Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schwitchbot v3 by Padmak

mentos416

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka mam taki problem po odpaleniu bs'a i metka nie pojawia się okienko do logowania w switchbocie tylko wyskakuje to

"The Configuration file for the language couldn't be found"

Opublikowano

Siemka mam taki problem po odpaleniu bs'a i metka nie pojawia się okienko do logowania w switchbocie tylko wyskakuje to

"The Configuration file for the language couldn't be found"

Pobierz spolszczenie i włączaj za pomocą języka Polskiego.

Opublikowano

Pobierz spolszczenie i włączaj za pomocą języka Polskiego.

Ale jak mam to językiem Polskim włączyć? Ja po prostu odpalam metka potem tego "switchobtav3-alter injector.exe" wbijam do chose Dll "switchbotv3.dll" klikam "chose window" i przełączam na okienko metka i tak właśnie wyskakuje ten błąd :-)
Opublikowano

A jest jakiś limit włączonych bs ?

I czy otwarcie większej liczby wiąże się z np. pominięciem wybranego bonu ?

Nie, lecz nie ustawiaj zbyt szybkiej szybkości zmian.

Działa na HammerMT2?

Powinien działać.

Opublikowano

Witam mam problem i jeśli mi pomożecie to macie Lubię To i będę wam bardzo wdzięczny;)

Robię tak ja na filmiku (NA XP) i wyskakuje mi błąd:D Słyszałem, że to po aktualizacji i mi chyba nie zadziała ale czytałem, że po aktualce nie którym też działa:)

Win Fehler ist Starten des Bottes im Schritt 6 aufgetreten: 126

Sie Datei core6.dll existrite nicht! Bitte deactive deinen Anticirenscanner oder andere Programme die in den Download/das Entpacken eingeifen und lade die Datei neu herunter!

Proszę o szybką pomoc:D

Opublikowano

Witam mam problem i jeśli mi pomożecie to macie Lubię To i będę wam bardzo wdzięczny;)

Robię tak ja na filmiku (NA XP) i wyskakuje mi błąd:D Słyszałem, że to po aktualizacji i mi chyba nie zadziała ale czytałem, że po aktualce nie którym też działa:)

Win Fehler ist Starten des Bottes im Schritt 6 aufgetreten: 126

Sie Datei core6.dll existrite nicht! Bitte deactive deinen Anticirenscanner oder andere Programme die in den Download/das Entpacken eingeifen und lade die Datei neu herunter!

Proszę o szybką pomoc:D

To jest błąd że nie masz pliku core6.dll, ponieważ antywirus/zapora usuwa Ci go. Musisz wyłączyć zaporę i pobrać na nowo BS'a.

Opublikowano

Dzięki WIELKIE:D A czy ta zapora musi być cały czas off:D? moge ją ponownie włączyć :D?

Włącz, lecz zdaje mi się że znów wyskoczy error.

Opublikowano

Siemka ! Mam win7 bot wlacza sie poprawnie jednak problem wystepuje przy rejestracji a mianowicie wyskakuje okienko :

66202868848437996907.png

dodam że ściągałem juz kilka wersji otwieralem tak jak na filmikach, otwieralem starym i nowym injectorem i nic :)

Nie zbieram nic! Ale jeśli już chcesz to daj tego+

Opublikowano

@UP1 Ja też bym prosił o założenie lub pożyczenie konta (choć nie jestem pewien czy konto nie jest tylko zakladane dla danego komputera:/)

@UP3 Nie zauważyłeś przypadkiem ze ja jeden post wyżej dodałem taki sam błąd??

Nie zbieram nic! Ale jeśli już chcesz to daj tego+

Opublikowano

Jeżeli ktoś chce passy pożyczyć do konta niech pisze na PW(podam z limit lajków i 5* bo już nie korzystam, lecz nie zmieniajcie hasła).

HELP ! http://zapodaj.net/e...a83d31.bmp.html dodam zę zmienialem windowsa z visty na xp na viście było all spoko.

Siemka ! Mam win7 bot wlacza sie poprawnie jednak problem wystepuje przy rejestracji a mianowicie wyskakuje okienko :

66202868848437996907.png

dodam że ściągałem juz kilka wersji otwieralem tak jak na filmikach, otwieralem starym i nowym injectorem i nic :)

mógłby mi ktoś pomóc bo mi wyskakuje taki błąd przy rejestracji na airdrop'ie http://imageshack.us.../201/nampc.png/

Rejestracja wstrzymana na to wygląda. Czytnijcie co wyżej napisałem, a konto Wam pożyczę :P

Opublikowano

Bot świetnie działa. Dzięki!

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Witam pobrałem przed chwilką bota ;-) all działa tylko mam takie pytanie mam all folder z botem i do którego mam wgrać pliki spolszczenia?

wgrałem do folderu gdzie znajduje sie ikonka bota i nie działa mi spolszczenie ;-)?

///Edit już znalazłem gdzie mam wgrać i all działa, bot na wind 7 odpala za pierwszym razem bez zarzutu wielki + autor!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...