Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Z 1000 << 1500 - Czyli jak się wybić z Elo Hell oraz Ogólnie o rankedach .

Masterde

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Solo tez da sie wygrac. Ostatnio gralem rankeda, mialem 1st pick'a i powiedzialem ze ide ad carry, po mnien kolejny i wyszlo ze gralismy 5 ad carry vs normalny team i wygralismy w 20 minucie. :D

Opublikowano

Najlepszy team to 5 off tanków , jeżeli wytrzymaja early . W midzie stracą kilka wież lecz w late są nie do zabicia , zawsze wygrywa sie takim teamem .

@Topic .

To powinien być poradnik dla początkujących ale z samym LoL'em a nie rankedami , na tych 30 lvlach ludzie wiedzą co to support , ad carry itp

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam takie pytanie dopiero zaczełem grać rankedy bo nie lubiłem ich , mam narazie 2 winy . I nie dostaje jakiegoś elo te 1200 < ... to 1200 winów ?

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

To są punkty rankingowe, za przegraną tracisz, za wygraną dostajesz.

Opublikowano

Mam takie pytanie dopiero zaczełem grać rankedy bo nie lubiłem ich , mam narazie 2 winy . I nie dostaje jakiegoś elo te 1200 < ... to 1200 winów ?

Ponieważ tzw. ELO pojawia się po 10 rozegranych rozgrywkach.

wobqx.jpg
  • 3 tygodnie później...
  • 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...