Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eternal [DEDYK][NO-WL][500 slotów][no-premium]

Veygr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest super zastanawiam się kiedy będzie można składać podania na modka

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Opublikowano

Forum jest już właściwie zrobione, już były 2 eventy, które cieszyły się sporą popularnością (ok. 65% graczy, którzy byli na serwerze wzięło udział w evencie) i planujemy robić kolejne ;))))

Opublikowano

Majkel my robimy co możemy, kto przeklnie dostaje kicka jeśli 2 raz przeklnie - ban, pomagamy każdemu bez wyjątków, dzisiaj kilka osób dostało bana więc coś jednak robimy... Najpierw lepiej poznaj serwer i administracje a potem narzekaj. po nowym roku prawdopodobnie będzie WL.

Opublikowano

probowaismy wgrac duzo pluginow ale nie ktore nie dzialaja sprobujemy go wgrac jeszcze dzisiaj

mozecie pójść w slady kolegi i pisać propozycje pluginow w raz z ich funkcja

Opublikowano

Serwer został odlagowany. Już nic nie powinno przeszkadzać w grze.

Nie tyle co serwer co sam minecraft.

Opublikowano

Jeżeli mają być wojny frakcji włącz exploding (true) - lepiej się wojny toczy ^^

Wtedy z nudów czasami z kumplami moglibyśmy zagrać.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Jak byś potrzebował admina lub pomocy przy pluginach/serverze to możesz pisać do mnie ;p miałem 2 swoje servery (dedykowane) a więc mam doświadczenie ;p Jeśli chcesz skorzystać z pomocy to pisz do mnie na gg: 40030990. Także mam kolege który zna się na forum, to mógł by pomóc. Może macie ts? bo nie zauważyłem w opisie ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...