Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reactivemt2 [PL] [Dedyk][4FUN]

Luportiga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Luprotiga wlacz serwa ;D.

Ktoś wie gdzie expic na 110 lvlu ? ;/

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Oficialny start w piatek

-nie naprawie kanałów to nie jest mój serwer

-postacie po becie usuniete

-kiedy on?- szczerze nie wiem;)

fffffffa.png

Opublikowano

Skoro serwer nie twój to skontaktuj się jakoś z Adminem niech włączy

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Aaaa czyli ty nie jesteś adminem tego serwera ?? to powiedz tym co prowadzą serwer że mają napisać kiedy będzie co naprawione i wg.

Dlaczego off serwer

Opublikowano

Będzie to dzisiaj działało nie poto pobierałem clienta zeby zasmiecal mi dysk !!!

Mielecki BMX

Opublikowano

Będzie to dzisiaj działało nie poto pobierałem clienta zeby zasmiecal mi dysk !!!

Do kogo ty masz pretensje , kazal ci ktos sciagac tego clienta ? To jest beta wiec oczywiste ze robia korekty i wprowadzaja zmiany .
Opublikowano

Tak off. sprawdz sobie status na stronie serwera.

Opublikowano

Nie gram na becie więc nie wiem czy są duże potki na szybkość ataku jak nie ma to proponuje dodać je na officjala bo bez zielonych potków gra mentalem jest nudna i monotonna.

Pozdrawiam serwer i tak pro ++

Opublikowano

Nie gram na becie więc nie wiem czy są duże potki na szybkość ataku jak nie ma to proponuje dodać je na officjala bo bez zielonych potków gra mentalem jest nudna i monotonna.

Pozdrawiam serwer i tak pro ++

Gówno prawda ciągne mentalem i wcale mi zielonych nie brakuje mental ma bardzo mocne dmg skili i to bez kd bez jakiś bonów z kosmosu a jeśli dodadzą zielone znowu bodziaki jak pojebańce na auto będą walić i odklej się od takiego pajaca,,,serw jest fajny chyba jeden z konkretniejszych jakie powychodziły w ostatnich tygodniach a troche tego badziewia się narobiło jeśli po becie nie będzie zmian albo będą na lepsze to zostane na 100% bo warto,,,nie ma ross nie ma obrony/ataku siły smoka i zajebiście na kryta/szycie mozna mięć wystarczająco dużo o szamanach nie wspomnę,,,

78491683556007265100.jpg
.. I need a hero

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...