Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] WorldOfDum's

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

last-chaos-logo.jpg

Server Rates

PK Mode: OFF

Max Level: 200

Max. Drop "+": 40

Experience Rate: x90

Skill Point Rate: x40

Gold Drop Rate: x50

Serwer jest spoko jednak jak większość szwabskich serwerów nie zawsze jest stabilny,, czasem przez jakiś czas nie można się po prostu zalogować. Jest to oczywiście serwer EP1 w juno jest cash np gdzie można kupić dużo fajnych itemków niestety poza EXP boosterami :/ koło areny czasem jest też Gm który wystawia sklep z itemkami których nie ma u cash npc, do tego z mobków dropią itemki +25 - +40 :D

11059838pluginggaqqeu20.jpg

11059838pluginggaqqeu20.jpg

• Odpowiedzi 261
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LC USA ma Episode 2 jak chcecie na tym cliencie odpalić EP1 ? ściągnijcie całego clienta z linka którego podałem to 1.6GB a później wklejcie launchera i będzie śmigać

Nie wiem ile leci SP za mumie na 21lvlu bo nie wchodziłem nawet do procka szkoda czasu na farme weźcie :D to nie global sp sie wbija podczas expienia poza tym jak pisałem wcześniej tam aż tak szybko się nie expi bez exbr więc zanim dobijecie odpowiedni lvl to na pewno wbijecie tyle sp ile wam potrzeba xD

Opublikowano

No narazie jest milo, wszyztko dziala...Tylko w juno sa moby 180 lvl+ gdzie sa na 1 lvl ? :D i czy jest jakas gildia polska ?

Opublikowano

Bo dlatego

Mysql Server: Online!

Messenger Server: Online!

Connector Server: Offline! Please wait!

Helper Server: Online!

Game Server: Online!

Login Server: Online!

Opublikowano

Bo dlatego

Bo dlatego

Widze .... Juz jakis czas to jest ...

Login Server: Online! Dalej Jak dlugo jeszce :(

Connector Server: Online!

Game Server: Offline! Please wait!

Opublikowano

ten server jest opozniony wracam z procka z farmi czekam kolo teleportera nie mam czekam 20 min i jest

LC USA ma Episode 2 jak chcecie na tym cliencie odpalić EP1 ? ściągnijcie całego clienta z linka którego podałem to 1.6GB a później wklejcie launchera i będzie śmigać

Nie wiem ile leci SP za mumie na 21lvlu bo nie wchodziłem nawet do procka szkoda czasu na farme weźcie :D to nie global sp sie wbija podczas expienia poza tym jak pisałem wcześniej tam aż tak szybko się nie expi bez exbr więc zanim dobijecie odpowiedni lvl to na pewno wbijecie tyle sp ile wam potrzeba xD

no coll sp leci z eska i pro na 35lv zdobylem 11k pu ale nie oplaca sie zmieniac lvla po +31lv

No narazie jest milo, wszyztko dziala...Tylko w juno sa moby 180 lvl+ gdzie sa na 1 lvl ? :D i czy jest jakas gildia polska ?

nie ma narazie polskiej gildy ale narazie pracuje na pu bo chce ja zrobic
Opublikowano

w Tym problem że są na 1lvl wśród tych 180lvl :D ale do nich nie dojdziesz xD lepiej iść od razu do dratan ubijesz jednego harpia i masz 16lvl chyba tylko że trochę ciężko :D najlepiej zakosić komuś dropa w postaci golda i kupic duze potki HP i dopiero wtedy iśc na tego harpia xD

Opublikowano

uwaga dla all tu jest spis farmi pu i nie zmieniajce klasy bo wtedy malo pu bedzie leciec

do 35lv procyon teleport jest do niego w juno tam na mapie jest master in magier i tam bedzie na dole 3 teleporter

od 35lv do 50lv w margadum trzeba na piechote i uwazac bo sa moby +140 chyba

od 98lv na tomba farmic takze jest teleport do tomba

uwaga niewychodzic po za juno gdy nie macie min 6k deffa bo sa moby +180

Opublikowano

w Tym problem że są na 1lvl wśród tych 180lvl :D ale do nich nie dojdziesz xD lepiej iść od razu do dratan ubijesz jednego harpia i masz 16lvl chyba tylko że trochę ciężko :D najlepiej zakosić komuś dropa w postaci golda i kupic duze potki HP i dopiero wtedy iśc na tego harpia xD

a nie lepiej poprosic od gma starter pack da 1 item +40 2 broni na 1lv +30 i na 21lv+30

oooo wszystko online a mi pisze timed out xD

eeee no jak wybieram Katar to potem ten pod serv i conect to po chwili timed out nosz ...

client z launcherem z strony serwa placze ze nie chcesz go pobrac zeby nie miec time out

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...