Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Ultimate Unlocker for 1.5

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

robiło mi wyzwania jak brałem nowe bronie tylko lvle nie wskakiwaly od razu na 31 teraz wzialem ten up kliknalem znowu wszystkie wyzwania i to sie naprawi juz? bo znow dostaje co chwila 10k

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde :/ w tym hacku jest unlimited uav and more to wybieram patrzę i jest spis perków i nagród za serię i nie wiem jak dodać sobie i jak wogóle to działa np. wybieram klasę 1 wybieram zrzut eskortowany wchodzę na jakiś mecz i wybieram broń i nie mam zrzutu. To tak działa czy jak?

76561198063680646.png
Opublikowano

to tak nie działa ;) to tylko ustawie ks do wsparcia , co do broni tutaj tylko można przenieść uav do broni dodatkowej ale chyba ten hack tego nie ma (w cheat engine można łatwo zrobić)

Opublikowano

szkoda że tak nie działa :( poza tematem to pisałeś niedawno zaid, że jak znajdziesz kody z ks to będzie można je dodać do broni.Ile to potrwa?

76561198063680646.png
Opublikowano

Ok mam 2 pytania, gram w MW3 od niedawna

1. Czy za używanie którejś z tych funkcji mogę dostać bana?

2. Czemu nie działa mi funkcja "Stat Changer"?

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Gram od nie dawna w MW3 (jakiś 1 dzień,a tak to u kolegi) i mam pytanko. Nie chce mi się odblokowowywać all dodatków etc do broni, dlatego chcę tego użyć. I tu nasuwa się pytanie. Hack jest Undetected, bo nie chciał bym wyrwać bana tak jak na multi MW2.

Opublikowano

Zydek nie spamuj w każdym możliwym temacie , wszystko objaśnię ci jutro , co do wykrywalności , polecam zajrzeć do "Zanim napiszesz zbędny temat/post"

Opublikowano

@up

Odpowiedz mi na moje pytanie :D. Chce to od Ciebie jasno usłyszeć, więc czy mogę dostać bana za użycie jakiej kolwiek z tych funkcji jeżeli tak to jakiej i jakie jest prawdopodobieństwo że dostanę owego bana :D.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Mąka a przeczytałeś może "zanim napiszesz zbędny temat/post" ? ;p napisałem tam super jasno że ZA RANK HACK'I NIE DA SIĘ DOSTAĆ BANA na 100%

Opublikowano

Czytałem ale chcę mieć 100% pewności, ok, dałem sobie 2 prestiż i na razie bana nie wyłapałem, a za lvl broni? mogę coś dostać?!

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Czytałem ale chcę mieć 100% pewności, ok, dałem sobie 2 prestiż i na razie bana nie wyłapałem, a za lvl broni? mogę coś dostać?!

tutaj jest lektura która powinieneś przeczytać

http://www.mpcforum....edny-tematpost/

aczkolwiek za użycie jakiej kolwiek opcjii z tego hacka nie dostaniesz bana

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

Mąka a przeczytałeś może "zanim napiszesz zbędny temat/post" ? ;p napisałem tam super jasno że ZA RANK HACK'I NIE DA SIĘ DOSTAĆ BANA na 100%

Są bany. Po czasie,ale są. Przykład? Zbanowali mi MW2 dopiero po roku od użycia RH.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...