Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Surv][Factions][WL-OFF][Dedyk] Lodowa Kraina - Potrzebuje nowego króla!

pjachu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dodani

NA WEEKEND WL ZOSTAJE ZNIESIONE KAZDY KTO CHCE PRZETESTOWAC SERWER TERAZ MOZE, GRACZE KTORZY CHCA POZOSTAC NA SERWIE NIECH ZGLOSZA SIE DO ADMINA LUB W TEMACIE ZEBY ICH WPISAC NA WL BO OD PONIEDZIALKU ZNOW BEDZIE OBOWIAZYWAC!

Opublikowano

dodaj olek2005 i wiktor

please

ja chce być królem ogarniam komendy wogóle jestem ogarnięty

dogaduje sie z graczami nie daje itemów nie przywołam ender dragoa i wogóle jestem fajny gośc

Opublikowano

żal nie mam bana przez brata bo miał mody..

Faktycznie straszne! Dostałes bana bo brat ma to samo ip i uzywał xraya - w ogole co za serwer, daja bany za xraya... Puknij sie w ten pusty leb dzieciaku i przestan pisac "zal"

Opublikowano

stoperek98's IP-Address : 89.25.208.131:49338 is now banned and kicked from the server reason: xray

dowgirt's IP-Address : 83.31.151.207:1871 is now banned and kicked from the server reason: xray

Opublikowano

Ja mam x raya ale nie uzywam...

No prosze odbanuj...

Ja tyle dni gralem ;///

Alchemii sie ucze

Ja xraya nie uzywam!!!!!!!!! PLZ

On jest na moj serwer i single

W podziemi bylem w sobote , a potem mnie zrabowali wiec potem nie wchodzilem do kopalni, ja przyrzekam naprawde jak chcess to do kopalni nigdy nie wejde mozesz mnie sledzic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...