Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexusmt2 [Dedyk]

Esker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bys byl na forum to bys wiedzial, zaden atak, poprostu off na momenti i bedzie latka

Mądrusiu bo się obsrasz.

Nie mam co robić tylko wysiadywać na forum i sprawdzać czy wszystko ok.

Opublikowano

Powiem tak grałem trochę wbiłem 95 lvl.

Bony o matko ...

Exp w red lesie do 130 lvl ? porazka

15 razy z rzędu spalilo mi bojowego na +8 ...

strasznie slaby exp w av1 i av2.

Powiem szczerze że sam nie wiem czym się tak podniecaliśmy. Nic nie reklamuję ale teraz powstają już lepsze serwery.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ludzie, 2h serw off i wy panikujecie jak niewiem co. Pokazcie mi serwer ktory stoi non stop bez przerwy chyba takiego nie ma, wszyscy narzekacie, wyjdzie nowy inny znow bedziecie narzekac bo zawsze sie wam cos nie bedzie podobalo. Przestancie pierniczyc tylko sie za gre wezcie bo widze ze coraz wiecej ludzi chcialoby miec odrazu eq +9 z full bonami, KD itd Troche pracy i wysilku,

Ja polecam serwa przeyjemnie sie gra, exp leci super tylko trzeba wiedziec gdzie expic i jak, przeciez sa PD u handlarza, ale dzieci nie wiedzia jak go zdobyc, bo to za trudne cholernie. Z PD exp leci tak szybko ze niewiem jak to okreslic, yang to samo a ze pali bronie to normalka, jak by bylo 100% to by kazdy juz biegal w +9 epikach.

Pozdro i zapraszam do gry

Opublikowano

Mądrusiu bo się obsrasz.

Nie mam co robić tylko wysiadywać na forum i sprawdzać czy wszystko ok.

No najwidoczniej nie masz bo właśnie to robisz.

Chciałem sobie pograć, ale jakiś taki dziwny ten serw ;/

Opublikowano

kur..... co wy odpierdalacie!!!macie zabezpieczenia do huja .jak ataki ddos macie jak huj

92250973540658113131.jpg
Opublikowano

To nie są ataki. @up jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj. Wszystko jest na forom zapewne. Chwilowy off. Może coś nowego?. Nic nie wiadomo. Jak by co narazie poczekamy do 14.

Opublikowano

@up. Byłeś na starcie widziałes ile było ludu? Nexusmt2 nigdy nie miał tyle ludzi na serwie co teraz w 1 dzień. Może organizują event? nowa mapa? nowe bronie?. Włączaja co 5 min bo na pewno coś sprawdzaja. Zrozum zabawa serwer dedykowanym to już nie serwer hamachi z 2 osobami w m1.

Opublikowano

@up ja lagów nie miałem. Oni nie maja słabej maszyny. To na bank twój komputer czy internet. Nigdy jeszcze laga nie miałem na tym serwerze.

Opublikowano

Sytuacja została ogarnięta był to atak dos jak było widać przy taki ataku nasz licznik pokazał 12 tys+ Graczy.

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...