Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexusmt2 [Dedyk]

Esker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Własnie tutaj tkwi problem. Gracze niczego nie chcieli. To w bazie sie coś stało, przez przypadek konta zostały usunięte.

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer to przypał, każdy kto wejdzie to zobaczy. Szkoda myślałem, że to genialny serwer z reklamą, prezką, clientem, przyszłością. A tu kapa.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

@up. Skille P-kapitan. Najpierw pograj trochę. Wbij jakiś lvl. Zarób kaskę na perełki i wgl. Wejść wbić 20 lvl i wyjść. zaden problem. Serwer Polecam. Jest dość trudno a w trybie PvP każda klasa ma taka sama szanse.Pozdro

Opublikowano

Jak zawsze narzekacie a gowno zrobiliscie za przeproszeniem, po kazdym starcie serwa sa narzekania ze malo ludzi ze bugi itd, jak tak kazdy pomysli to ludzi nigdy nie bedzie, juz nie moge sie doczekac jak wystartuje Tilian2 i bedzie to samo, narzekanie narzekanie i jeszcze raz narzekanie. pozdro

Metin2 to juz nie to samo co pare lat temu, ludzia sie nie dogodzi.

Opublikowano

Bony po 1%, oraz Administracja dobija, także babcyny nie zobaczycie na serwerze, pozdrawiam.

1326786628-U215643.png

1329679176-U173186.pngjbnYjmf633fsA9.png

34247.png

| babcyna_aka_krul_metinczykóff. | members. | technolove_loff. | mpc hejt team. |

1326786628-U215643.png

Opublikowano

Czy team da jakas inna mozliwosc pobrania clienta by wgl zagrac? bo gdy chce pobrac calego clienta to sciaga mi sie z szybkoscia 86.7kbs a teraz juz wgl stanelo pobieranie zdazylem pobrac 1 % a jak pobralem tego mini clienta to wykskauje ciagle log mimo potrzebnej latki ktora wkleilem pomoze ktos ?

Opublikowano

Czy team da jakas inna mozliwosc pobrania clienta by wgl zagrac? bo gdy chce pobrac calego clienta to sciaga mi sie z szybkoscia 86.7kbs a teraz juz wgl stanelo pobieranie zdazylem pobrac 1 % a jak pobralem tego mini clienta to wykskauje ciagle log mimo potrzebnej latki ktora wkleilem pomoze ktos ?

z folderu pack usuń pliki rot oba i "spaczuj" i powinno być ok

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

co do huja jest grane wbiles 99 lvl i nie mam sm na koncie a rejestrowalem sie z reflinka kolegi a on z mojego wiec powienienem dostac!!!!

Opublikowano

Nie polecam serwera w ogóle. Olewka graczy, 0 konkursów, które miały być co 2 dni. Zbugowane nowe itemy. Jeden gracz napisał, że nie działają kolce to dostał odpowiedz " Ameryki nie odkryłeś " i temat zamknięty(http://188.165.231.133/Forum/index.php?/topic/3132-srebrne-lzy/), potem na ShouBoxie gadał z adminem forum to powiedział, że nie będzie to naprawione. Serw postawiony tylko dla IS, bo nie widzę tu sensu grać. Wracam na Heaven, bo tam przynajmniej jest coś dla graczy. Pozdrawiam.

16332059.jpg
Opublikowano

@up znaczy trochę racji masz, Brak eventów,konkursów, i innych Wydarzeń. Ale mimo wszystko jest super. Polecam serwer, zaraz spróbuje zagadać z kimś propo eventów. Bo lipa i nuda.

Opublikowano

Nie zagram, bikołz grafik nexusa robi grafikę w CoolText, pozdrowienia.

Poza tym, na serwerze jest chaos, jakiego nigdy nie widziałem. Bony po 1%, exp masakryczny.

Jestem na wielkie NIE, dla serwera.

36733859559970154671.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zagrałbym, ale serwer zszedł na psy. Hooltras się zmienił, na gorsze. Nie wiem nawet czy gra MementoMori, to był bardzo fajny GM, no cóż.. wszystko się kiedyś kończy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...