi zbędny, w ogóle go nie używam, ale jak widać nie doczytałeś (czytanie ze zrozumieniem się kłania),

Więcej rozmowy z Tobą nie będę prowadził,

dziękuje

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

Widzisz kolego nawet wybronić się nie potrafisz, z tego co napisałem.

Tyle argumentów, a ty do ss się przyczepiłeś jedynie.

Cieszę się z tego, bo dyskusja z tobą do niczego nie prowadzi.

Pozdrawiam i miłej gry

EDIT: Zapomniałem dodać w poprzednim poście o abs na magię, bo pewnie byś się i tego wybrakowania uparł.

Opublikowano

Wez ktos zrob spolszczenie albo niech kopsnie spolszczenie bonow pliska gg 6109271 lub tu podajcie link

Temat czytaj.

Opublikowano

Nie mogę wgrać spolszczenia z strony 6 dla Klienta, ponieważ nie widzę w nim folderu Locale/de ,do którego powinnam wgrać pliki z spolszczenia z folderu Locale/de...

Chyba że coś zle zrozumiałam i to ma iść w inny folder?

baner.jpg
Opublikowano

Poprawiony został link do clienta,

Sam patcher ( wklejamy do głównego folderu z clientem )

https://rapidshare.com/#!download|380dt|2929683416|patchconfig.cfg|3|R~A6643027C059AF622D6DACD8E856AF1B|0|0

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

Mm , może to być ciekawy serwer...

Ku*wa czemu on został założony przez Niemców ... Spróbuję to przeżyć ... :x

@Max.Offtop.

Może kiedyś zabije te 15% ... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...