Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reactivemt2 [PL] [Dedyk][4FUN]

Luportiga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 3 pytania :

-O której start ?

-Czy na pewno w piątek

-Można pobierać klienta czy po becie będzie nowy ?

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zapraszamy na serwerowe forum tam napewno wkrótce ukarze sie informacja o oficjalnym starcie tutaj bedzie z lekkim opoznieniem:)

fffffffa.png

Opublikowano

Siemano, mam prośbę, czy mógłby ktoś wrzucić item.epk i item.eix z tego clienta ??? Bo mam neta 512 kb/s ;(

Brak Sygnatury

Ukradli.

Opublikowano

Siemano, mam prośbę, czy mógłby ktoś wrzucić item.epk i item.eix z tego clienta ??? Bo mam neta 512 kb/s ;(

łap http://www.megaupload.com/?d=1OSU1CN8

Opublikowano

Czy mógł bym prosić pliki z eq,ulepszaczami i itp bo ściągnąłem klienta ale jak chce rozpakować tu pokazuje błędy:/ (możecie dać cały folder pack nawet)

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

usuncie 6/7 bon bo niby do expa a w pvp tez bardzo przydatne

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

Jak tak będe padać te ch to ja podziękuje...

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Się napaliliście jak łysy do grzebienia .. Czekać , po prostu czekać .. A nie " Kiedy Start , Kiedy , kiedy , o której , której ? " można apopleksji dostać... Zamiast siedzieć przy monitorze z orgazmem, wezcie się za coś innego co zabiera czas i się doczekacie tego cudownego startu serwera który ma pełno bugów ( podobno ) i który zapewne padnie po kilku tyg , miesiącu.. Moje przypuszczenia są takie ponieważ gdyby chcieli dobry serwer to by go robili dłuuuuugo ale bez żadnych niejasności czy tam niedopracowań . RÓBCIE SERWERY DŁUGO ALE DOBRE , I PLEASE NIE RÓBCIE 10000000000 Nowych broni z PAINTA . - to do ludzi którzy robią jakiś serw.

Dziękuje dobranoc , tyle w temacie.

Opublikowano

Się napaliliście jak łysy do grzebienia .. Czekać , po prostu czekać .. A nie " Kiedy Start , Kiedy , kiedy , o której , której ? " można apopleksji dostać... Zamiast siedzieć przy monitorze z orgazmem, wezcie się za coś innego co zabiera czas i się doczekacie tego cudownego startu serwera który ma pełno bugów ( podobno ) i który zapewne padnie po kilku tyg , miesiącu.. Moje przypuszczenia są takie ponieważ gdyby chcieli dobry serwer to by go robili dłuuuuugo ale bez żadnych niejasności czy tam niedopracowań . RÓBCIE SERWERY DŁUGO ALE DOBRE , I PLEASE NIE RÓBCIE 10000000000 Nowych broni z PAINTA . - to do ludzi którzy robią jakiś serw.

Dziękuje dobranoc , tyle w temacie.

Serwer był robiony dośc długo jak sam wiesz nie da sie bez bety wyłapac każdego błędu po to ona jest wyłapalismy mase błedów w trakcie naprawiania sa na bieżąco Broni jest masa bo to 4 fun chyba że wolisz 4fun i na 250 lvl u biegać w syrku;) Paint jest Pro co zrobisz:)

fffffffa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...