Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reactivemt2 [PL] [Dedyk][4FUN]

Luportiga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

za pare minut w dziale dyskusje i zapowiedzi bedzie temat odnosnie serwera i wszystko w nim zawarte tam bedziecie oczekiwac na start oficiala a ten temat jutro o 12 poporsze o zamkniecie i usuniecie

tam bedziecie mogli pytac do woli:)

fffffffa.png

Opublikowano

a jednak nie zrobie bo TEAM nie ma czasu dac 2 ssów weryfikujacych pozdrowienia dla GM smoku(cisnij dalej pvp) wszedłem spytałem o ssy olałeś mnie więc ja zrobie to samo dla was:)

A niech usłysze na GG Lupo zrób prezentacje albo zapowiedz..

Prosze o zamknięcie prezentacji jutro o godz 12 i zostaniecie znowu z niczym

fffffffa.png

Opublikowano

Serw nawet nawet, mam nadzieje że Team przy oficjalnym otworzeniu serwa uwzględni wszystkie uwagi bo trochę bugów jest. Jeśli ktoś chce grać Surą BM albo szamanem odradzam dlaczego?? epik mają 40% potem 50% i 75% abs na magie, + tarcza i 1 albo 2 bony i BM albo szaman nic nie zabiera. Na oficjalu mam nadzieje że to się zmieni bo to masakra ^^

Opublikowano

Dodania i zmiany są już w paczkach po 200szt i kosztują 20kk.Kupując płacimy 20kk a dostajemy 1 zmianę albo dodanie.Nikt nowy już nie gra,bo nie wybonuje eq.

Woje i ninje śmieją się z sur i szamanów,bo mają ponad 100% na magię.Wynika z tego,że BM ani szamani nie będą dobrzy ani w expie ani w pvp na tym serwerze.

Następną głupotą jest w zbrojach (oprócz wielkiego absu na magię) ogromny def,który jest tak potrzebny jak umarłemu kadzidło.Przez ten def od mobów i w pvp wchodzą przeszywki sięgające 20k.Dużo lepszym rozwiązaniem byłoby dodanie do zbroi HP.Niestety założyciel serwera jeszcze nie potrafi tak skonfigurować plików,żeby po relogu mając powyżej 32k HP nie mieć go na minusie.Na innych serwerach już ten problem nie występuje.

Bony wchodzą nędzne,np 2% dodanych do PZ,4 szybkość ruchu.Max kryt tylko 5 (to zniechęci ludzi całkiem).

W teamie już zgrzyta,więc cienko widzę przyszłość tego serwera...

Opublikowano

Serwer moze i fajny ale ma bardzo duzo bledow od poczatku ktore sa nienaprawione , np nie ma muszli , bony zostaly polaczone w paczke u npc tak widac cena 20 kk po zakupie kasa znika a bon w plecaku jest tylko jeden , Ulepszanie to juz istna parodia pisze ze jest 90 % na ulepszenie i niestety jegomosc kowal pali bo nie ma innej mozliwosci ulepszenia . Na poczatek szamani dostaja bron na 80 lvl gdzie wszystkie inne klasy maja na 100 , Jesli dzis ma byc start oficjala to nie wiem jak to wyjdzie bo nic lepiej na serwerze tylko gorzej ... restart co 5 min i nie widac zadnej poprawy . Wylaczcie serwer na 2 godziny i przy wylaczonym serwerze robcie w navi poprawki i zmiany i nie rozdawajcie itemow z navi bo to juz jest kpina z graczy ktorzy robia dobra absy na inna klase i dostaja po 80 K ze skila gdzie mam zrobione full abs na woja .

glitterfy1000908T528D32.gif
Opublikowano

Autor tematu lupoo i po co ci to potrzebne ? nie dalem ci yebanych ss i sie wkurw** ?

wez sie czlowieku ogarnij poradzimy sobie z prezentacja bez ciebie ; )

Serwer: start oficjalny dzisiaj miedzy 18-19..

Zapraszamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...