Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Ultimate Unlocker for 1.5

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wejdź w grę , odznacz te z wsparcia , wejdź w hack , ustaw na assault killstreak , lub ręcznie w grze.

Ale jak wejde w pakiet uderzeniowy ,wsparcie, to tam nic zaznaczonego nie ma tylko wszystko na szaro.

Deadboy

Opublikowano

Damoon a zaznaczasz opcję , i grasz parę meczy?

chefo to spróbuj ręcznie w grze , jak się nie uda napisz i przez team viewer ci to zrobię

Opublikowano

Na pw podaj mi pasy na team viewer i godziny w których jutro ci odpowiada moja pomoc (zrobię ci to sam na komputerze za pomocą team viewer)

Opublikowano

hmm . Byłbyś dobry zaid i wytłumaczyłbyś mi co robią tutaj te opcje ? Jest na lv broni ? 2 pytanie co to są kurde te "tokeny"?

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Opublikowano

Witam dziś przedstawię Rank Hack z prawie wszystkimi dostępnymi opcjami które można modyfikować.

Instrukcja:

-Ściągnij Hack

-Wypakuj

-Włącz mw3 i pójdź do koszar

-Włącz Hack

-Użyj opcji jakie preferujesz

-Sprawdź czy się zmieniły

-Zagraj parę meczy aby się zapisało

mainoa.png

Downoload:

http://speedy.sh/VP8C9/MW3-Ultimate-Unlocker-prestige-fix.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/fb3adb87495dd894399b47cd74f6abc362fb2a6afbc13b0f102c5e4581c032db/analysis/1328220997/

Porady/Uwagi:

Gdy zmieniam opcje nic sie nie zmienia. wchodze coda. koszary odpalam cheata -> level weapons seperatly ustawiam co chce wpisuje max expa ile tam można -> aply-> dalej dupa-.-... próbowałem na pełnym oknie i bez ramki

@edit sory za double post nie kapnąłem się. o Kur tym czym zagram daje mi 31 lv -.-:( cos wcisnąłem. Można to jakoś cofnąć?

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Opublikowano

@damoon a masz jakiś komunikat?

@exciting niestety nie :( , ostrzegałem przed tym błędem , jedyny sposób na jego obejście to czekanie na update (opcjonalnie spróbuj z resetować statystyki) , token to coś co się dostaje po przejściu prestig'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...