Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ulepszanie w DT dowolnego itemu. PL i PRIV

MIla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Przedstawie wam dziś w jaki sposób można ulepszyć dowolny item w DT (przykładowo. wyskakuje jubiler a my możemy za pomocą tego sposobu ulepszyć zbroje,broń). Sposób działa na każdym privie i metin2 PL (testowane)

==============Jedyne czego nam potrzeba to działający KamerMod do pobrania ze stronki==============

www.metin2mod.tk

A teraz opisze dokładnie czynności które musimy wykonać, na przykładzie PL metina :)

- Uruchamiamy Metina przez KAMER MODA

- Dołączamy do ekipy, która robi DT postacią min. 40lvl (z wiadomych przyczyn :])

- Czekamy aż dojdą do piętra z pieczęciami.

UWAGA ! Na tym piętrze czasem można już ulepszyć item. (ustawiamy go na 1 miejscu w EQ, otwieramy konsole (klawisz F5) i wpisujemy "refine 0 4" - bez cudzysłowów)

- Jeżeli itemu nie da rady ulepszyć czekamy aż ekipa skończy pieczęcie rozwalą króla i pojawi się kowal. Wtedy powtarzamy czynność z pkt wyżej.

= Kilka razy zdarzyło mi się że mogłem ulepszyć item 2x :] raz na pieczęciach, i drugi raz gdy pojawił się kowal :)

= Na niektórych prywatnych serwerach niemożna ulepszyć epików w DT, lecz z tą komendą ten problem znika, po wpisaniu komendy możemy cieszyć się epikiem :)

MAM NADZIEJĘ ŻE PORADNIK OKAŻE SIĘ PRZYDATNY :) POZDRAWIAM.

TYLKO WIDZEW !

widzewsygname.jpg
  • Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ooo bardzo przydatne:D

Łapa:p a czy koniecznie musimy być w pt?

"My World is in your Head..."

Pierwszy Polski blog o grze Vampyr:
http://www.czasnawampyr.pl/category/news/

Opublikowano

Na priv ja tam nie bawie sie w refine ale w connect changer, tym masz szybciej :)

Ciekawe czy to działa na 100% na pl :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Ciekawe Ciekawe... ;]

Like ;]

Jestem początkującym grafikiem chcesz sygne / Avka ? Napisz !

beznazwy3s.jpg

Daj +

Opublikowano

Na priv ja tam nie bawie sie w refine ale w connect changer, tym masz szybciej :)

Ciekawe czy to działa na 100% na pl :)

Nie lepiej multihackiem ?

Opublikowano

najs testowałem na pl ;) na pieczątkach nie chciał ulepszac ale na kowalu był x2 bronek x1 jubi a ja stalki robilem na +5 dzieki wielkie za to

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

a można np odpalić tak 3 konta na dt?

Dandzio, oczywiście możesz odpalić tylko kont, ile twój komputer jest w stanie utrzymać. Przypominam, że w dt często są lagi, więc optymalnie odpalaj do 7-u :)

Opublikowano

Sposób naprawdę stary, lecz o czymś zapomniałeś...

Na niektórych prywatnych serwerach nie można ulepszać epików na DT, a dzięki tej komendzie możesz ulepszyć wszystko.

Tak zarabiałem w lipcu na Bambuskach na DiamondMT2.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

yangster, od kiedy są blokady HS? =) Jest ich tyle, że żaden log nie wyjdzie poza Twój monitorek.

Autorze, dodaj do tematu to co napisałem w moim poprzednim poście. Na pewno się przyda...

Mówię tutaj o tym, że jeżeli itemu nie możemy ulepszać w DT, to poprzez tą komendę już możemy. =)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@daronian

Dodane.

@topic

a PL metinie działa to w 100%, lecz fakt faktem, nie gwarantuje że jest to w 100% bezpieczne.

widzewsygname.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...