Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] WorldOfDum's

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 261
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Forum.. Serwer będzie włączony o 17, wtedy będzie można zakładać konta itp. Będzie exp event x 200. Wszyscy zaczynają od nowa czyli od 1 poziomu. Będą sprzedawane Eski expa, tylko dzisiaj i jutro. Jeśli pomogłem daj ------ <3

sygn3nas.png

mca.png

Opublikowano

wow ale zainteresowanie na pvp 500 stron zapisanych przez ludzi 0_0... też pobieram klienta stąd mam nadzieje, że będzie aktualny po ponownym starcie.

Opublikowano

Forum.. Serwer będzie włączony o 17, wtedy będzie można zakładać konta itp. Będzie exp event x 200. Wszyscy zaczynają od nowa czyli od 1 poziomu. Będą sprzedawane Eski expa, tylko dzisiaj i jutro.

Opublikowano

@xMiyoshi Tak mają. Ale inne strony nie są totalną zrzynką... Co to za problem pokasować header i podstrony zawierające informacje innego serwera? Coś czuję, że jednak teraz będzie klapa z serwerem....

Nieźle, teraz jest przekierowanie na LegendaryLastChaos :D

Opublikowano

A mnie to tam rybka w sumie jaka strona. xD Ja chcę żeby serwer działał, bo nie mam w co grać.. mój serwer się sypie na prawo i lewo, a ten ledwo włączyli i już wyłączyli. xD

Opublikowano

No nie wierzę! Ledwo włączyli serwer a już connector padł i nie idzie się zalogować, a musiałam akurat kompa zrestartować..

Nie mam pytań, pograłam sobie w chu. -.-'

Opublikowano

Nie wiem jak to jest, ale wiem, że jak już wejdę do gry to dopóki definitywnie nie skończę nie wyloguję się, bo znowu kurde padnie i sobie pogram.. no bez jaj..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...