Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vTut] SponsorPay | Kolejny sposób na zagraniczne oferty

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde... Szkoda. Pamiętam, że raz udało mi się zobaczyć oferty niemieckie, żadnej nie wypełniłem. Jeszcze jedno. Czy na innym koncie będę mógł zobaczyć te zagraniczne oferty?

Tak

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś mi powie, jakie reklamy obecnie działają ? Bo chcę zarobić sobie na pingusia, japonki i portki nowe

:D

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Robię dokładnie tak samo jak w poradniku. Wyświetla mi się lista reklam. Po wejściu na byle jaką wychodzi że ta reklama nigdy już nie będzie dostępna. Po odświeżeniu strony wszystkie reklamy znikają :<

Opublikowano

Robię dokładnie tak samo jak w poradniku. Wyświetla mi się lista reklam. Po wejściu na byle jaką wychodzi że ta reklama nigdy już nie będzie dostępna. Po odświeżeniu strony wszystkie reklamy znikają :<

Prawdopodobnie masz bana ;)
Opublikowano

Ja już na za każdym wejściem na kilku kontach bana od razu dostawałem. Jak dla mnie to nie działa. Wolę HotSpotShield'a, ale co mi to pomoże, jak już nie mogę korzystać z tej opcji...

previewwz.png

Opublikowano

Ja już na za każdym wejściem na kilku kontach bana od razu dostawałem. Jak dla mnie to nie działa. Wolę HotSpotShield'a, ale co mi to pomoże, jak już nie mogę korzystać z tej opcji...

Niemożliwe...

Nie wmawiaj mi, że nie działa, wcale to nie musi być banan. Dodatkowo nie dostaje się bana za korzystanie z tego programu, lecz za zgłaszanie wadliwych ofert z zagranicznego IP.

Opublikowano

Niemożliwe...

Nie wmawiaj mi, że nie działa, wcale to nie musi być banan. Dodatkowo nie dostaje się bana za korzystanie z tego programu, lecz za zgłaszanie wadliwych ofert z zagranicznego IP.

Nie wiem. Wszedłem, posortowałem, wybrałem rozsądną ofertę i tu problem : "ta reklama nie będzie już nigdy dostępna" czy coś takiego. Potem wracam na stronę główną SponsorPay i ofert już nie ma.

previewwz.png

Opublikowano

Na aeria points działa bo sprawdzałem. Natomiast na to ni cholerę nie chcę :/

Aeria to to samo, te same oferty. Jak jeszcze nie było sponsorpay'a to wszyscy tam robili. Jeżeli tam Ci działa to rób tam :)

Opublikowano

dużo ofert wali "wałka". ale muszę przyznać że raz dostałem 586 bfów za jedną reklamę :) i mam problemy z niektórymi reklamami typu jakieś kody wpisać itd = \

Koledze chodzi o kody pocztowe i numery telefonu zapewne. znam 2 kody pocztowe których możesz użyć 11004 kod pocztowy NY oraz NW2 3JR Kod dzielnicy w Londynie. ja uzywałem tych dwoch. co do numerów to do NY kierunkowy jest 213. czyli numer podajesz schematem 213 123 456 789. a do londynu bodajże jest 0047 sprawdz w googlach :) dla wszystkich nerwusów nie zglaszajcie problemów do sponsorpay'a bo bany sie wtedy sypia :) mam nadzieje ze wyjasnilem co nie co :)

Opublikowano

Zrobiłem kilkadziesiąt reklam i tylko 159 punktów mi doszło. Wie ktoś ile czasu trwa przesyłanie takich punktów na konto ?

Kolego po każdym "zrobieniu" reklamu wyłącz SponsorPay i włącz jeszcze raz. Mi tak pomogło. Pewnie to jakiś swoisty bug jest.

Opublikowano

Jedna rada ode mnie. Jeśli już podajecie w reklamach e-mail, nie podawajcie z 10minutemail. Ponieważ większość rejestracji trzeba aktywować, radzę zrobić nowego e-maila np. na gmail'u i jego podawać. W 10minutemail bardzo trudno jest cokolwiek aktywować. Zresztą pewnie sami już się o tym dowiedzieliście.

Opublikowano

Jedna rada ode mnie. Jeśli już podajecie w reklamach e-mail, nie podawajcie z 10minutemail. Ponieważ większość rejestracji trzeba aktywować, radzę zrobić nowego e-maila np. na gmail'u i jego podawać. W 10minutemail bardzo trudno jest cokolwiek aktywować. Zresztą pewnie sami już się o tym dowiedzieliście.

Dlaczego trudno ? Działa to tak samo jak zwykły mail.

10minute jest o tyle złe, że większość ofert nie dopuszcza maili od nich :c

Opublikowano

Wybieram jak na filmiku us a potem pisze państwo Haiti i pisze że nie ma dla mojego kraju ofert a potem stawiam na de i pisze że jestem z Niemiec i pisze że wystąpił błąd i nie mogę już nic pisać tam .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Trol jak działają to podasz mi prosze jakie pochodzenie IP I jaki kraj wybrać przy wejściu ?

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...