Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Ultimate Unlocker for 1.5

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś przedstawię Rank Hack z prawie wszystkimi dostępnymi opcjami które można modyfikować.

Instrukcja:

-Ściągnij Hack

-Wypakuj

-Włącz mw3 i pójdź do koszar

-Włącz Hack

-Użyj opcji jakie preferujesz

-Sprawdź czy się zmieniły

-Zagraj parę meczy aby się zapisało

mainoa.png

Downoload:

http://speedy.sh/VP8C9/MW3-Ultimate-Unlocker-prestige-fix.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/fb3adb87495dd894399b47cd74f6abc362fb2a6afbc13b0f102c5e4581c032db/analysis/1328220997/

Porady/Uwagi:

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezu, koleś, jak na tym samym, używasz INNEGO hacka niż ten. Pisz nie w tym, ale w tamtym temacie.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Sauron ściągnij najnowszego netframeworka vc redist wyłącz zaporę i antyvira uruchom jako admin i zmniejsz poziom zabezpieczenia kompa na najniższy .

Opublikowano

Czy umie pan czytać? jak byk pisze żeby uruchomić daną aplikacje trzeba zainstalować najnowszy net framework ... po 2 już pisałem co zrobić jak nie działa komuś

ściągnij najnowszego netframeworka vc redist wyłącz zaporę i antyvira uruchom jako admin i zmniejsz poziom zabezpieczenia kompa na najniższy .

Więc jak nauczysz się czytać i dzielić czymś z innymi wróć

Opublikowano

Wszystko pięknie działa + dla pana

Specs:

Intel Core i7 6700k 4GHz | MSI B150 Gaming M3 MSI Armor Geforce GTX 1060 6GB OC DDR5
DR4 16GB 2400 MHz HyperX Fury Black (2x8GB, CL15) | Be Quiet! Pure Power 9 600W
SSD Kingston Suv400s37|240g / Western Digital WDC 1TB
Windows 10 Pro x64

Opublikowano

Jeżeli pytasz o ponowny reset statusów tak , po prostu gdy osiągniesz najwyższy prestige za 1 token możesz zresetować do 0 wszystkie staty

Opublikowano

nie bo ja odblokowalem wszystkie tytuly i chce zrobic tak żebym miał tylko te tytuły ktore mialem przed uzyciem hacka. Wyczytalem w internecie ze jednak mozna za to dostac bana

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

to w takim razie na obecna chwile nie da się tego cofnąć (chyba żeby podmienić pliki graczy ale nie mam czystego)

Opublikowano

a czy jest jakiś hack dzieki ktoremu odblokouje tylko 1 tytul i 1 emblemat i jesli go odblokuje to i zrobi mi odrazu wyzwanie na 100%?

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...