Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pogaduszki]Czym jest według ciebie Tak Naprawde MPCForum.

Napewno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mpc jest dla mnie sensem życia.... bez MPC.. nie było by mnie jak i was... nie było by nic

Myyy użytkownicy mpc nadajemy innym sens życia dzięki mocy MPC, ta moc się rozprowadza po całym wszechświecie.

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Można sie pośmiać a zarazem może ktoś bardzo pomóc w różnych grach i wg fajni ludzie są

jednym słowem MPC to wielka rodzina :)

i powiem wam jedno gdy przychodze ze szkoly wlączam kompa i pierwsza moja strona na przeglądarka to mpc ...

Opublikowano

Forum.

[font="'trebuchet ms"][color="#000000"][size=7][size=2]Lubie trolle.[/size][/size][/color][/font]

Opublikowano

Dla mnie to miejsce gdzie można pogadać, pobrechtać się czasem ;x , mozna tez postarac sie o posade wyzsza na forum przez co wykazac sie ;d

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Dla mnie to miejsce, gdzie są fajni ludzie i nooby. Miejsce gdzie można się wykazać uczestniczyć w turniejach, konkursach itp.

Opublikowano

Dla mnie MPC Forum jest miejscem,spotkań z ludzkimi problemami że jakby twórcy Trudnych Spraw weszli do działu pogaduszki to więcej by było odcinków Trudnych Spraw niż Mody na sukces <3 .

a tak naprawde można tutaj spotkać wielu za*ebistych ludzi ! <3

Opublikowano

Hmmm... Dla mnie MPC jest wspaniałym miejscem gdzie mogę podzielić się z bardziej doświadczonymi ludźmi o mojej grafice. Jest także miejscem, w którym nie mam czasu na nudę :) Pomału przeradza się to w nałóg i sens życia ^^

Pozdrówka.

Opublikowano

MPCFORUM jest dla mnie nałogiem którego nie mogę rzucić :D

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Sposób na nudę, miejsce gdzie można się podszkolić w różnych dziedzinach, dowiedzieć dużo rzeczy oraz pogadać o życiu i grach:D

Budowniczy
Opublikowano

Według mnie to jest forum, ale może się mylę.

Poza tym źródło informacji.

Według mnie to jest forum, ale może się mylę.

Poza tym źródło informacji.

Opublikowano

Na mpc forum wchodzę gdy nie mam nic do roboty...

Nie jest moim życiem i nie siedzę tu 24/7 jak niektórzy z was, bo po prostu mam swoje prywatne życie i swoje hobby, a nie Hobby - Trollowanie na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...