Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eternal [DEDYK][NO-WL][500 slotów][no-premium]

Veygr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Tulek chodzi ci o creeper-exploding? Na czas wojny większość flagów, albo i nawet wszystkie będą wyłączane.

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem nowy w tym temacie problem polega na tym że normalnie jestem na tym serwie ale woła mi o hasło i login oczywiście nie mam orginału na razie pomoże ktoś

Opublikowano

Na czacie masz wskazówki jak należy się zarejestrować i zalogować. Hasło jakie tam wpiszesz przy komendzie /register będzie twoim hasłem na tym serwerze.

Opublikowano

Wpisz:

/register haslo

W miejsce hasło wpisz swoje hasło jakie chcesz mieć na serwerze.

Potem jak chcesz się zalogować:

/login haslo

Hasło to co podałeś przy rejestracji. To jest zwykła rejestracja na tym jednym serwerze, tak aby zabezpieczyć konto przed włamaniem. To samo masz na mpcforum. Konto tylko do tego jedynego forum.

Opublikowano

To może jeszcze napisz o co dokładnie chodzi, bo tak ogólnikowo to sobie możesz pisać.

Opublikowano

Spider23 hahaha a to dobre:D to gracze nie piszą zgodnie z ortografią, a jeśli admini nie odpowiadają to przeczytaj regulamin gdzie pisze "sprawy do admina piszemy na /msg", graczom pomagamy jeśli naprawdę mają problem a nie co 2 minuty odpowiadać na pytania "gdzie jest las" itp. wejdź na ts i potem powiedz, że admini nie ogarniają. jak na razie dopracowujemy serwer bo został on włączony w czasie budowy, więc nie oczekujcie nie wiadomo czego... ale już niedługo serwer stanie na nogach, zrobimy porządną reklamę i serw się rozkręci :)

Opublikowano

Dokładnie, jeśli gracze nie znają regulaminu to jest to wyłącznie ich wina, a sam regulamin jest tuż na spawnie, a przeczytanie go to 2 minuty, więc myślę, że nie jest to wielki kłopot :)

Opublikowano

Dzisiaj ogarniemy działki bo duzo graczy po wejściu na serwer wzięło działkę i skończyło grę, nowi gracze nie mieli miejsc na domek . Aktualnie zwolniliśmy jakieś 20 działek ale pracujemy dalej :):)

Opublikowano

Serwer godny uwagi. Wiele ciekawych rozwiązań, miła atmosfera oraz oczywiście ludzki regulamin i zasady !!!

No ale co ja będę pisał jak reszta w moim miewaniu serwer jest fajny a Ciebie czytelniku zachęcam do wypróbowania bądź nie tylko :)

W grze iKon (wielokrotny Administrator oraz Moderator)

signli.png

Opublikowano

a tak mało ludzi jest na serwerze dlatego, że serwer został włączony podczas jego budowy i jest on dopracowywany (właśnie zrobiliśmy plugin factions i już powstały 2 gildie) i szukamy ludzi, ale właśnie jesteśmy na etapie rozmów z konkretnymi ludźmi, którzy znają się na rzeczy, a gdy serwer będzie skończony (a to nastą pi już nie długo) Zrobimy większą reklamę, a liczba graczy na serwerze zwiększy się kilkakrotnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...