Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark-Fusion2 [DE]

Yappez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Yappez:

Co do TdV to się z Wami mogę podzielić nieco ciekawszym bugiem i bardziej odkrywczym niż druga postać do Katakumb.

1. Idziesz na mapkę z metinami.

2. Znajdujesz "Geduld"

3. Loota Ci z niego Testad.

4. Wkładasz je do depo.

5. Idziesz na mapkę TdV

6. Bardzo ważne! Zwój powrotu 200 sztuk używasz w miejscu w którym się pojawiłeś po teleporcie od Uriela. (ile Ci odpowiada sztuk możesz mieć)

7. Wychodzisz na inną mapkę.

8. Wyjmujesz TdV z depo.

9. Teleportujesz się do TdV i możesz od razu iść na następne piętro. :)

Ważne jest, aby nie ustawiać zwojów powrotu w innych miejscach, bo wtedy będzie wyrzucało koło wieży demonów, zamiast pozostawać na mapce. Bug opracowany metodą prób i błędów, dość szczegółowo, wpadłem na to, gdy nie usunęło mi klucza z EQ, kiedy przeniosłem się zwojem powrotu do Katakumb.

Nie wiedziałem o tym, przetestowałem dzisiaj i działa

Sprzedam C9 GOLD EU.

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo większość polskich adminów robi serwery tylko i wyłącznie dla hajsu...

Pobieram serwer, zobaczymy co jest grane :D

64867005969670457970.jpg
Opublikowano

Byłby ktoś tak miły i podał mi ringa tp na mapke farmmap bo wyjść nie moge ; (

banner5.gif

Opublikowano

Byłby ktoś tak miły i podał mi ringa tp na mapke farmmap bo wyjść nie moge ; (

Po lewej stronie masz tak jakby zadanie i jest tam napisane "Zur Map1" klikasz w to i przenosi na mape 1

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

Ma ktoś informacje kiedy s2?

Bo w cliencie jest "Light-Fushion coming soon" i w linku do strony /s1/ więc s2 na pewno będzie :P

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Mam takie pytanie... Gram od dziś, co po 90lvlu? Gdzie expić?

body

stal +9

truciak +9

sokola +9

35k hp

Jak dostać się bezpośrednio do dt? Trzeba przez dolinę? Gdzie ulepszamy trutę, stal na lepszy towar? DT? Jest 100% powodzenia?

Opublikowano

Mam takie pytanie... Gram od dziś, co po 90lvlu? Gdzie expić?

body

stal +9

truciak +9

sokola +9

35k hp

Jak dostać się bezpośrednio do dt? Trzeba przez dolinę? Gdzie ulepszamy trutę, stal na lepszy towar? DT? Jest 100% powodzenia?

Dobij ten 100 lvl np. w Spinendungeon 3 cczy tam 4. Następnie idź do Uriela, tam masz "Die Naga-Welt" i od 100 lvl masz mapke i wbijasz, dosyć szybko tam leci :)

A jeśli chodzi o DT to idziesz do teleporta i na 2 stronie jest "Damonentrum" klikasz w to i CIę przenosi przed DT.

Co do truty to nie ulepszysz jej bo się nie da, stal możesz ulepszyć oczywiście w DT lub zbierać z metinów na mapce u Uriela zwoje i nimi ulepszać.

Zapraszam do Jinno. Jaki nick panowie?

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

Dobij ten 100 lvl np. w Spinendungeon 3 cczy tam 4. Następnie idź do Uriela, tam masz "Die Naga-Welt" i od 100 lvl masz mapke i wbijasz, dosyć szybko tam leci :)

A jeśli chodzi o DT to idziesz do teleporta i na 2 stronie jest "Damonentrum" klikasz w to i CIę przenosi przed DT.

Co do truty to nie ulepszysz jej bo się nie da, stal możesz ulepszyć oczywiście w DT lub zbierać z metinów na mapce u Uriela zwoje i nimi ulepszać.

Zapraszam do Jinno. Jaki nick panowie?

A z jakich broni robimy epiki? na 65?

Opublikowano

Siema chcialbym tutaj zagrac tylko nei moge sie zarejestrowac;<Jezeli ktos by byl tak mily prosilbym o pomoc przy utworzeniu konta GG:37233107

Opublikowano

Re-up handlarzy bo wygasły, oraz chciałem dodać że została dodana mapka, na której dropią ulepszacze typu "Lila samen, Lila sand, Blaue rolle, Grune sand etc.(pierwsze dwa zdjęcia w "Informacjach dot. serwera" )

Ale gdzie ta mapka? Jak dojść?

Opublikowano

Ale gdzie ta mapka? Jak dojść?

Masz w Handlarzach ---> 1 i 2 zdjęcie

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

Pobrałem ten pack ale jak rozpakowuje to mi wyskakują błędy (kolo 6) , o co chodzi ? ;/

Tylko serverinfo i parę plików się rozpakowuje , ale i tak nie mogę wejść na serwer .

Może ktoś wrzucić jeszcze raz te pliki ? :>

Opublikowano

Pobrałem ten pack ale jak rozpakowuje to mi wyskakują błędy (kolo 6) , o co chodzi ? ;/

Tylko serverinfo i parę plików się rozpakowuje , ale i tak nie mogę wejść na serwer .

Może ktoś wrzucić jeszcze raz te pliki ? :>

Musisz rozpakować programem 7-Zip

Dnia 05.04.2012 została dodana lista bonów występujących na serwerze z przetłumaczeniem na PL (spoiler "Od autora")

Sprzedam C9 GOLD EU.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...