Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ulepszanie w DT dowolnego itemu. PL i PRIV

MIla

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Metoda jest poprawna ale także można bez komendy ulepszyć. Jednak drobna uwaga na niektóych serwerach jest ten sposób zablokowany i nie wiem jakbyś się starał nie dasz rady.

3reb7x40o9l5.jpg

Opublikowano

na pl to nie dziala.nie wiem jak z privami ale raczej na 4 pietrze nie da sie tego robic.tak samo ze mozna ulepszczac co sie chce np jezeli wyskakuje jubi.

Opublikowano

na pl to nie dziala.nie wiem jak z privami ale raczej na 4 pietrze nie da sie tego robic.tak samo ze mozna ulepszczac co sie chce np jezeli wyskakuje jubi.

Na pl działa na pewno... 2tyg temu sprawdzałem a poźniej ban 2tyg za "korzyści z nielegalnego oprogramowania"

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Na pl działa na pewno... 2tyg temu sprawdzałem a poźniej ban 2tyg za "korzyści z nielegalnego oprogramowania"

Ja tam gram na modzie od ~2 miesięcy, expie z mobberem, nie odpychaniem. I bana nadal nie mam :).

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Edit: nie dziala na pl-u ponieważ jak chce 2 raz ulepszyc to coś po chińsku pisze a jak daje potem na kowala jak ulepsze tym refine czy upitem to tez nie dziala po chinsku cos pisze

/sygna wychodzaca poza mpc

Opublikowano

Ja tam gram na modzie od ~2 miesięcy, expie z mobberem, nie odpychaniem. I bana nadal nie mam :).

Taaa ale mówię o banie za używanie tego buga??? a nie mobbera czy odpychania.

1378747514-U216092.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A działa to w taki sposób, że klikamy Inventory Manager, tam z listy wybieramy itemka i klikamy 'Upgrade DT'? Działa to na tej samej zasadzie, czy trzeba tą komende koniecznie wpisać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...