Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vTut] SponsorPay | Kolejny sposób na zagraniczne oferty

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Łatwiejsze to niż HotSpodShield nie jest tam zmieniamy IP to jednym kliknięciem chociaż tutaj jest więcej tych portów zagranicznych, szkoda ze autor tego filmiku nie zapodał dobrych ofert które działają, bo tak jak inni mam problemy ze znalezieniem tej ktora dziala bez problemowo..

@down znasz jakieś dobre oferty?

Tomekrusz.png
Opublikowano

Łatwiejsze to niż HotSpodShield nie jest tam zmieniamy IP to jednym kliknięciem chociaż tutaj jest więcej tych portów zagranicznych, szkoda ze autor tego filmiku nie zapodał dobrych ofert które działają, bo tak jak inni mam problemy ze znalezieniem tej ktora dziala bez problemowo..

@down znasz jakieś dobre oferty?

Jakoś nie za bardzo mam czas podawać wszystkie działająca oferty, zobacz ile tego jest...

Opublikowano

Tylko, na nowym koncie, przy wyborze kraju dałem Polskę i nie mam ofert. :<

A teraz co mam dać na new koncie ? Jaki kraj, bym miał aktualną dużą listę ofert ? :D

Przy wejściu w "Zarób Battlefunds" przy wyborze kraju, jaki dać ? :D

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Eh, przy każdej ofercie pisze mi, że nie będzie już nigdy ona dostępna w naszym kraju. Wie ktoś, jak na to zaradzić ?

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Eh, przy każdej ofercie pisze mi, że nie będzie już nigdy ona dostępna w naszym kraju. Wie ktoś, jak na to zaradzić ?

Próbowałeś różnych IP ?

@update filmu

Opublikowano

a takie pytanie jest wieksza szansa na bana niz z hotspotshield czy wogole jakos nie wykrywalnne ?

Jedno i drugie zmienia Twoje IP, jedno i drugie widoczne jest dla administracji

Opublikowano

Googluś możesz tylko podać te z których tobie wypłaciło tylko trochę większe sumy na IP Amerykańskim ?

UP. Nie ucz jak nie wiesz .3500 BF = 3.5k BF a nie 3500 K BF -.-

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

k - skrót od kilo

Kilo - 1000

-.-

Googlus, powiem jedno, japierdole....

Jak to sie zacina, mam neta 12 mb/s a pobiera mi 5kb/s + nie wszystkie oferty otwiera.

OndteAw.png
Opublikowano

taka mała rada ode mnie jeśli chcecie dostawać bf to wypełniajcie te oferty do 40bf bo za resztę trzeba płacić lub wypełniasz 20min i pisze na końcu że nie udało się wypełnić ... Pozdrawiam

sonsond.png

"Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,

W którym każda myśl waży grubo ponad tonę"

Opublikowano

male przeoczenie :P niemialo byc k na koncu :P 3500 BF mialem na mysli.. to z podniecenia :D zeby nie smiecic w innym temacie, jak sie sygnaturke robi? :P znajac zycie wyzwiecie od leni ale na telefonie trudno sie szuka :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...