Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pogaduszki]Czym jest według ciebie Tak Naprawde MPCForum.

Napewno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ps Prosił Bym Administratora / Global Moderatora O Podpięcie tematu .

Tak jak w temacie.

dla mnie osobiście jest dawka dziennego humoru oraz wspaniałym forum które w dzień w dzień się dla nas rozwija .

​Teraz was proszę żebyście wy napisali czym tak naprawdę jest dla was mpcforum .

| exModerator Metin2 |

Opublikowano

Dla mnie to jest zabawa, wiara jest spoko więc czemu nie ? :)

Zresztą akurat lubię pomagać ludzią. :P

1324714034-U480321.png

Sygnatura by Me

Jeżeli masz Problem lub jakieś pytanie napisz mi na PW

Opublikowano

Według mnie jest to strona założona przez jakiś wywiad z USA, ma ono szpiegować i wyszukiwać informacji na temat ludzi, które potem będą mogli wykorzystywać zresztą tak jak FACEBOOK. To tyle, dziękuje.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Mpc dla mnie jest poniekąd źródłem wiedzy, wiele można się dowiedzieć. Wielu ludzi rozwiązuje tutaj poważne problemy, a gdyby nie te forum to ciężko by było szukać innego tak dobrego miejsca.

Dzięki owemu forum rozwiązałem wiele problemów z grami za co bardzo dziękuję. ^_^

Opublikowano

Szczerze? Niczym, jest to jedynie dodatek, który urozmaica mi czas kiedy się nudzę. To, że są tutaj zajebiści ludzie to inna brożka ;)

Opublikowano

W dziale M2, sami hejterzy i nooby, po za paroma osobami. Forum, jak forum. Może to powiem jak plimos, że MPC to jest przerwa od nudy, zawsze można się pośmiać z 10 latków nie umiejących włączyć gry ^^

Opublikowano

Szczerze? Niczym, jest to jedynie dodatek, który urozmaica mi czas kiedy się nudzę. To, że są tutaj zajebiści ludzie to inna brożka ;)

To samo,dodajac calkiem niezla beke z niektorych userów.

Opublikowano

Dla mnie jest to forum ^^

Lecz w tym forum jest na prawdę masa Lajtowych ludzi czego przykładem jest 2x@up (nie znam ale po wypowiedziach i po tym co ludzie mówią na prawdę jest spoko )

BAKSIU Na prawdę pomocniczy i lajtowy koleś cieszę się że został moderatorem FA !!!

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...