Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Czy Wiesz, że...?

adam200

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

17. Raz na dziesięć tysięcy przypadków jest szansa, że logo w menu startowym minecrafta zamiast napisu Minecraft, ukaże się napis Minceraft?

WTF?

Dota 2 > Lol

Opublikowano

@ref

Bob, zmieniłem, że jest szansa, bo troszeczkę zawyżyłem procent ;d Chodzi tutaj o to, że jest szansa, że zamiast napisu Minecraft ukaże się Minceraft.

Opublikowano

Dodaj, że gdy patrzymy na świat z trybu pierwszoosobowego to widzimy wyciągniętą rękę, a jak patrzymy z trzecioosobowego to nie ma wyciągniętej ręki :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

@ref

Bob, zmieniłem, że jest szansa, bo troszeczkę zawyżyłem procent ;d Chodzi tutaj o to, że jest szansa, że zamiast napisu Minecraft ukaże się Minceraft.

Aaa, już wiem chodzi o literówkę : )

a tak z ciekawości. Ile zarobił angry birds a ile minecraft?

Dota 2 > Lol

Opublikowano

@ref

@UP

To jest zbyt oczywiste ;d

Ale nikt na to nie patrzy :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

66. Creeper to nieudany model świni?

Nawet troszkę podobny,

ze względu na ilość wykorzystanych brył i podobny kształt.

Opublikowano

60. W wersji Survival Test 0.30 istniała możliwość, by kamień wydobyć ręką i uzyskać przy tym bruk?

67. W wersji Survival Test 0.30 istniała możliwość, by kamień wydobyć ręką i uzyskać przy tym bruk?

Nie wiem po co dwa takie same punkty, jeśli możesz, to popraw.

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...