Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] WorldOfDum's

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 261
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kto ma

no mne zaraz cos trafi

Mysql Server: Online!

Messenger Server: Online!

Connector Server: Offline! Please wait! ja wiem czemu nie zalogowac bo logowanie do gry jest wyłączone

Helper Server: Online!

Game Server: Online!

Login Server: Online!

co to kurwa

nie chodzi mi o to mnie to denerwuje ze oni jakos grają

Opublikowano

No bo to jest tak, że jak się zalogujesz i padnie connector to możesz grać. Ale jak Cię wywali/wylogujesz się to się nie zalogujesz dopóki nie naprawią..

A eski mieli dzisiaj i jutro sprzedawać podobno..

Opublikowano

ej jak to zrobią to dawajcie gildi robimy na bloka oki

nie tu jest 80%

cos zle napisali na stronie pisze ze max +25 a dropi +30 a ja mam 2 itemy +40
Opublikowano

co za nieogarniety team steruje tym... czy oni dalej nie wiedzą o tym, że my nie może się lognąć czy ocb 0_0

napisali na forum info, że trwają prace nad serwem i wkrótce on

Opublikowano

Jak chcesz się zalogować jak connector jest offline? Poza tym starym klientem można się logować przez nksp.exe

Jeżeli byłaby to wina kilenta to albo w ogóle nie można byłoby się logować, albo coś w grze by było nie tak.

Opublikowano

@up Clienta* =.= i błagam Cie, naucz się pisać lub korzystać z przeglądarki, która podkreśla błędy...

Ludzie dla przypomnienia. Administracja też ma życie, jeden długo przesiaduje w "Gym", ale może oni też mają studia itd? Nie pomyśleliście? Zamierzacie przesiadywać przed komputerem i czekać aż zrestartują? Nie zrestartują... Do konsoli ma dostęp chyba 1 albo 2 osoby... Styler i Developer, a na serwerze byli tylko 2. ( bardzo mili ^^ ) GM'i, których też wyrzuciło DC, a oni nie mają dostępu do konsoli...

Co do rat i + broni... Raty podane na stronie są błędne. Strona została w pełni skradziona ( jeżeli tak można napisać ) z innego serwera, a nie mieli czasu zmieniać...

Stworzyłem również gildię: GHOSTS, ale jest ona przeznaczona jedynie dla osób z zasobem intelektualnym. Oczywiście będą dodawani, ale złe/durne zachowanie i nastąpi wylot...

PS: Serwer zapewne już jutro przestanie tak często siadać, bo wgrają backupa connectora ( naprawionego ).

Opublikowano

Przecież już mówiłam.. bo to jest tak, że jak jesteś zalogowany, a padnie connector to możesz grać. Dopiero jak się wylogujesz to nie możesz ponownie się zalogować.

No i poza tym raty są chyba x90, bo jakby były x25 to na pewno nie szło by expienie w takim tempie.. jedyną wadą serwera jest brak esek.. bo na 5 platynach daleko się nie zajedzie chyba? :D

Opublikowano

@Miyoshi... Przecież eski są :P Mam 900 esek PU :P

@down Aktualnie są zabugowane, ale wystarczy, że poprosisz GM i powinien Ci dać :P Mi przynajmniej dali, bo grałem poprzednio od początku. Ale jak dostane dużo, to Ci dam połowe ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...